Красота и мода

9 Красиви и модерен дизайн на камъни с мехнди

Pin
Send
Share
Send


Каменните мехнди дизайни са популярни сега заради най-новите тенденции в света на модата. Момичетата или жените обичат да изпробват този тип камъни с мехнди за всякакви сватбени събития или церемонии. В колекцията от грим за женски мехнди е тази, която играе голяма роля, жените не могат да чувстват пълна грим без мехнди. Цветните камъни, които могат да бъдат използвани в дизайна, го правят прекрасна промяна от старите обикновени дизайни.

Последни и привлекателни камъни с медни обекти с изображения:

Нека трябва да погледнем най-добрите 9 мехнди дизайни с камъни.

1. Пълна конструкция с каменни шипове:

Един от най-новите стилове в дизайна на мехнди е дизайна на камъните с мехнди върху ръката. Това прави ръката да изглежда наистина красива и елегантна. Използваните тук камъни варират от малки до големи. Това отнема малко повече време за проектиране, но изглежда много красиво на булката в деня на сватбата. Опитайте и с камъни с форма на диамант.

2. Ръчно изработен камък с шипове:

Ето още една страхотна възможност да опитате. Обикновено мехнди дизайнът е разработен с използването на камъни. Дизайнът на розовата пъпка има малки червени камъни, които са залепени, за да изглеждат красиви. Той привлича вниманието на зрителите в партиите или церемонията.

3. Дизайн на страничните ръкохватки:

Опитайте този прекрасен деликатен дизайн на мехнди, където изображението се прави само от страната на ръката до върха на пръста. Това изглежда много красиво и деликатно. Камъните придават усещане за блясък на дизайна. Тези момичета, които обичат да карат велосипеда си, тогава този един мехнди ще бъде ваш, той привлича вниманието, докато шофирате мотор.

4. Стоун мехнди дизайн за крака:

Вземете краката си изглеждащи красива и зашеметяващ с тези камък mehndi дизайни. Ще намерите много модели, които са прости и колоритни. Дизайнът включва камъни, които могат да бъдат бели, сини или червени.

5. Стоун мехнди дизайн за гърба:

Тук е чудесен начин да покажете мехнди дизайни с камъни. Гърбът е покрит с мехнди дизайн, който след това е направен по-привлекателен чрез добавяне на малко цветни камъни. Опитайте този дизайн за следващия път и ще разтърсите партито.

6. Дизайн с блясък и камък:

Блясъкът и камъните са следващата стъпка в дизайните на мехнди, които изглеждат супер готини. Използваният цвят на блясък обикновено е в зависимост от цвета на облеклото, което лицето ще носи. Така че имате опции като червено, синьо и зелено, които могат да бъдат допълнени с камъни.

7. Дизайн на пръстови мехнди:

Удивителните дизайни на мехнди с камъни са примамливи с помощта на малки камъни, които блестят. Дизайнът се нанася върху пръстите, а ноктите могат да бъдат украсени с цветни камъни. Опитайте този нов стил и вижте как се обръщат главите.

8. Булчински камък с шипове мехнди:

Булката е най-важната личност и тя трябва да бъде облечена. Така че опитайте тези готини булчински дизайни, които са камъни. Дизайнът има много сложни детайли и цветовете на камъните съответстват на облеклото, което ще се носи на големия ден.

9. Бели Менди дизайни с камък:

Неотдавнашната тенденция в дизайна на мехнди е дизайнът на мехнди в бял цвят. Проектите са толкова деликатни и сложни, колкото и другите дизайни на мехнди. Можете да използвате бели камъни, за да акцентирате върху дизайна или можете да получите цветни камъни, които да го съчетаят.

Тези дизайни могат да бъдат направени на ръцете, дланите, краката и дори пръстите на човек. Отидете смело с мехнди дизайни на гърба, които също са обсипани с камъни.

Гледай видеото: Leagoo T8s - Красив смартфон с модерен дизайн и ниска цена (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send