Красота и мода

15 Последни и модни дизайни на тениска

Pin
Send
Share
Send


Яките тениски са тениските, които имат прикрепена към нея яка, която може да бъде сгъната или поддържана. Видовете са разнообразни и могат да бъдат разхлабени. Всеки от стиловете е идеален за всички възрасти. Тениските на яка са удобни за използване редовно; помага да се избегне заразяване на слънчевите лъчи на врата ви. Според нашия бюджет и избор ние получаваме по-различни модели в този стил на колекциите на яка с тениски. От памук до поло и от тънък годни към големи размери яка тип материали тениски и ние получаваме, както на нашия бюджет. Дизайнерските фирми дават добри възможности в следващите дни. Можете да намерите нещо за всеки в тези стилове, изброени по-долу.

Стилни и различни тениски за мъже и жени в тенденция:

Изберете перфектната риза с яки цветове или ивици или дори отпечатани.

1. Риза с кръгла яка:

Това е един от класическите мъжки тениски, които се предлагат на пазара. Тези ризи имат бутони отпред и обикновено са контрастни цветове. Вратът на ризата е кръгла форма.

2. Тениска:

Вземете нещо уникално и изпробвайте тази риза с V врата с яка. Тази риза е изработена от мек материал. Дългите ръкави са идеални за топли чувства. Изберете тениската в различни цветове.

3. Тениска с дълъг ръкав:

Дългите ръкави са чудесни за студено време. Тази мъжка риза с яка има контрастен цвят, за да подчертае модела. Яката и краищата на ръкава са с един и същи цвят и контраст с основния цвят на тениската.

4. Тениска на мандаринова яка:

Мандариновите яки са по-малки яки и не са сгънати. Това е стилна яка, която изглежда много мъничка за мъжете и жените. Този дизайн на тениската е много ориенталски и сега е направен за всички.

5. Риза с двойна яка:

Класният и модерен стил на яка е двойната яка. Тази риза с яка за риза е чудесна за младежи. Под външната яка има ярък контрастен цвят. Този контрастен цвят се използва и за краищата на ръкавите.

6. Тениска с шал яка:

Друга нова тенденция в стила на яка е шалавата яка. Това е каишка тип яка, направена предимно от мек течен материал. Контрастът в цвят добавя към очарованието му. Винаги можете да добавите към колекцията си тениски за мъже с яка.

7. Тениска на Raglan Collar:

Рига стил реглан също е друг класически стил. Тук яката и ръкавът са изработени с контрастен цвят. Raglan стил изглежда страхотно за спортни облекла.

8. Тениска за суха черна яка:

Уникалният дизайн в тази черна риза е технология Dry Fit, която е чудесна за физически дейности. Материалът на ризата е такъв, че се изсушава много бързо и не се усеща подгизнал. Тази пълна риза с яка е добра покупка, ако обичате на открито.

9. Тениска със закопчалка с цип:

Изберете тази модерна тениска, която изглежда много зашеметяваща. Пластмасовият цип е лъскав и използваният цвят винаги е в контраст с основния цвят на ризата. Вземете тази тениска във фигурен материал за поразителен ефект.

10. Тениска с разкъсана яка:

Ето едно ново творение, което е най-малкото впечатляващо. Яката на ризата е разкъсана и това е новата модна декларация. Ризата изглежда дръзка и дръзка. Това е малко дълъг и огромен, но наистина се чувства комфортно.

11. Тениска с цветни яка:

Дори момчетата могат да спортуват с цветя и тази тениска е доказателство. Корейските стилни цветни ризи за мъже са изявление. Цялата риза е изработена с планов материал и само яката е с цветен материал.

12. Риза на училищна яка:

Повечето училищни униформи имат ризи, които са оцветени. Тези тениски с дизайни на якички се използват за създаване на униформи. Всяка от тях ще бъде бродирана и с логото на училището. По отношение на управлението на училището този тип тениски проектират в насипно състояние за своите ученици.

13. Тениска с поло яка:

Облечи полото риза е друг голям стил, който можете да спортувате. Тази риза с яка и джоб е идеална за случайни излети. Джобът ви помага да запазите няколко основни неща като писалка и пари в брой. Това помага да се чувствате комфортно, докато сте на спортен турнир, вземете тази тениска за следващия спорт.

14. Риза за дамска яка:

Една от най-добрите възможности за жените в стила на ризата е и тениската на яката. Тези тениски за дами дават спортния вид. Те обикновено са плътно прилепнали и къси. Опитайте тази тениска на товарните бикини или къси бикини за вашия добър рицарски сън.

15. Тениска на яка с лого:

Много млади хора сега се занимават с този нов облик на логото на гърба на яката. Тези яки се държат изправени, за да покажат логото. Дизайнът може да бъде от марка или от всяка друга формулировка, която искате. Можете да отпечатвате или персонализирате тениската на яката, за да впечатлите скъпата ви.

Яките ризи служат, за да направят тениската по-официална. Ризите могат да бъдат от различни стилове от мандарина, двойна яка и изрязани. Яките тениски предпочитат предимно от млади момичета за тяхното управление на събития, те обичат да купят комбинирани тениски за социална работа. Членовете на фитнес клуба също обичат да използват този тип тениски за тяхната употреба. Тези тениски със сигурност ще ви дадат най-доброто и комфортно усещане за техните редовни дейности. Така че изберете стила си за риза и направете зашеметяващ външен вид, където и да отидете.

Гледай видеото: Работни дрехи и работни обувки от (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send