Татуировки

Tattoo Aftercare - 9 най-добри инструкции да се погрижим за нова татуировка

Pin
Send
Share
Send


Сега един ден проектиране татуировки са се превърнали в тенденция, но най-важното нещо след мастило е да се грижи и да преминат през всички превенция и лекува метод, така че татуировките изглеждат толкова красиви, колкото е бил проектиран дори след години. Така че е много важно да следвате инструкциите на татуировката, дадени от художника, така че да не се сблъскате с никакви проблеми след мастило.

9 най-добри съвета за Aftercare на татуировка: t

Тук ви представяме някои от най-добрите 9 стъпки или методи, които могат да ви помогнат да се погрижите за татуировката си след приключване на процеса на проектиране.

1. Придържайте се към указанията, дадени от изпълнителя:

На първо място, трябва да слушате и да се придържате към инструкциите, дадени от вашия художник, така че вашата татуировка да остане и да изглежда добре, както искате. Може да е различен художник, който да има други различни начини, но винаги трябва да слушате методите на изпълнителя.

2. Не трябва да напускат превръзката:

След процеса на проектиране, художникът ще почисти и сложи антибактериален мехлем или лосион и ще покрие областта с превръзката. Не бързайте и се опитвайте да извадите капака или превръзка, веднага щом напуснете студиото или се приберете вкъщи. Оставете превръзката за най-малко 4-6 часа, след като се грижите за татуировката според инструкциите на художника.

3. Безопасно премахване на покритието:

След като определеното време свърши, не бързайте да премахнете превръзката. Първо бавно и стабилно потапяйте мястото в топлата вода, така че превръзката да не се залепи за кожата ви и тя излиза гладко, веднага щом се намокри.

4. Постоянно измивайте района:

Според препоръките на твоя художник използвай топла или хладка вода и мек течен сапун като Carex, DiaGold или Tattoo Goo Deep почистване на сапуни според твоя избор. Опитайте се да използвате ръцете внимателно и отстранете петна от кръвта. Бъдете внимателни и не използвайте луфа или какъвто и да е скрубер за отстраняване на петна и не поставяйте татуировката директно под течащата вода, опитайте се да напръскате водата с ръце.

5. Изтрийте зоната с мека материя:

След като сте почистили добре мястото, след това бавно с леки ръце и лека, чиста кърпа, потупайте зоната, така че излишната влага да бъде напоена с кърпа. Дори по погрешка, не търкайте мястото, тъй като това може да предизвика известно дразнене. Опитайте се да запазите мястото отворено за един час, така че зоната да се изсуши напълно.

6. Нанесете овлажнител върху татуировката:

След като почувствате, че мястото се изсушава, нанесете крем без аромат, като Bepanthen или Bacitracin, и се уверете, че нанасяте тънък слой и бавно го разтривайте, докато се абсорбира в кожата.

Виж повече: Татуировка дизайни и значения

7. Осигурете ежедневно почистване на татуировките:

Трябва да използвате както антибактериален сапун, така и овлажнител, докато татуировката се излекува напълно. Уверете се, че трябва да почиствате зоната за татуиране поне три пъти на ден и ако дрехите ви се трият по тази област, покрийте мястото с тънка марля или медицинска лента.

8. Избягвайте излагането на слънчева светлина:

Ако не е необходимо, не излагайте татуировката на слънчева светлина и особено ако е цветна татуировка, тя може да избледнее. В случай, че сте излезли на слънце, нанесете слънцезащитен лосион или крем, така че да бъде защитен от UV лъчите. Лосион като Clarins слънцезащитен или Riemann крем може да се прилага преди излизане на слънце.

Виж повече: Най-добри идеи за мъже и жени

9. Не сърбете и имате пациенти:

Тъй като татуировката е суха, тя може да причини сърбеж, не се осмелява да я сърбне директно, тъй като мастилото може да се отстрани в тази област или някой кръпка може да образува вместо това ежедневно овлажнява областта, за да я държи влажна. Трябва да имате достатъчно пациент, тъй като лечебният процес отнема известно време в зависимост от размера на дизайна. Просто следвайте инструкциите, поставени от вашия художник, така че татуировката се откроява така, както искате. На последно място, трябва да посетите студиото за всякакви дописки е необходимо.

Татуировките винаги са били считани за един от модните стилове, за да предадат вашето послание и идеи без реч, участваща в нея. Но е много важно и задължително да следвате инструкциите за татуировка, дадени от вашия художник, така че татуировката да лекува правилно и да изглежда страхотно, както искате.

Виж повече: Татуировка дизайни за момичета

Източник на изображения: 1.

Гледай видеото: NYSTV The Forbidden Scriptures of the Apocryphal and Dead Sea Scrolls Dr Stephen Pidgeon Multi-lang (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send