Красота и мода

Топ 9 на нощните кремове на Avon

Pin
Send
Share
Send


Нощните кремове AVON са пригодени да осигурят на кожата точното количество влага и да се подхранват и подхранват за дълъг период от време. Според AVON, нощните кремове са най-доброто решение за ремонтиране на кожата и правят го безупречно и без място. Тези кремове тренират една нощ, докато спим, за да поправим уврежданията, които кожата ни е поддържала през целия ден. Всеки нощен крем от AVON е предназначен да овлажнява кожата и да го поддържа по този начин за дълъг период от време в сравнение с други нощни кремове. По-долу са някои от най-добрите нощни кремове от AVON, които трябва да опитате.

1. Нощен крем AVON Anew Ultimate 7S:

Това е може би един от най-добрите кремове, които можете да си купите. Тя ще подобри текстурата на кожата и ще ви накара да изглеждате много по-млади. Прилагането на този страхотен крем ще изглади повърхността на кожата и ще направи те да изглеждат справедливи и лъскави. Докато използвате този крем, някои може да усетят изтръпване, което е абсолютно нормално и показва, че кремът работи.

2. AVON Нов платинен нощен крем AVON:

Това е един от най-добрите нощни кремове на пазара в този момент. Подходящ за всички типове кожа, този нощен крем от AVON ефективно изглажда кожата и я подхранва за значителен период от време. Тя ще намали бръчките и ще направи суровите части на кожата твърда и ще им осигури равномерно звучене. Кожата ви ще се нуждае от известно време, за да се привикнете с уникалната формула на този крем.

3. Нощен крем AVON Reversalist:

Хидратира кожата ефективно и отваря отново слоевете на кожата. Този крем ще осигури на кожата еднакъв коректен тон и ще намали бръчките и други признаци на стареене. Според експерти този продукт трябва да се прилага всяка вечер за постигане на видими резултати. Продуктът трябва да се използва след правилно почистване на лицето.

4. Нощен крем AVON Vitale:

Ако търсите нощен крем, който ще има функция за подновяване на кожата, след това спрете и закупете нощния крем Vitale от AOVN. Работи чудесно върху сухата кожа и осигурява висока енергия. Използването на този крем за две до три седмици определено ще доведе до намаляване на фините линии, бръчките и др.

5. Крем за нощно лечение на AVON Anew Genics:

Ако се занимавате с обезцветеното лице, то това може да е идеалното решение за вашата кожа. Този крем ще се справи с обезцветяване и ще намали всички видове петна и тъмни петна. Тя е лека, но ефективна формула, отлично действа върху бръчките и намалява почти всички видове възрастови марки.

Виж повече: Нощен крем за мъже Garnier

6. AVON Нов клиничен крем за възстановяване на кожата с дълбоко възстановяване:

Когато става въпрос за нощни кремове, човек не може просто да забрави този продукт. Няма значение колко отдавна кожата ви е повредила, този продукт ще намали драстично фините линии, бръчките и т.н. и ще направи кожата гладка и ще я подхрани. Тази най-добра характеристика за този продукт е неговата съвместимост. Подходящ е за всички типове кожа, включително и за чувствителна кожа.

7. Нова клинична маска за хидратация на AVON:

Този незабавен овлажнител е шедьовър. Това е един от най-лесните и най-лесни начини да придадете на кожата си влагата на допир и да я подхранва през целия ден. Тя ще попълни изгубената влага на кожата с високата формула за хидратация и ще върне тонуса на кожата. Нека този крем да работи през нощта и да види магията на следващата сутрин.

Виж повече: Нощен крем за мазна кожа

8. Нощен крем за мъже AVON Anew:

Този продукт е предназначен за косата и здравата мъжка кожа. Незабавното усвояване на този продукт го прави един от най-добрите овлажнители за мъжете със суха кожа. Той ще предпази кожата от бъдеща сухота и ще го рехидратира ефективно.

9. AVON Elements младежки възстановяващ нощен крем против бръчки:

Кремът за възстановяване на младостта от AVON е един от най-добрите продукти за борба с признаците на стареене. Тя ще намали фините линии, бръчките и т.н. и ще осигури на кожата младежки, безупречен вид.

Виж повече: Нощни кремове на Орифлейм

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Тест на 3 маски за лице (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send