Красота и мода

9 Най-добър дизайн на бижута в Индия

Pin
Send
Share
Send


Бижутата винаги са били център на атракция за всеки пол и когато става въпрос за кристални бижута, той прилича на вашата мода, вкус и дори на вашата вяра. Сега хората се привличат към кристалните бижута, тъй като придават на външния ви вид различен вид и ви правят да изглеждате по-привлекателни. Бижутата от бял кристал привличат вниманието ви, тъй като придават божествен и чист вид.

Кристални дизайни за бижута:

Тук ние обясняваме най-добрия дизайн на бижута с различни сортове и дизайни.

1. Уникален комплект от бижута за кристали:

Сватбите винаги са много специални за всеки един от нас, така че защо и бижутата на булката също не са специални. Тази уникална кристална огърлица очарова всички на вашия голям ден и също подобрява вашата красота. Тъй като сватбата символизира любовта и чистотата във взаимоотношенията, по същия начин белият кристален дизайн също отразява чистотата. Тези кристални модни бижута са проектирани по сложен начин, така че да придават на деколтето красив ослепителен ефект.

2. Vintage Кристална бижута за пеперуди за момичета:

Старинни бижута винаги се оценяват, тъй като дизайнът и цветовите комбинации очароват всяка жена на земята. С добавянето на малка пеперуда от насекоми към бижутата можете да придадете различен вид на този реколта от кристали. Тъй като пеперудата е обожавана за външния си вид, като добавите тези насекоми, вие придавате очарователен поглед към себе си, както и към бижутата си. Можете дори да използвате цветни кристали и за тези видове бижута.

3. Цветни бижута с кристални мъниста:

Сега хората на ден носят кристални мъниста като бижу, с което с нея се свързват различна вяра и вярвания. Налични са огромни мъниста и всеки цвят на мъниста като собствена прилика. Той се предлага в различни цветове като черно, сиво, синьо, розово и много други. Подобно на червения камък е известен като гранат и това е вяра, че ако вашият бизнес не работи добре, чрез използването на този камък можете да направите вашия бизнес успешен. Сивата кристална перла е известна като хематит и се използва за подобряване на връзката.

4. Зашеметяващ бижута от кристален камък:

Бижута Crystal Stone винаги се оценяват, тъй като имат зашеметяващ и стилен вид. Тези камъни гравирани с кристали, известни също като лечебни кристали. Както този кристален камък е известен като „Лапис” и се казва, че той предпазва от всякакви вреди, като изчиства всички негативни енергии от енергийното поле и почиства ума ви.

Виж повече: Бижута бижута модели

5. Красив дизайн на кристалната гривна:

Кристалните гривни на ръцете ви изглеждат красиви. Той помага да придадете на вашия персонал стилен и модерен вид. Кристалните гривни могат да получат всякаква форма и дизайн по ваш избор. Красива гривна пренася много неща за вас, тъй като ръката е най-видимата част от тялото. Можете дори да оформите кристалната гривна с камък или с различни мъниста по ваш избор.

6. Духовен кристален висулка за жени:

Някои хора имат духовно отношение, така че те дори оформят своите скъпоценности по духовен начин и дават нов поглед на своите скъпоценности. Можете да добавите всякакъв вид висулки или малка миниатюра според вашата вяра и вяра. Този тип скъпоценности показва вашето убеждение и настроението на вашия духовен ум.

Виж повече: Platinum Jewellery Индия

7. Колие с кристални имена със сърце:

Гравирането на вашето име с кристали е уникалният начин да познаете света за вас. Можете дори да добавите малко сърце, което добавя повече чар към огърлицата. Този стил на бижу може да бъде добра идея за подарък уникален подарък за вашите близки, който има своето име.

8. Ослепителни кристални обеци:

Ако искате да изглеждате прости, но различни от другите, тогава кристалните обеци са тези, които могат да ви направят да изглеждате прости, но елегантни от другите. Можете да оформите кристалните обеци по свой собствен начин, като добавите цветен камък, съвпадащ с вашата рокля и индивидуалност.

Виж повече: Бижута на Кундан

9. Кристални перлени бижута:

Първият кристал висулка е за жените от всяка възраст е точно като сбъдната мечта и ако перли се добавят към него, какво друго е останало, за да добавите красота към това бижу. Въпреки, че тази комбинация ще бъде тежка за вашия джоб, но перлите с кристали е чудесна комбинация и дори можете да ги носите по всеки повод, който искате.

Crystal Jewellery в модерните времена винаги е в мода, тъй като ви дава ослепителен поглед към вашата личност. Според вашия избор и стил можете да проектирате своята бижутерия за избор и дори да го оформите според собствените си убеждения и вяра. Кристалните бижута винаги се ценят както от мъже, така и от жени.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: My 5 lives as an artist. Raghava KK (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send