Красота и мода

Топ 9 корейски грим за очите

Pin
Send
Share
Send


Много жени, които обичат да носят корейски грим за очите и ако сте фен, тази статия може да ви бъде полезна, ако търсите естествени корейски опции за грим. Те са част от световната модна индустрия. Много от най-добрите модели и актриси днес са склонни да изберат този вид грим.

След като става въпрос за грим, корейците знаят своя справедлив дял от знания, те имат свой собствен стил на грим. Техният грим за очите е изключителен и използва правилните козметични продукти за окото. Изненадващо е да се види как те могат да бъдат изобретени заедно с артистичните си очи.

Корейски грим за очите:

1. Корейски грим за очите:

Подходящ е не само за корейците, но и за всички жени. Той допълва очите ви и ви дава изключително лесен, но стилен вид. Можете да приложите този дизайн, ако излизате за вечеря от вашите приятели за случаите след залез слънце или по-официални случаи.

2. Феникс очите с Monolids:

Докато окото на Феникс е толкова уникално само по себе си, че само една проста тънка линия на очите би била достатъчна. В състояние, вие искате да омаловажите малката извиваща се крива във външния ъгъл на окото, да очертаете по-дебела линия на външния ъгъл, без да се простирате по-далеч от окото. Не я крийте. И накрая, използвайте по-малката линия на миглите, за да подобрите вида.

3. Съблазнителен грим:

Този грим иска да носите фалшиви мигли плюс ефектът е толкова привлекателен. Гримът е просто сияен, макар че се нуждае от помощта на обучен гримьор. За да се присъедините към допълнителен обем, можете да прекалите повече линиите си.

Виж повече: Грим за японски очи

4. Scotch Eye:

Обикновено хората, които не покриват много азиатска линия на очите, въпреки че като цяло корейците предпочитат пластичната хирургия, за да направят гънката на очите, плюс нищо, което сме задали, модел за подражание. Едва използвайте скочи, които обобщават като върха на сола, за да създадете гънки в очите ни.

5. Очите на кукли:

Корейците, по подразбиране, имат по-малки очи, както и този грим, който изгражда тази фантазия за по-голяма по-голяма форма на очите или за изграждане на ефекта на куклата върху очите.

6. Прави вежди:

Този вид грим не притежава арка и тези вежди са предназначени да изглеждат сладки плюс младостта. С четка увийте върховете на веждите си като на арката надолу през тънък слой пръчка. Изчакайте да пресъхне. Намажете консилер над пръчката, за да покриете космите. Смесете и рисувайте в останалата част на косата с прах за вежди, иначе молив. Смесете коректора доколкото е възможно.

Виж повече: Корейски грим за очите

7. Тюркоазено зелено опушено око:

Тя изисква няколко прецизност. Би било най-добре да получите помощ от експерт, докато изграждате това. Използвайте два различни нюанса на зелено и използвайте и двете кайали заедно с очна подложка, за да подчертаете вашия външен вид.

Най-новите уроци за козметика за коса

8. Щъркел за очите:

Лайнерът за кученце е по-чист и сложен братовчед на окото на кученцето. Този външен вид кара окото да излезе по-силно, както и да прилича повече на куклата.

 • Ето как можете да получите изгледа на кученцето:
 • Използвайте спирала и удължете миглите от корена до върха.
 • Вземете подложката и изтеглете заедно с горната част на ремъка от вътрешното око към външната страна
 • След като достигнете ръба, начертайте линията, за да запазите естествената форма на окото
 • Напълнете външната линия с кол и ъгъл на долната част на камшика и ги слейте
 • Смесете втулките за гладка повърхност.

9. Aegyo Sal:

Оковите торбички са очарователни в Южна Корея, плюс има и дума за нея. „Aegyo Sal“ описва дебелите джобове под очите, за които се смята, че създават по-кръгли, по-пълни и по-млади очи.

За да създадете своя Aegyo Sal изглед:

 • Използвайте подчертан нюанс точно под долната линия на въжетата.
 • Чрез матово кафяво, нарязани в „чантата“ на около половин сантиметър под вашата линия.
 • Смесете с памучен тампон.

Виж повече: Как да направите пакистански грим за очите

Съвети за корейски грим за очите

Ето няколко прости съвети за създаване на безупречен корейски грим:

 • Минималният е най-добрият. Изберете прости неутрални цветове и ги запазете възможно най-естествено.
 • Когато използвате блясък, винаги го поставяйте върху средата на окото, за да постигнете ефект
 • По-тъмните сенки на очите трябва да бъдат нанесени върху външния капак, за да получите идеален ефект
 • Подплата на очите ви е много важна, за да получите онези сладки очи

Вече трябва да сте събрали най-много съвети и техники за козметичния грим за начинаещите. Така че, всичките ви прекрасни момичета, вземете инструментите си, следвайте методите и създайте очи, които могат да хипнотизират света.

Гледай видеото: Грим САМО с Продукти от Catrice и Essence. Влогмас Ден 19 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send