Красота и мода

9 Популярни индийски сребърни антични бижута

Pin
Send
Share
Send


Античните сребърни бижута са носени от мъже и жени от дълъг период от време. Среброто е един от благородните метали и има различни приложения, като един от тях е в бижута. Сребърните антични бижута станаха много често срещани и в днешно време има много дизайни.

Антики Сребърни бижута:

Тук са някои от най-добрите дизайни на сребърни орнаменти антики за жени и момичета.

1. Антично сребърно колие:

В миналото те се носят много. Въпреки това, те са се върнали в модата днес. Този античен чокър е уникален и има традиционен вид. Той има красив дизайн и камбани на дъното. Изглежда добре на младите жени.

2. Гривна от антични панти:

Тази антична сребърна гривна е красив екземпляр от сребърни антични бижута. Той има отварящ се отвор и пасва идеално на ръката. Дизайнът върху него има тежък вид. Може да се носи на индийски дрехи и ще изглежда доста добре на всички възрасти.

3. Античен лунен камък с верига:

Този древен медальон има сребърна верига, прикрепена към него и е фънки парче. Той има дизайн на компас, направен върху него, и лунен камък, поставен в центъра. Прекрасната детайлност на медальона го прави уникално бижу.

4. Бижута от антични сребърни обеци:

Тези красиви обеци имат много традиционен и тежък вид. Изглеждат наистина красиви на ушите. Дизайнът върху него е много сложен и еднообразието го прави още по-красива. Тя ще изглежда най-добре на ghagras или lehengas.

Виж повече: Най-добър стерлинги сребърни бижута

5. Колие с кутия за желание:

Това красиво сребърно антично колие има прикрепен към него медальон. Кълбото има изтънчен дизайн. Вътре в кълбото е розов кварцов бал. По-рано кутиите с желания се носеха като религиозен обект, но днес се носи като бижу. Децата ще обичат това.

6. Индийски антични сребърни клинове:

Дълго време маратонките са част от индийската традиция. Тези сребърни антики придават красив и очарователен поглед на глезените. Към тях има прикачени камбани, които звучат, когато някой ходи около тях, носейки ги. Те изглеждат добре при жените от всички възрасти. Това е вечнозелен вид глезена, който никога няма да излезе от мода.

Виж повече: Сребърни бижута

7. Античен пръстен с роза:

Сватбени халки с античен вид винаги заемат специално място в сърцето. Този реколта пръстен с красива роза, изцяло от сребро, е един такъв пръстен. Тя е изработена от антично сребро и винтиджът на пръстена го прави елегантен и красив. Този тип пръстен може да се носи ежедневно, следователно е по-полезен от тежките пръстени.

8. Стерлинги сребърни флорални джумаки:

Jhumkas са традиционни индийски бижута и никога не излизат от мода. Този цветен jhumka има индо-западен вид и по този начин върви добре с индийски, както и западните дрехи. Той е различен от нормалните jhumkas и ви дава съвременен вид.

Виж повече: Сребърна мъжка бижутерия

9. Сребро Антики Глобус Дизайн:

Това антично огърлица от медальон е единствен по рода си. Той има красиво проектиран глобус, който може да се отвори, за да се побере в малки предмети. Това е един от перфектните сребърни антични стерлинги, които ще бъдат обичани от всички, било то стари хора или деца.

Античните сребърни бижута имат свой чар, който други видове бижута не притежават. Успокояващият и спокоен вид на античното сребро е това, което го прави различен от другите метали.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Business Course Going Skiing Overseas Job (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send