Красота и мода

9-те най-добри курорта в Пондичери

Pin
Send
Share
Send


Бившата френска Индия или както го наричаме Pondicherry сега е градски град в най-отдалечената от Южна Индия, където красотата среща елегантност. Pondicherry или Puducherry е един от най-критично красивите френско-португалски културни градове, където мощите от миналото все още се отразяват върху културната им повърхност. Поставяйки разнообразие от култури заедно с милиони туристи, Пондичери вече е установено туристическо място в най-отдалечения край на Индия, по-надолу на юг. Докато мястото е просто блажено и небесно, с перфектно организирани пейзажи и пейзажи, някои от красивите жилища, предоставени от туристическата грижа в Пондичери, просто си заслужават да бъдат споменати.

Красиви и известни курорти в Пондичери със снимки:

1. Океански спрей:

Името е достатъчно, за да знаете, че ще имате гала време в този морски курорт в Пондичери. Ексклузивността на мястото се определя само от езерото, създадено от човека, разположено в средата на курорта. Курортът разполага със собствена дискотека и се предлага с банкетна зала. Добре изградените стаи са просто още един бонус, който определя този курорт толкова добре.

2. Soorya Beach Resort:

Soorya Beach Resort е идеалното място за вас и вашето семейство в този ваканционен сезон. Курортът, въпреки че има екстравагантни басейни за развлечение, гостоприемството, което се ползва тук, е два пъти по-приятно и приятно, отколкото сте имали в къщата на друг роднина. Заедно с пълноценен спа център, това трябва да е райът, който търсите.

3. Le Pondy Resort:

Le Pondy е един от най-утвърдените премиерни курорти Pondicherry, който представя смесените култури и етика чрез обширната си архитектура и гостоприемство. Наред с арената край басейна има място за забавления, както и основни удобства. Глазура на върха на тортата е частният плаж, прикрепен към този курорт.

4. Дюна, Еко селище и спа:

Дюната е разположена на брега на Coromandel и не само е известна с луксозното си настаняване, но и широко известна със своя екологичен спа център. Основната цел на Dune е да осигури точното количество комфорт, но в еко-приятелски, което обяснява безопасното басейни без хлор. Наред с това има и спа център, зала за йога, ароматерапия и частен плаж.

Виж повече: Места за посещение в Андаман

5. Club Mahindra Pondicherry:

Клуб Mahindra експертиза в предоставянето на отлично настаняване, докато на почивка в клас начин подкрепени от достъпни бюджетен пакет. Ето защо можете да се доверите на курорта Club Mahindra в Pondicherry, за да ви осигури най-доброто време. Заедно с магазин за сувенири и здравен спа център, този курорт ще бъде център за вас, докато сте на почивка.

6. Спа и уелнес курорт Windflower:

Курортът windflower е това, което наричаме екзотика, където фината елегантност се оценява и засилва само с гладкото си гостоприемство. Търговия от широка гама от вкусни ястия до висок спа център и център за масаж, курортът предлага и стая за всички, от малки деца до младежи.

Виж повече: Известни исторически места в Индия

7. Purple Resorts:

Ето още един малък курорт в Пондичери, който ще ви остави да искате повече. Основните удобства са 24-часова услуга, заедно с отделен раздел, посветен на корпоративни срещи на почивка, докато зоната на басейна може да бъде неофициалната почивка, която търсите.

8. Nalla Eco Resort, Пондичери:

Това вероятно е още един най-красив и уютен курорт, който Pondicherry може да ви предложи. Докато старейшините могат да имат гала време на терасата с изглед към морето, бащите могат да се люшкат с чаши на бара с изглед към морето. За малките детски кина и театрални представления.

Виж повече: Места за посещение в Керала за меден месец

9. St. James Court Beach Resort:

Морският курорт Сен Джеймс е луксозна морска панорама с плувни басейни, развлекателни зали, конферентни и банкетни зали, детски паркове и красива дискотека.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Пътешествието ни до МАЛДИВИТЕ (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send