Красота и мода

Най-добрите съвети за грим преди сватбата

Pin
Send
Share
Send


Сватбата е този ден в живота на двойка, която е най-специална и трябва да бъде най-запомнящата се. За да бъде булката, има много неща, които трябва да бъдат взети под внимание. Сред получаването на идеалното облекло и работата по сватбата, тя също трябва да се погрижи за кожата, косата и грима за перфектен „D“ ден. Като се придържате към предварително сватбени грим и съвети за красота, булката може да получи идеалния вид, който иска на сватбата си.

Най-добри съвети за грим преди сватбата:

Този списък ви дава точните съвети за гримиране, пред които жената трябва да се закълне. Проверете ги и следвайте всеки за перфектни резултати.

Важно е почистването:

За да бъде успешен всеки грим в главния ден, важно е повърхността на кожата да бъде чиста от мръсотия и мръсотия. Това ще поддържа базата здрава и ще ви даде добри резултати от грима. Следователно почистването на кожата е строга процедура, която трябва да поддържате. Използвайте добро измиване на лице поне два пъти на ден, за да получите резултатите. Заедно с това е важно кожата да се ексфолира на всеки 4-5 дни. Това ще премахне слоя мъртви клетки на кожата и ще ви даде чиста и гладка повърхност, за да работите за сватбения грим.

Виж повече: Булчински съвети за красота

Овлажнявайте кожата:

Кожата трябва да бъде наистина здрава, мека и подхранена, ако булката иска добри резултати от грима в деня на сватбата. За това е важно кожата ежедневно да се овлажнява, без да се проваля. Това трябва да стане след процеса на почистване на кожата и два пъти на ден. Опитайте се да използвате 100% натурални продукти за подхранване на кожата. Можете дори да използвате домашно овлажнители за максимални ползи.

Получаване на редовни процедури за лице:

Един месец цикъл е идеален за булката да бъде там, където се отнася за лицето. Това важи за минимум 6 месеца от датата на сватбата. Могат да се използват двуседмични златни маски за лице, ако има по-малко време. Това ще помогне за добавяне на блясък към кожата, която е необходима на булката в главния ден.

Виж повече: Мусонен сватбен грим

Използвайте домашно лечение:

За всякакви проблеми на кожата или за добавяне на чистота и блясък на кожата, има различни домашно приготвени средства и пакети за лице, които могат да се използват ежедневно до деня на сватбата. Това само ще добави към целта да направи кожата безупречна за грим на сватбата. Фини линии, пигментни петна, акне и други подобни проблеми могат да бъдат отстранени чрез домашно лечение по безопасен и ефективен начин.

Премахване на допълнителната коса:

Важно е да започнете от нещо толкова общо, както оформянето на веждите, за да премахнете окосмяването по лицето и дори косата на тялото. Започнете да правите това поне 6 месеца преди сватбения ден на месечна база. Това ще направи кожата използвана за премахване на косата. Епилация от нова област обикновено води до обриви по кожата, които могат да бъдат избегнати от този връх. Използвайте го два пъти седмично, ако има по-малко време в ръка. Обезкосмяването дава чист лист за работа с грима в деня на сватбата.

Имайте добра диета:

Наличието на добра и здравословна диета е едно от предпоставките за добра кожа и по-добър грим. Включете много плодове и зеленчуци в диетата заедно със соковете от пресни плодове и най-малко 10 чаши вода. Това ще добави еластичност на кожата и ще я хидратира отвътре, за да донесе блясък, който ще ви хареса.

Виж повече: Летни булчински грим

Вземете добър сън:

Сънят е много важен като предварителен грим. Това ще избегне получаването на тъмни кръгове от булката, за да изглежда кожата уморена. Вземете най-малко 8-9 часа красота сън за кожа, която е идеална за грим в деня на брака.

Гледай видеото: Контуриране и хайлайт на лице Contour and highlight tutorial (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send