Красота и мода

9 красиви и стилни портфейли от неръждаема стомана в последните дизайни

Pin
Send
Share
Send


Стоманените портфейли са модерни модерни портфейли, които изглеждат много нетрадиционни. Портфейлите, изработени от метали като алуминий и т.н., създават зашеметяващ вид и придават на портфейлите матов външен вид или блестящ вид. Изберете най-добрите портфейли от този списък и със сигурност ще поставите въртящи се глави. Комплиментите ще бъдат обсипани винаги, когато хората ви видят с една от тези красавици.

Топ 9 портмонета от неръждаема стомана в най-новите дизайни:

Търсите ли най-добрите портмонета от неръждаема стомана в последните дизайни? След това стигате до правилното място. Тук ние предлагаме, 9 най-добрите стоманени портфейли в тенденция, която определено привлича вниманието на всички.

1. Портфейл с RFID от неръждаема стомана

Това е сложен rfid портфейл от неръждаема стомана, който да държи кредитните ви карти. Портфейлът от неръждаема стомана се отваря в стил акордеон и има пластмасови джобове вътре. Има до 8 слота, които могат да поемат до 12 карти. Технологията RFID е налична в този портфейл, което я прави идеална за пътуване.

2. Bi fold стоманен портфейл за мъже:

Тук е чудесен стоманен портфейл, който изглежда точно като традиционен кожен портфейл. Текстурата на стоманата е такава, че прилича много на кожено покритие. Портфейлът е идеален, за да държите картите и сметките си. Това портфейл е двукратно, който помага да запазите сметките си във форма.

3. Идентификационен портфейл от неръждаема стомана за мъже:

Това е страхотен портфейл, който има зашеметяващ вид. Портфейлът има разрез в средата на портфейла, през който можете да видите личната карта. Слотът за лична карта е само първият джоб на портфейла и по този начин можете да видите идентификационния номер.

4. Текстуриран стоманен портфейл:

Мъжкият портфейл се предлага в няколко различни стила и текстури. Нормалните кожени портфейли имат текстури и щампи. Стоманените портфейли също могат да се предлагат в различни стилове и текстури. Този класически изглеждащ портфейл от стомана има два модела текстура за предната и задната част.

Виж повече: Мъжки алуминиев портфейл

5. Портфейл от стил за кутия:

Този стоманен портфейл е изработен в кутия. Портфейлът се отваря, за да разкрие джобове от акордеон. Портфейлът с кутийки има слотове за кредитни карти, за да пазят елементите ви безопасни. Външният вид на портфейла е изработен от неръждаема стомана и кожена вложка. Това му придава сложен вид.

6. Ключ за стоманен портфейл:

Тук е стоманен портфейл, който има допълнително предимство пред други стоманени портфейли. Портфейлът има слот за ключове, който да се запази в ключ. Той също има клип, за да запази парите ви непокътнати. Стоманеното портмоне се предлага в модерен дизайн и външен вид.

Виж повече: Портфейл от кожена верига

7. Автоматичен стоманен портфейл:

Изберете този случай с банкова карта, който има автоматично отварящо се съобщение. Картите в портфейла се плъзгат, когато се натисне. Това е чудесно допълнение към вашите аксесоари за пътуване. Той е удобен, когато трябва да търсите елементи като карти и идентификационни номера и сметки.

8. Персонализиран мъжки портфейл от неръждаема стомана:

Ето един чудесен вариант за вас. Този прекрасен стоманен портфейл може да бъде персонализиран с любимата ви формулировка или бележки. Това го прави перфектен рожден ден, годишнина или специален подарък. Стоманените портфейли държат всичките ви лични данни по отношение на карти и сметки сигурно.

Виж повече: Най-добър метален портфейл

9. Геометричен модел стоманен портфейл:

Вземете тези зашеметяващи един от един вид стоманен портфейл в геометричен модел. Двутонната стоманена текстура на портфейла му придава матов и блестящ ефект. Геометричният модел е ефективен поради двата определени дизайна. Портфейлът може да побере карти и сметки.

Стоманените портфейли са изработени от алуминий или други сплави, за да се получи тънък или здрав панел от всяка страна. В стоманените портфейли има слотове за кредитни карти и банкноти. Те могат да бъдат двустранно, кутия стил и също да имат геометрични модели.

Гледай видеото: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send