Красота и мода

10 Стилни сребърни обувки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Едно от нещата, които ни правят хората различни от животните, са обувките. Това е основната част от нашите аксесоари. Това е просто животинска кожа до правилните тъкани обувки. Тези модели обувки са еволюирали от време на време, сезон на сезон. Цветовете и разновидностите са безкрайни. Едно от стилните цветове в обувките е сребро.

Различни видове обувки в сребърен цвят:

Ето няколко стила на официални и сватбени сребърни обувки за мъже и жени в Индия.

1. Сребърни котешки токчета Женски обувки:

Всички момичета обичат да се движат със стил. Високите токчета със сигурност добавят инча, но след известно време започва да боли. Така че, ако имате дълъг ден, а след това сребърни коте пети обувки. Те имат само един сантиметър токчета.

2. Сребърни мъжки обувки с дантела:

От рапърите до спортистите, всички мъже са в обувки с дантела. Носите го, за да играете топка или да изпълнявате някаква физическа активност. Мъжете добавят малко месо с помощта на сребрист цвят в обувките си с дантела. Много е класно. Мъжете предпочитат да ги носят на партита и събития.

3. Булчински сребърни обувки с клин:

Ако наистина искате да носите токчета на парти, но не искате да правите компромиси с комфорта си. Тогава сребърните обувки с клин са най-добри за вас. Тъй като тя е като платформа пета, те са удобни. Широките токове ви помагат да балансирате.

4. Сребърни обувки за треньори:

Можете да работите в обучителни обувки или да тренирате в тях. Сребърните обувки осигуряват правилния комфорт и изглеждат стилно в същото време. Той е идеален за мъже, които искат да изглеждат умни и модерни, дори когато работят.

5. Сребърни женски обувки за сватба:

Стилети са с високи токчета. Ще намерите много жени знаменитости използват този тип обувки също. Те имат диаманти или пайети върху него. Момичетата го носят на партита. Това е булчински избор.

Виж повече: Зелени обувки

6. Сребърни обувки за мъже:

Мокасините са любими в офиса. Сребърните обувки на шапката са стилен вариант в офис облеклото. Те не са толкова бликащи. Погледнете стилно и различно усещане за мъже. Мъжете го носят лесно на костюми и официално облекло.

7. Сребърен дамски обувки:

Ако имате широки пръсти, тогава обувките на краката са най-подходящи за вас. Сребърните обувки на пръсти са с малки отвори в близост до пръстите на краката. Тези обувки са най-добри за полуформални партита. Момичетата могат да го носят над всичко.

Виж повече: Женски розови обувки

8. Сребърни ботуши Мъжки обувки:

Ботушите могат да бъдат много скучни. Мъжете обичат да експериментират с цветове в обувките. Сребърните ботуши са стилен вариант за мъжете. Той е идеален за дневно парти, особено ако включва много танци.

9. Сребърни сатенени дамски обувки:

Момичетата обичат сатенени обувки. Сребърните сатенени обувки имат допълнително гладко покритие. Булките я носят със сватбената си рокля, тъй като не са много наперен. Те също са много умни за работа.

Виж повече: Дамски златни обувки

10. Мъжки обувки със сребърни кецове:

Никое момче не може да расте без маратонките си. Тези идеални обувки изглеждат наистина страхотно в сребро. Изглежда умен и много модерен. Младите мъже я носят за нощни излети поради допълнителния комфорт.

Източник на изображения 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Emanuil Boutique: Луксозни рокли+Обувки за Мъже и жени (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send