Красота и мода

9 Топ и най-добри дантелени поли за жени

Pin
Send
Share
Send


Вместо да мислим за обичайното дамско облекло, което определено е джин с етническа курта или топ, нека опитаме някаква промяна, като обсъждаме полите, които не биха ударили ума на жените веднага, но определено, след като прочетете тази статия, това ще бъде мисъл за пробуждане за да си купя поли, в този списък на полата ще има една или две дантела пола със сигурност, поради своя неопределен стил и дизайн.

Изборът на дължината и вида на полата играе решаваща роля, като дължината и отрязъка на полата трябва да пасват елегантно на тялото и да се чувстват комфортно след като я носите, или го издърпате надолу или нагоре до кръста.

Обикновено и сладко полите за дантела за жени:

1. Синя мини дантела:

Това парче парче, което е изработено от материал от дантела, облицована с контрастна материя, полата е проектирана да бъде къса, която пада точно над средата на бедрото. Тези дантелени поли са подходящи за тънки момичета, хубави фигурни дами с дълги крака.

2. Полица с молив от средата:

Тази черна дантелена пола средно ниво видя чрез дизайн е облицован материал, който пада от областта на талията и пада до средата на бедрото област, а след това дантела материал е прозрачен без никакви материали за облицовка, този тип дизайн е оформен в Линейна пола, подходяща за дамски дамски дрехи.

3. Бяла дантелена пола на средна дължина с черен шев:

Този бял до бяло оцветен дантелен материал, който има вътрешна облицовка и черен външен шев, който образува обгърнато около проектираната пола, която е с дизайн на джобовия шев по страните на полата. Този тип дантелени поли са дизайн, който се срязва до областта на бедрото и е подходящ за тънки до умерени момичета и жени.

4. Оранжева дантела Maxi пола:

Този ярко оранжев цвят дантелен материал е пълно пола макси или метла, проектирана с дълги дантелени пола с вътрешна облицовка. Облицовката е от същия цвят като този на дантела. Този тип пола е подходящ за всякакъв вид фигура на тялото, особено за високи момичета и дами.

5. Розова флорална мини дантела:

Флорален дизайн или бродерия е един от стандартните дизайни, използвани при проектирането на дамско облекло. Към тази норма пада и дантела. Розовата розова цветна мини пола, която е леко изрязана от областта на кръста. Тези тип дантелени поли са подходящи за тънки или умерено изглеждащи бедра.

6. Плисе роза цвят дантела прозрачна пола: t

Цветът на Rosa е фин, но жив цвят, който съвпада с тъмните цветни връхчета. Този тип пола е с висока талия и широка лента и има плисиран дантелен материал, излизащ от колана, който е проектиран като мини пола с цип, прикрепен от задната страна на полата. Тези поли са подходящи за дълги момичета или дами.

7. Високо-ниска синя дантела пола:

Тази синкаво зелена дантелена пола с облицовка падаща до коляното. Този тип дизайн е завладяващ, за да погледнете поради дължината му. Предната част на полата е до нивото на коляното и задната част пада до нивото на глезена, което няма подплата от коляното до областта на глезена, което го прави полу-прозрачен дизайн. Тези дизайнерски дантела поли костюм за къси или високи момичета.

8. Скъсана тъмно синя пола на Maxi:

За да създадете вариация в дизайна на минишкарката, която изглежда по-модерна и фантазия. Прорезът се дава от страната, която започва от коляното до региона на глезена. Часовниците могат да се движат свободно и удобно без никакъв дискомфорт. Тези тип дантела поли костюм и за средни до високи изглеждащи момичета

9. Многослойна тапицирана дантела:

Тази слоеста пола с дантела е типичен цигански дизайн. Полата има колоритен дантелен материал, който се нарязва и зашива в комбинация, заедно с проектиране на памучна кърпа, която придава контрастен вид на дантела. Тези тип дантелени поли се съчетават добре с всички видове фигурки на тялото и съвпадат добре с памучен топ и широк еластичен бохо дизайн.

Носенето на перфектно прилягаща пола се очертава като най-важният критерий за избор на пола. Идеално добре седналата пола прави 50-годишната дама да изглежда по-млада, а най-лошото пола може дори да накара едно 16-годишно момиче да изглежда по-старо. Опитайте преди да ги имате !!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: McLintock 1963 - FREE MOVIE! - Best Quality - WesternComedyRomance: With Subtitles (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send