Красота и мода

20 уникални сикхски бебешки имена и знаци

Pin
Send
Share
Send


Не са ли имената на сикхските бебета толкова невероятни? Очевидно тези имена се дават по време на раждането и затова днес ще ви отведем обратно до онова време, когато сикските бебета се наричат.

Красиви момичета и момчета за бебета на сикхи:

В тази статия ще обсъдим някои от най-добрите сикхски бебешки имена на всички времена.

Сикхови бебешки имена със значения:

Ето някои от най-новите и модерни имена на момчетата сикхи, както следва

1. Amul:

Това е най-доброто сикско име за момчета в момента. Можете да назовете мъжкото си дете с това име и нищо не може да бъде по-добро от това. Всяко дете е безценно за родителите си и затова това име звучи толкова уместно.

2. Ахай:

Значението на името Abhai е "без страх". Когато умът е без страх, човек може да завладее почти всичко. Това е, което нашите старейшини са ни проповядвали, нали? За страхотното значение името е напълно подходящо за момченцето сикх.

3. Akash:

Търсите имена на момченца сикх? Това е един от най-добрите в момента, който идва с красив смисъл. Смисълът на името Акаш е “господар на деня”. Смята се, че е едно от най-добрите имена за всички момчета сикхи и за такова голямо значение всеки ще бъде повече от щастлив да назове детето си с това име.

4. Amtej:

Тук е фантастично име за момчетата-пенджаби или сикхи. Името е подходящо за всички умни момчета там и значението на това име е „любовник на Бога“, което почти всеки сикх е.

5. Anayk:

Значението на това име е „различно“. То може да означава дете с различни черти или с различни личности. Това е едно от най-фантастичните имена за момчетата сикх.

6. Бхав:

Bhav е доста престижно име за момчетата-сикхи. Значението на името е „всичко на Бога”. Името дава на детето някаква специална сила, за да привлече вниманието само заради името и за страхотното значение и произношение, което може да се каже, че е едно от най-добрите имена за пенджабските деца.

7. Балкар:

Това е още едно чудесно име за момчетата-сикхи. Името представлява власт и затова името звучи доста мощно и тежко за ушите.

8. Балдев:

Това е едно от най-използваните имена за момчетата, принадлежащи към сикхската култура. Името е доста очарователно и ще бъде подходящо за всички момчета с голяма личност. Ако някой се нарече по този начин, той автоматично ще получи уважение.

9. Бикрам:

Името Бикрам е нещо, от което всеки баща и майка искат да назоват детето си. Той е доста очарователен и върви ръка за ръка с културните сикхски имена.

10. Bahadar:

Смисълът на това име е Смел и е идеален, тъй като всички са родени смели. Името звучи доста добре и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички момчета сикхи там.

Бебешки имена на сикхи със значения:

Ето някои от най-новите и модерни имена на момичета сикхи, както следва.

11. Сай:

Името е за момичетата сикхи и не може просто да се получи по-добро име за момиченце момиче-пенджаби по-добро от това. Това означава „приятел”, което го прави доста сладък.

12. Safa:

Сафа означава „принцеса”. Почти всяко момиче сикхи се ражда принцеси и затова това име е подходящо за всички жени, родени в семейства сикхи. Името звучи доста добре и за голямото произношение, ще бъде добре за всяко момиче там.

13. Samai:

Samai = „търпение“. Името е доста красиво и също толкова впечатляващо. Ако търсите нещо напълно класическо и че идва с добро значение, тогава това може да е за вас.

Виж повече: Италиански бебешки имена

14. Sonam:

Това е едно от най-популярните имена на сикхи. Често се вижда, че името се използва в семействата от Пенджабски за имена на момичета и означава „красиво“. Името има много други значения, „златото” е едно от тях.

15. Сидха:

Смисълът на името Сидха е „храна за Бога“ или „нектар“. Това е едно от най-хубавите имена за всички момичета, особено Пенджаби. Името е доста закачливо и ще бъде подходящо за всяко дете, родено в семейства сикхи.

16. Соня:

Това е още едно име, което често се използва от родителите в семействата на пенджаби, за да назоват момичетата си. Смисълът на името е "красив" и естествено, че на всеки баща и майка им момиченцето винаги ще бъде красиво.

Виж повече: Красиви имена на италиански момичета

17. Samran:

Смисълът на името Самран „помни”. Името е доста очарователно и звучи доста фантастично. Бъдете сигурни, че това е едно от най-добрите имена за момичетата сикхски бебета, с които да бъде наречено.

18. Сатам:

Името звучи като подходящо за момчета, но всъщност е име за женските сикски бебета. Ако имате нужда от нещо напълно примамливо по отношение на имената на сикхските бебета, тогава това може да е правилното за вашето дете. Той има добър смисъл и звучи добре за ушите.

19. Sonhan:

Sonhan означава „красива”. Има нещо специално за това име. Това е доста уникално и момчетата и момичетата са наречени от него, което го прави унисекс име. Смята се, че е едно от най-добрите сикхски бебешки имена на всички времена.

Виж повече: Италиански бебешки имена за момчета

20. Sadipak:

Значението на това име е доста красиво. Садипак означава „вечна лампа”. Той също така указва „огън“. Това ще бъде едно от онези имена, които ще накарат едно момиче да звучи така, сякаш е много трудна. Само името ще бъде достатъчно, за да я уважава.

Източник на изображения: 1.

Pin
Send
Share
Send