Красота и мода

15 най-добри дизайна на златния бранш в 20 грама

Pin
Send
Share
Send


Златни гривни се предлагат в толкова много дизайни и тегло. Цената на златните гривни зависи от теглото и дизайна. Някои хора обичат дизайна си да бъде тежък и. Например, в 20 грама има златен браслет. Който и дизайн да изберете, може да бъде проектиран в 20 грама златен браслет. Тя изглежда богата на клас и външен вид. Носенето на златни гривни в ежедневието ви дава гордост и статус. Тя има значение в живота на всяка дама. В браковете стана обичай да се носят златни гривни. Докато носите златни гривни, трябва да обръщате специално внимание на крадците. След като започнете да се интересувате, можете да разгледате много дизайни в 20 грама златни дизайни.

Различна колекция от златни браслети в 20 грама:

20-грамовите златни гривни са елегантни и вдъхновени, за да се запази просто, но невероятно. Никога не можеш да го забравиш, след като си го сложил в очите. Някои от тези бижута са лесно достъпни онлайн, докато други могат да бъдат направени по поръчка.

1. Заплетено злато с 20 грама злато:

Това е наистина страхотен дизайн в 20 грама златни гривни. Зигзаговите линии са направени на гривни. Можете да носите по една на всяка ръка, за да придадете елегантен вид. Вашата китка ще блесне в тези 20 грама златни гривни. Има деликатен дизайн.

2. Блестящи дизайни на златни кърпи в 20 грама:

Блясъкът на този 20 грама златен браслет е наистина страхотно. Макар и с обикновена повърхност, тя е проектирана толкова творчески. Тя е фино полирана и страничните линии също се правят красиво. Можете да използвате тази златна гривна, за да покриете другите си метални гривни и да попълните китката си.

3. Традиционни дизайн на златни кърпи в 20 грама:

Този златен дизайн в 20 грама е традиционен и богат. Тя може да бъде отворена и свързана с малка връзка. Камък с кръгла и крушова форма е осеян с тази златна гривна. Тя е широка по форма и по този начин се прави многоминутно златно изкуство. Достатъчно е само една бранд на всяка ръка, за да изглежда елегантно.

4. Златни ръкохватки в 20 грама за ежедневно износване:

Тези четири 20 грама златни гривни дизайн е такава, че можете да носите всеки ден. Дизайнът на тази златна гривна е изработен толкова деликатно с много малки златни топки. Тя изглежда красива и зашеметяваща. Това също може да бъде идеалният ви подарък за подарък за скъпите ви при всеки случай.

5. Златни Bridal Bangles в 20 грама:

Това е колекция от доста тънък дизайн на златни гривни в 20 грама е наистина лек и без екстри. На нея са висящи малки джингли. Можете да го сдвоите с много други гривни. Това ще изглежда невероятно на китката ви. Джинглите, окачени на златната гривна, ще произведат чудесен глас и ще променят настроението на вашия живот партньор.

Виж повече: Златни браслети в 8 грама

6. Златен браслет в 20 грама с Meenakari:

Каталогът за колекции от браслети никога не е завършен без този изключително приятен 20-грамов дизайн на златни гривни в работата на менакари. Флоралният дизайн е с менакари работа, която изглежда привлекателна. Златна гривна с червено и зелено менакари е също толкова привлекателна. Можете да го използвате и като страна на износване.

7. Каменни шипове с 20 грама златни браслета:

Златни гривни в 20 грама с камъни, осеяни от бял и червен цвят, наистина са рядка красота. Той има естетически приятен външен вид с блестящи камъни. Тя е проектирана да впечатлява и е красиво изработена. Дами! Сигурно ще обичаш това.

8. Елегантни златни браслети в 20 грама:

Това е страхотен кръгъл нарязан 20-грамов златен браслет в 24k. Златният проводник се използва, за да се обвърже браслета. Тя ще изглежда елегантно на китката ви. Дизайнът понякога идва с вливане на други цветове и издига външния вид на него. Той е прост и в същото време има фин допир с традиционния му вид.

9. Скъпоценни златни браслета от 20 грама:

Този дизайнерски златен браслет от 20 грама използва щедро злато. Бялото и червеният цвят на диамантите също са релефни, за да му придадат цветен дизайн. Между всеки цветен диамант има кръгла форма на дизайна, направена, за да изглежда привлекателна.

10. Спирален дизайн 20 бр.

Тези златни дизайни в 20 грама са уникални и цената ще бъде умерена. Браслетът е дебел и спираловидният дизайн е направен със злато. Това ще изглежда омайно и ще му придаде очарователен външен вид. Тя има способността да арестува съзнанието на дамите.

Виж повече: Бижута за златни бижута от 22 карата

11. Последни 20 грама златен браслет:

Дизайнът на този най-нов 20-грамов златен грим е толкова завладяващ и привличащ вниманието на хората. Зигзаговата външна граница е направена със злато и между тях има квадратна форма на жълто и бяло злато. Това е най-новият дизайн в златен браслет.

12. Древна златна ръкавица от 20 грама:

Дизайнът на тези 20 грама е преобладаващ от древни времена. Нашите жени-предци носеха тази широка златна гривна. Във времето на Радж Уада, кралиците носели този тип тежки златни гривни всеки ден. Той е изключително класен и богат на вкус.

13. Diamond Studded 20 грама Златни Браслети Дизайн:

Този 20-грамов златен браслет е украсен с харизматичен бял диамант. Изглежда прекрасно и закачливо. Първокласният дизайн е с диаманти и моделът изглежда толкова зашеметяващ. Той е просто изключителен.

14. 20-грамовни златни кърпи с манго:

Това е комплект от две златни гривни в 20 грама. В тази златна гривна е направен дизайн на манго мотив. Изглежда толкова реално и отлично. Дизайнът на Манго е нещо различно от обикновеното. Тя ще спечели сърцата на дамите.

Виж повече: Злато Браслети В 10 грама

15. Специално проектирани 20 бр.

Дизайнът на тази 20-грамова златна гривна може да бъде специално проектирана. Добавя се добро творчество, за да придаде усещане за възхитителен външен вид. Дизайнът притежава качество на сърцето, с просветлен поглед. При това се постига висока степен на иновации.

20-грамовите златни дизайни са приятни и съблазнителни и със сигурност ще оставят впечатление във вашите умове! Въпреки, че можете да направите всеки дизайн, който ви харесва, в посоченото от вас тегло на златото, тези 20-грамовни дизайни на златни гривни са направени от машина и включват голяма част от светската мода и някои изящни изработки. Дизайнът е изключително впечатляващ и атрактивен.

Гледай видеото: Authors, Lawyers, Politicians, Statesmen, . Representatives from Congress 1950s Interviews (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send