Красота и мода

10 стилни зелени обувки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Въпреки че може да намерите различни видове зелени обувки за мъже и жени, но все пак е рядко да се намери човек, носещ обувки от зелен цвят. Използва се от време на време. Няма да изглежда неудобно, когато една дама носи зелена обувка. Но мъжът избира предимно черна обувка. Това е общо мислене на хората. В противен случай можете да носите всякакъв цвят на обувката, при условие че първоначално го харесвате.

Различни стилове на обувки в зелен цвят:

Тук са изброените 10 зелени обувки с различен цвят за мъже и жени в Индия.

1. Мъжки обувки за зелени лодки:

Това са тъмнозелени обувки за мъже. Това обувки без косми са без бръчки и са в голямо търсене. Тя не разполага с дантела или закопчалка за вратовръзка. Лесен за носене и използване. Светлокафяв низ се използва за да има лък върху обувката.

2. Зелени женски обувки с висок ток:

Това са зелени женски обувки, които ви държат топли през зимните дни. Тя има лък на глезена и дори съдържа високи токчета. Тези ботуши под коляното ще ви дадат пълен вид на Дива. Тя се състои от велур и са малко свободни за комфорт.

3. Green Wingtip Мъжки обувки:

Това са мъжки зелени обувки с мента, с дизайн W на върха. Тя е от чиста кожа и има контур на конец. И двете са с различни цветове. Основата е от дърво, върху което се използва зелена кожа. Очите са широко отворени.

4. Зелени женски обувки:

Този гладиатор е дамски зелени обувки. Тя има дизайнерски изрязвания и достига до коленете. Гладиаторът покрива целия ви крак. Има дишаща материя и няма възможност за връзване с дантела. Тя ще украси белите ти крака.

5. Зелени баскетболни мъжки обувки:

Това са зелени обувки за мъже, които се носят, докато играят баскетбол. Вътре в обувката се вмъква много мека и пореста тъкан, която дава подкрепа на крака по време на игра. Има дизайн на обувки и под дантела, материал като дантела е поставен.

Виж повече: Розови обувки

6. Зелени балетни женски обувки:

Това балетни апартаменти са зелени дамски обувки с перфектна комбинация от стил и комфорт. Тя е съставена от искрящ материал, който може да обърне главата надолу. На върха е прикрепен лък със зелена дантела и малък ток.

7. Мъжки ботуши:

Това са зелени обувки за мъже, подходящи за работни дни. Тази обувка е смес от кожа и плат плат с дантела. Високо е на глезена и са взети много шевове за дългия му живот. Прави се атрактивен дантелен модел.

Виж повече: Златни обувки

8. Зелени помпи Женски обувки:

Тези зелени обувки жените могат да носят в офиса и в партията също. Това е висок ток с елегантен вид. На нос се поставя лък с сатенена материя. От двете страни тя е отворена. Тази зелена помпа също има накрайник върху обувката.

9. Green Sneaker Мъжки обувки:

Това е зелена маратонка за мъже, която е лесна и модерна за носене. Има различни стилове на конци. Слоевете на конеца се правят на глезена. Можете да го използвате небрежно и при ходене и бягане. Използва се дантела от бял цвят.

Виж повече: Бели обувки за жени

10. Зелени танцуващи дамски обувки:

Това са зелени обувки на жените, които тя може да носи, докато прави танци. С дебели пети има черна дантела, която се завързва с катарама. Един глезен и пръст са покрити с обувки. Женските крака изглеждат красиви в това.

Хората ще ви съдят по начина, по който носите себе си. Зелените обувки са уникални по стил и лесно привличат вниманието на всички. Зеленият цвят изглежда различен при обувките. Тя може да бъде и модерна и бляскава.

Източник на изображения 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Лесно и вдъхновяващо: 1 чифт дънки - 4 модни идеи (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send