Красота и мода

Топ 11 играчки за 7 месечно бебе

Pin
Send
Share
Send


7-месечна възраст означава, че бебето се разраства и неговия ум и тяло. Човек трябва правилно да нахрани ума и тялото на бебето за по-добро развитие и да позволи на бебето да се окаже по-добро човешко същество, отколкото всеки може да очаква. Ето някои от най-добрите играчки за вашето 7 месечно бебе, които ще ви помогнат да помогнете на детето ви да расте правилно.

1. Телефонът на V tech Touch и Swipe Baby:

Повечето от 7-месечните деца ще открият този елемент от огромния интерес. Сега те най-накрая могат да се преструват, че говорят по телефона като майка му и баща му. Това е една от най-добрите играчки за 7-месечното бебе. Телефонът може да се използва и от бебета до 3-годишна възраст. Това е една от най-фантастичните играчки, произведени от фирма за производство на играчки V Tech.

2. Мелиса и тесто Първият лабиринт от мъниста:

Благодарение на правилното хранене, развитието на съзнанието е от решаващо значение за бързо растящото бебе. Melissa & Dough First Bead Maze е една от най-добрите играчки за подхранване на детската креативност. Тя развива ума, както никоя друга играчка прави и ще бъде пълен успех за растежа на детето.

Виж повече: Играчки за 10 месечни бебета

3. Fisher Price Laugh и Learn Crawl Around the Car:

Време е да запознаете бебето с някои букви и азбуки. Умът му се намира в състояние на учене точно сега и нежно ще потъне във всички неща, които са поставени пред него. Така че на този етап е необходима допълнителна предпазливост.

4. Яма за тенис на FocuSun:

Кълбовата яма е невероятна играчка, с която да се забавлявате. Момчетата ще го обичат. Този комплект се предлага с цветни и атрактивни топки, които ще облекчат настроението на вашето дете на 7 месеца. По-големите деца могат да го използват добре. Един от тях може да се ползва от почти всеки магазин за бебешки играчки на пазара и се счита за една от най-добрите играчки за 7-месечното бебе.

5. VTech Baby Cuddle и пеят Кора за бебета, които са на 7 месеца:

Ако търсите играчки за 7-месечното бебе, то това е идеалното за вас. Тази конкретна играчка прилича на сладка мечка, която всяко дете би искало да прегърне. Когато притискате, в него се поставя натиск и той започва да пее.

Виж повече: Играчки за 9 месечно бебе

6. Малък инженер неработещ инструмент за музикално обучение Workbench:

Това е нещо, от което децата могат да научат ефективни и подходящи неща за формите и размерите и също така да получат малко знания за това как работят машините. Това е доста готино и почти всеки родител би искал да предостави на детето си тази конкретна играчка.

7. VTech Baby Talk и Go Farm Rattle:

Това е един е известен като играчка пелена чанта и тя идва по-удобно както на детето, както и на бавачка. Той е един от най-добрите детски играчки от 7 месеца. Подвижната крава и овцете с лъскавите светлини привличат вниманието на бебето и играят песни, свързани с фермата. Това е страхотна играчка, която ще научи вашето малко бебе за фермата и животните във фермата.

8. Комплект барабани за деца GOTD:

Искате ли да изпратите детето си по време на музиката? Тогава това би било полезно. Това е барабанен комплект, специално предназначен за 7-месечните деца. Този пъстър набор от музикални инструменти ще извади музиканта във вашите малки. Тази играчка също има за цел по-добра координация на ръцете и очите и е идеален подарък за вашето приятелско бебе.

9. Таблетка VTech Light Baby Touch:

Ето една умна играчка за 7-месечното дете. Тази конкретна играчка спортува красив цвят и дизайн, заедно с някои интелигентни бутони на екрана, които детето може лесно да работи. Предлага се в много цветове като оранжево, зелено и др.

10. 3 в 1 дървен образователен комплект:

Тази 3-в-1 образователна играчка е една от най-добрите детски играчки за 7-месечна възраст. Той помага в цвета и формата на познанието, развива умствените и практическите способности на детето и е чудесен начин да се свържете с вашето бебе. Музиката е един от най-добрите начини да предизвикаш въображение и творчество в твоя 7-месечен.

11. Камион за изхвърляне и спускане VTech:

Това жизнено и колоритно камион учи 7-месечния ви възрастен да събере всички скали на камиона и след това трябва да бъде изхвърлен. Тази играчка е идеална за 7-месечни бебета, тъй като те обичат да виждат как скалите се срутват. Това е и чудесен начин за въвеждане на числа. Тези образователни играчки също развиват фините двигателни умения на вашето бебе и те също могат да слушат музика и фрази.

Освен играчките, ето няколко дейности, с които можете да се отдадете с малкото 7-месечно.

Вашето бебе бавно расте. Те ще се опитат да пълзят наоколо или да се промъкнат по корема си. Те ще могат да разпознаят имената си и да отговорят, когато им се обадите. Те обичат ярки и цветни играчки и се учат да държат играчките и да ги бутат. Те също ще започнат да зъбват, така че трябва да пазите часовник за инфекции или раздразнителни венци.

Можете да започнете да ги представяте на истории и рими. Те ще бъдат доста очаровани от музиката и картините. Запознайте ги с нови играчки, които са колоритни и интригуващи. Те ще обичат да изследват нови неща, така че да се гарантира, че зоната около тях е безопасна.

1. Време за рима:

Ето как можете да играете тази забавна игра със 7-месечна възраст:

Бебетата обичат рими и песни. Можеш да пееш всички рими или да създадеш собствена песен, докато пееш на бебето си. Говоренето с бебето е също толкова важно, колкото и докосването. Това е страхотна дейност за свързване с вашето 7-месечно бебе. На този етап бебето ви ще схване понятията за език и какъв по-добър начин да въведете думи?

2. Играта:

Бебетата се научават да пляскат около 6-8 месеца, затова накарайте бебето да пляска и да опитате пеенето на няколко рими заедно.

Пляскайте, пляскайте, един, два, три
Пляскайте, пляскайте, пляскайте с мен.
Пляскане, пляскане, четири и пет.
Пляскайте, пляскайте, пляскайте, пчелите в кошера.
Пляскам, пляскайте, шест, седем, осем.
Пляскайте, пляскайте, пляскайте, вие сте страхотни.
Пляскане, пляскане, девет и десет.
Пляскайте, пляскайте, нека го направим отново.

Вашето бебе скоро ще се научи да имитира и пляска с вас.

Виж повече: 8 месеца бебешки играчки

Гледай видеото: Топ 10 ДЕЦА, които си спомнят ПРЕДИШНИЯ СИ ЖИВОТ (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send