Красота и мода

Как да се избегне замърсяване на водата?

Pin
Send
Share
Send


Какво е замърсяване на водата? Как да избегнем замърсяването на водата? Обществеността, която е наясно с неприятностите, е първият и водещият начин за решаването му. Някои промени в иначе модифицирането на същественото, химическото и биологичното свойство на водата, което ще окаже вредно въздействие върху живите същества, е замърсяването на водата.

Справянето с замърсяването на водата е невероятно, че всички (както и правителствата, както и местните съвети) трябва да се занимават с това. Всеки от нас оказва влияние върху местните ни водоизточници, заедно в условията на качество на водата плюс количеството вода, което използваме във време на липса. В тази статия съм дал няколко неща, които ви помагат да избегнете замърсяването на водата.

Инструкции за избягване на замърсяване на водата:

1. Използвайте Умело вода:

Избягвайте да държите крана работещ, когато не е в теглене. Освен това можете да намалите количеството вода, което използвате за измиване, както и за къпане. Условията, които изпълняваме всички ние, можем значително да избегнем недостига на вода плюс да намалим количеството мръсна вода, която иска лечение.

Виж повече: Затлъстяване Странични ефекти

2. Избягвайте поливането:

след като дойде време да се измие моравата, както и градината, се препоръчва да се използва метод на бавно поливане, за да се спре тласък в изтичането на торове в подземните води. Като алтернатива да разчитате на пръскачка, смятате, че иначе „капково” напояване, както и маркучи, които водят до по-висок етап на компетентност.

3. НЕ изплаквайте нищо в тоалетна:

Избягвайте зачервяването на хапчетата, течните медикаменти или други лекарства надолу в тоалетната. Предназначен за препоръка за правилно изхвърляне на всички видове медицински отпадъци.

4. Денитрификация:

Това е естествен процес, който може да бъде свикнал да спира извличането на нитрати в почвата; което от своя страна прекъсва всяка подземна вода от нечистота чрез хранителни вещества.

Виж повече: Начини за избягване на замърсяването на въздуха

5. По-малко използване на синтетични стоки:

Избягвайте да използвате домакински продукти, които държат химикали. Като алтернатива, използвайте зелени продукти, подобни на биоразградими сапуни, както и всички естествени тоалетни принадлежности. По посока на свежа къща, предотвратете чрез белина, както и химически почистващи препарати и използвайте оцет като заместител.

6. Автомобилно масло:

Трябва да използвате отново доколкото е възможно. Освен това е важно да поддържате автомобила си добре поддържан, за да се предотврати изтичане на токсични течности като антифриз плюс масло.

7. Не хвърляйте литери:

Избягвайки изхвърлянето на отпадъци в реките, езерата в противен случай са океани. Подпомогнете да почистите всяка носилка, която наблюдавате по други плажове в реките, както и в езерата, потвърдете, че е безопасно да съберете отпадъците и да ги поставите в кофа за боклук.

Виж повече: Как да контролираме замърсяването с шум

8. Използвайте септични резервоари:

Септичните ями се използват за грижа за канализацията на мястото, където се намира. Обикновено те са свикнали да третират канализацията като сграда на обект.

9. Природни торове: t

Тревни торове направени от естествени материали помагат за предотвратяване на замърсяването на водата. Препоръчват се компост или продукти, съдържащи костно брашно. Друг избор на тор, който да се разглежда, е този, който съдържа азот с бавно освобождаване.

10. Go Natural:

Употребата на химически пестициди, както и на торове, водят до замърсяване на водата, тъй като заразената вода прониква в подземните води и изтича в близост до водоизточника. Естествените пестициди, които можете да използвате, вземат инсектициден сапун, както и пиретрум. Естествените торове съдържат окосена трева, дървесна пепел и животински компост.

11. Използвайте контейнер за отпадъци:

Изобщо не хвърляй боклук. За всички времена се намира за точното кошче за отпадъци. Това включва места като плажната ивица, реката и водните басейни. Неразграждащи се стоки, подобни на тампони, пелени и санитарни салфетки, не бива да се изхвърлят в тоалетната, използва се за тях и в крайна сметка може да повреди процедурата за пречистване на отпадъчни води, както и да завършат като отпадъци, лежащи на плажовете.

Следователно, за всеки от нас е от съществено значение да получи подходящи стъпки, за да избегнем най-ценния ни ресурс - водата, за да получим нечистота.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Шистовият газ е неприемливо рисков (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send