Красота и мода

Как да се прилага и използва балсам за устни

Pin
Send
Share
Send


Перфектно ли използвате балсам за устни? Някога изненадваш, ако поставиш балсам с малки или устни? Има много разновидности на балсам за устни, следователно тук има няколко полезни съвета, за да изберете правилния плюс и как да го използвате. Балсамът за устни е огромен за отпускане на груба, суха кожа на устните ви! В състояние, в студено време ще откриете ненадеждна и лющеща се кожа. Ако се приложи правилно, малко балсам за устни помага за увеличаване на красотата на устните ви. Ето защо, в тази статия ще ви обясня, че как се прилага балсам за устни.

Може да не е почти всички вълнуващи продукти за красота, но има толкова причини, поради които балсамът за устни е най-забележителният - особено щом времето започне да изстива и кожата започва да изсъхва. Козметичен балсам работи като крем за кожички в допир - просто го изглажда над сухи нокти и това ще ги намали! Балсам за устни много скоро се изпълнява за устните, нали? Балсамът за устни се използва и за много части на тялото. Винаги избирайте правилния балсам за устни. Изберете този, който има превъзходен аромат, хидратиращ добре, плюс можете дори да го предпочитате в предпочитания от вас цвят! Има много достъпни балсами за устни.

Най-добрите съвети за прилагане на балсам за устни:

1. Вземете превъзходно разнообразие от балсам за устни и следвайте правилно указанията. Можете също така да направите балсам за устни по ваш избор в дома си.
2. Проверете използвания апликатор. Редица балсами за устни имат апликатори, които ви позволяват да използвате колело, за да го завъртите. Малки балсами за устни се получават и в тръбите за изстискване, но те са предимно за блясък за устни.
3. Поставете балсам за устни. Завийте колелото. Оставете балсамът да се издигне - не съвсем ниско, не прекалено високо. Точно така.
4. Намажете балсам за устни на устните си. Използвайте една ръка, за да започнете под ъгъла на долната си устна, плюс усилието на вашия режим към допълнителните устни. В зависимост от количеството влага, тъй като балсамът за устни, по-късно от едно покритие, устните ви могат да се чувстват меки, както и гладки. В състояние, устните ви не се подлагат на хидратация, още веднъж извършвайте долната и горната устна.
5. Започвайки от ъгъла на устните си, това е полезно. Ти си готов! Ефектно намажете балсам за устни с устни.
6. Поставете балсам за устни. Сега е свършено.

Виж повече: Как да се прилага Lipliner

Предимства на балсам за устни:

 • Разтрийте го във вашите кожички, особено преди да си легнете. Те ще бъдат меки и гъвкави, докато се събуждате.
  Поставете редица на Q-tip, за да почистите грим от очите си в краен случай.
 • Пренебрегвайте лосията за ръце? Вземете някакъв балсам върху действително сухи петна, подобно на това място, заклещено между палеца и пръста на показалеца. Масажирайте ръцете си, за да ги затоплите и сглобите допълнително.
 • Удари малко в областта на очите си, за да се хидратира заедно с минимизира фините линии.
 • По кое време имате настинка, нанесете балсам за устни на носа, след като използвате тъкан, за да предпазите кожата от получаване на червено и раздразнено.
 • Втвърдяване на пръстите на пръстите през зимата; по всяко време, когато нанесете балсам на устните си, обгърнете напуканата зона и с хубав дебел слой, за да затворите с влага плюс да защитите района.
 • Избършете скулите си след това през деня, за да заблестите тъпата кожа, плюс блясъкът.
 • Възползвайте се от него, за да запазите силно изразените косми на челото на място, подобно на храмния гел.
 • Комбинирайте редица сенки за очи, за да създадете блясък на очите, когато се качвате за успокояващ финал.
 • Укроти косъмчета с помощта на балсам за устни като продукт.

Кога да използвате балсам за устни:

 • В климатизираната обстановка: дългите часове в климатизираната зона могат да направят устните ви сухи. Хидратиращите балсами за устни просто ще освободят крехките устни от сухота.
 • Под червило: поставено върху балсам за устни, най-ранен преди червилото. Меките устни ще ви помогнат да се плъзнете по-лесно и по-дълго. Балсамът за устни също така ще очертае слой от защита на устните ви като на фалшивия оцветител.
 • По-рано от излагане на слънце: Устните ще се превърнат в сухи, напукани, стари плюс тъмно оцветени поради вредните UV лъчи. Тъй като тънката кожа на устните ви няма меланин, те светят лесно като на слънцето. Затова винаги поставяйте балсам за устни с SPF защита, докато се отправяте навън.
 • Всеки ден: просто меки, гладки устни вероятно ще бъдат красиви и възхитителни. Така че, ако искате да имате очарователни устни, използвайте балсам за устни, за да предпазите устните си по всяко време, както всеки ден, така и всяка нощ.
 • Преди да отидете в леглото: Устните могат да изсъхнат по време на нощта, особено ако приемате дъх от страна на устата, докато спите по друг начин, ако спите в климатизирана стая. Превъзходната идея е да намазвате балсам за устни всяка нощ по-рано от леглото, за да предложите хидратираща защита на устните ви през цялата нощ. Също така помага да се създадат нови клетки на кожата и да се изгради влажна бариера на устните, като по този начин се разделят устните ти меки, равномерни и гъвкави.
 • В суха или студена среда: контакт с вятър, слънце плюс студен сух въздух допринася за напукани, счупени устни, като изсмуква влагата и уврежда кожата. Избягвайте излагането, като отбранявайте устните си с помощта на балсам за устни, по-рано от излизане навън, и го прилагайте отново, докато сте външни. Балсамът за устни ще улесни възстановяването на влагата и уплътнението от неприятната среда.

Виж повече: Как да се получи Plump устни естествено

Някои неща, които трябва да знаете, преди да закупите балсам за устни:

 • Стойте далеч от съставки като ментол, фенол и салицилова киселина. Тези цели корени на тялото, за да спре генерира естествена влага в областта на устните.
 • Ограничете използването на балсами за устни, съдържащи аромати или добавени аромати.
 • Ароматите съдържат химически и допълнителни аромати, които могат да дразнят кожата ви иначе да предизвикат алергии. Те изсъхват кожата и след това могат да усетят допълнително напукване.
 • Предпочита безпроблемните желета на базата на петрол. Тя помага да се запазят влажните устни и да се избегнат бъдещи напуквания, като алтернатива на причиняването им.

Виж повече: Естествени сватбени идеи за грим

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Тествам Светещите гланцове за устни proto-col LED lip gloss (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send