Красота и мода

30 нови стила на мъжките ризи на модата за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Ризата е необходима и търсена облекло, когато става дума за ежедневно облекло на мъжете. На пазара, сортове на ризи са на разположение, които са подходящи по ваш избор. Мъже като разходки, пътувания на открито, плажни екскурзии и т.н. Те се чувстват по-добре в ризи, отколкото с тениски. Голям избор на различни видове ризи са на разположение по ваш избор.

Докато купувате всяка риза, тогава няма нужда да се притеснявате за бюджета, защото от ниските до високите цени можете да изберете добре изглеждащи ризи във вашия бюджет. Предимно мъжете предпочитат пазаруването с приятели, така че те също могат да изберат избор на приятели. Удобна облегалка за риза на рамото, гърдите и ръцете, отколкото тениските. Различни марки са достъпни за ризи, можете да избирате от широка колекция от презентабилни марки. Онлайн пазаруването е най-добрият вариант в този вид състояние, ще получите добра възможност на едно място.

В старите времена обикновено мъжете са използвали един тип ризи като дълги пълни и половин ръкави. Тогава мъжете бяха заети да работят цял ​​ден, така че използваха риза с комбинация от пълни панталони. След няколко години международното западно износване дойде на пазара с различни сортове, изборът на мъжката риза се промени. Те имат добри опции според сезона и поводи, парти облекло, редовно носене, ежедневни облекла или дизайнерски облекла за облекла за мъжки. Мъжете носят риза ден и навън, за да отговарят на търсенето има много видове и видове дизайн на риза на пазара.

Съдържание:

  Ризи за мъже - горещи и умни

  Тук са 30 най-добре изглеждащи ризи за мъже, които “той” определено трябва да е наясно с !!

  1. Официални обикновени ризи за мъже:

  Трябва да се видят официални ризи в мъжкия гардероб, фактът, че мъжете обичат да носят риза по-често, отколкото в костюм. За да донесат официален вид, мъжете носят пълна нормална риза с чифт официални панталони и колан.

  2. Формални мъжки ризи: Slim Fit:

  Тънките ризи се използват най-често от младежи и мъже, които искат да покажат своята тренирана тренировка. Slim fit се препоръчва за мъже с перфектна форма на тялото. Тази риза пасва правилно на рамото, гърдите и ръцете. Мъжете, които са сериозни за своята фитнес, предпочитат този вид риза.

  3. Каузални ризи за мъже Slim fit:

  Случайните ризи се предлагат в много цветове на улова, които се подхождат добре с Жан или чин. Тънкият фитинг ще има обгръщащ ефект на тялото, носен от малки до средни хора. Сортовете са с различни размери. Марките също се предлагат на пазара. Ще получите този тип ризи за младежите в техния бюджет.

  4. Несесерова риза с половин ръкав за мъже:

  Случайните ризи са по-често носени от всички възрастови групи, тъй като тя е по-удобна от нормалните тениски. Този тип половин ръкав е в правилна форма с проверени, куб или дори обикновени. Случайният половин ръкав ще бъде добър избор за ежедневно носене. Ако сте планирали екскурзия или пазаруване, можете да го носите с дънки или панталони.

  5. Формални мъжки ризи без желязо:

  В този забързан и натоварен живот мъжете искат да направят нещата по-лесни, като избягват ежедневно гладене на ризи, особено когато са единични. Този тип ризи са направени от памук и синтетична комбинация, която помага да се предотврати раздробяването на материала и има предимството да го използва отново.

  6. Проверени официални ризи за половин ръкав:

  Половината проверени дизайнерски ризи е един от най-старите дизайни, които все още са в тенденция. Ризите с половин ръкав могат да се използват като ежедневни официални ризи, както и за всякакви официални партита. Мъжките мъже могат да използват и за редовна употреба. Комбинацията с панталон ще се побере на различна риза. Костюми с половин ръкав за фитнес мъже.

  7. Облечена половин ръкав за мъже:

  Това е още един популярен дизайн сред мъжете, който е и най-старият дизайн, но популярен сред тълпата на средна възраст и силно продаван на пазара. Този дизайн се носи предимно като официална риза, заедно с официален панталон и вратовръзка.

  8. Проверени официално мъжки ризи с пълна ръкав:

  Пълните ризи също са най-предпочитаният вид риза за всякакъв вид повод. Първо в списъка са обикновени ризи, а следващият най-често срещан дизайн е провереният модел. Проверките могат да бъдат с различен размер и дължина. В този дизайн има много цветове.

  9. Пролетно зелените мъжки ризи:

  Живият цвят на зеления цвят, който подхожда на мъжете, се носи през пролетния сезон, който най-често съвпада с климата. Този пролетен зелен цвят може да се носи като официалната риза с пълен ръкав ръка или половин ръка със сгъваеми маншети.

  10. Обикновенни бели ризи за бельо:

  Ленните ризи са най-удобният материал, който се използва през летния сезон. Този материал дава богат и кралски завършек. Обикновеният бял цвят е най-често използван за всякакви случаи.

  Виж повече: Мъжки ризи с деним

  11. Обикновена риза с хоризонтална лента с половин ръкав:

  Хоризонталните ивици са подходящи за всякакъв цвят и форма на тялото. Това предимство улеснява живота на мъжете. Момчетата го носят заедно с чин или шорти. През лятото памучните хоризонтални риза са много чести.

  12. Хоризонтални скъсани официални мъжки ризи:

  Формални хоризонтални ризи, обикновени в обикновен и тънък вид. Тънките ризи са подбрани от мъже, поддържани от тялото. Мъже, които са на височина, могат да използват този вид риза. Официална риза, полезна за тях в офис среща, семинари или ежедневно офис облекло. Редовното износване е често срещано средно до голямо тяло.

  13. Риза за обикновен бутон за мъже:

  Най-често срещаният дизайн в изложбения салон е най-обикновен маншет. Разликата между нормалната риза е, че твърдостта на яката се поддържа през целия ден, тъй като малкият бутон ги държи здраво, което се вижда около страната на края на яката.

  14. Проверена риза:

  За лятото тази дизайнерска яка е най-добрата, която помага за предотвратяване на обриви и сърбеж, причинени от нормалната яка, прегръщаща областта на шията. Върху ръбовете е прикрепена яката на децата с система от бутони.

  15. Последни маркови ризи за мъже:

  Печатни ризи са сред първите в списъка за ежедневни ризи. Отпечатъкът може да бъде от всякакъв дизайн или от геометрично, животинско отпечатване на картина на всяка известна личност. Ще получите този вид отпечатана риза на половин или пълен ръкав, опитайте тази риза с панталон или дънки. Със сигурност ще привлечете вниманието на приятелите си.

  16. Мъжка риза с пълна ръкав:

  Мъжки ризи са най-удобните ризи близо до ленените ризи поради мекотата на материала. Плетените ризи са с кръстосана линия, изработена от тартанова тъкан, проектирана от материал Flannel, който е мек материал от кладенеца. Вече е изработен ден от вълна, материал от синтетични влакна.

  17. Ризи за мъже с обикновен деним Жан:

  Всяка форма на Жан материал винаги се вижда в гардероба за мъже и жени. За мъже без чифт живот Жан не започнете. С това, дизайнерите проектирали Жан материал в форма на риза, която обикновено се носи като небрежна и полу-случайна екипировка.

  18. Отпечатани ризи Жан Гентс:

  Печатането на Жан е трудна задача, но дизайнерите извадиха многобройни ризи с прости дизайни за печат. Дизайнът може да бъде от животински отпечатък, като конски печат. Brid печат и също пчелен печат. Размерът на ризата за мъже е малък и среден.

  19. Кръпката е изработила Жан риза за мъже:

  Patch work design е много проста дизайнерска риза, която дори може да се направи вкъщи с обикновен пластир. На пазара има много атрактивно оформени джобове или лакиран ръчен дизайн, който се вписва добре с разкъсан жас ефект.

  20. Висящата риза на Жан Грийн:

  Избледнял джин или бял ефект е в тенденцията сред по-младото поколение. Колеж върви момчета или мъже могат да използват тези тип дънки ризи за външен екскурзия. За зимния сезон твърде много мъже предпочитат тази риза. Този избелващ ефект дава двоен цвят, което го прави по-забележителен и привлекателен в тълпата.

  Виж повече: Черен модел на риза

  21. Дуо цветна риза мъж:

  Двойните цветни ризи могат да бъдат и ежедневни цветни ризи поради дизайна и перспективите си. Цветовата комбинация може да бъде фина, както и висока закачливост. Цветът отгоре е различен от дъното на материала на ризата

  22. Риза с маншети за офис:

  Маншетът е важна част от ризата, която придава по-привлекателен вид, когато е подчертана, като дава контрастен цвят или печат. Печатният дизайн може да бъде от цветни линии или цветни геометрични отпечатъци, които подчертават обикновената риза.

  23. Маркирана риза с усукана яка:

  Тенденцията за носене на вкоренени яки има промяна в извитата яка, която също остава твърда дори и тя е усукана. Краищата на яката се извиват настрани и запазват същата позиция. Този тип риза, предназначена за яка, се използва като официална риза.

  24. Традиционни мъжки ризи Khadi за мъже: t

  Материалът Khadi е много съвместим материал през лятото, който помага за лесно усвояване на потта. Този материал дава охлаждащ ефект при носене. Цветовете обикновено са фини с дървения завършен бутон, за разлика от меката обикновена риза.

  25. Блестящи ризи за мъже на сватба:

  Блестящи ризи също се наричат ​​като сватбени ризи, изработени от kanchipuram коприна, носени от мъже във всеки празничен случай, особено по време на сватбата. Този тип ризи са обикновени ризи с пълен ръкав също могат да бъдат персонализирани като половин ръкав.

  Виж повече: Обикновена бяла риза

  26. Ризи с мъниста с джоб:

  Стилът на джобовете е изчезнал, за да се въведе отново мода за джобна риза, а сега дизайнерите са донесли дизайна на джобните бутони. Този дизайн не се превръща в мода, но също така помага да се осигурят ценни предмети в джоба без риск от падане.

  27. Мъжка мъжка риза за ръката:

  Дизайнът на армията е много известен и в проектираните дрехи. Този камуфлажен ефект на армията зелен отпечатък върху риза има огромна зависимост сред мъжете. Това отпечатано палто дава смела перспектива. Младежите се виждат често носят тази риза за всеки случайни среща.

  28. Пейсли Печатна риза за редовен фитнес:

  Това е типичен печат на персийски произход. Този печат има растително оформен мотив в дизайн на капчиците. Този дизайн е отпечатан, а не тъкан на ръка. Този печат върви добре със синтетичен материал. Този вид риза се използва като полу-случайни страна носят заедно чифт Жан.

  29. Мъжки сатенени ризи:

  Мъжете, които харесват лъскава и съвременна риза, тогава сатените са най-добрите. В сатенен ризи обикновено са обикновени с твърди маншети и висящи яка дизайн. Този тип риза се използва и за много поводи, особено по време на приемане.

  30. Ризи за извънгабаритни момчета:

  Младежи, които искат да имат страхотен вид. Тогава тази огромна ризи, които имат отпадане рамото модел и дължината пада надолу по бедрото е този, който трябва да се мисли. Този вид риза се съчетава с изрязан джинс.

  31. Мъжка риза в стил бродерия:

  В наши дни ризите с бродерия са съчетани с дизайнерска риза с маншети или цветни ризи от дуо, което прави ризата по-модна от обикновената риза за бродерия. Дизайнът може да бъде проста линия или печат пеперуда или може дори да се напише веднъж име на ризата.

  Мъжете могат да получат различен избор при избора си на ризи, мъжете ще получат най-добър вид с комбинация от сини или черни дънки. Панталоните са прекалено добър вариант за ризи. Вместо тениски мъжките ще получат комфортно усещане с износване на риза. Във всеки сезон мъжете могат да избират според техния избор, ризите са хубави за ежедневно носене.

  Брандирани ризи най-вече в по-висока цена, но във вашия бюджет ще получите добри възможности в нисък бюджет. Предпочитате търговски център или онлайн пазаруване за ризи, там ще получите сортове в ризи с вашите размери. Мъжкият дизайн на ризата винаги ще продължи да расте, но мъжете там трябва да продължат да актуализират новата тенденция и да останат на пистата с модернизираната ера. Да следваме традиционното облекло също е важен фактор, който може да бъде показан чрез носенето на лъскава риза пату или хаджи хоризонтални ризи за всеки празничен сезон.

  Опитвате се да създадете нов ред на колекцията на ризите ??? След това добавете ризата с маншети или ризата, за която е направено проверка, в списъка.

  Гледай видеото: Колекция Пролет-Лято 2014 -TEODOR (Септември 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send