Красота и мода

Monsoon булчински грим съвети

Pin
Send
Share
Send


Сватбата е един от най-специалните дни в живота на една жена. Това е денят, в който тя иска да изглежда повече от перфектна, защото е в центъра на вниманието. Въпреки това, има много предизвикателства, които тя трябва да посрещне, преди да може да получи безупречен поглед, който да обърне главите. Гримът е един от най-критичните фактори тук и трябва да бъде в еднаква степен с не само характеристиките на булката и съвпадение със сватбеното облекло, но и според сезона. Да, има различни съвети за грим, които трябва да се следват при различни метеорологични условия.

За мусонните булки, когато времето е влажно, ето ръководството, което дава най-добрите предложения, които трябва да се следват. Проверете го и го следвайте с дължимата грижа.

Тук са най-добрите съвети за грим за сватбата на мусоните.

За базата:

Преди да започнете с процеса на грим, е важно да се измие и почисти добре лицето. Наред с това, ледният куб трябва да се втрие по лицето в продължение на 7-10 минути, което ще контролира изпотяването, причинено от влага и ще помогне на грима да остане за по-дълъг период от време. Това е първото основно предложение и едно от най-важните за създаване на перфектна база за грим.

Виж повече: Предварителни съвети за грим

Използване на стягащо / тонер:

Следва използването на лед върху кожата, стягащо трябва да се използва за мазна кожа и тонер върху сухата кожа. Това ще помогне за по-нататъшното освежаване на кожата и е идеално за идеален грим по време на мусоните. Най-добре е тези продукти да се използват от добри марки и от най-високо качество, за да се гарантира, че няма проблем с кожата.

Безмаслено масло:

Човек трябва да използва само безмаслено грунд за създаване на равномерна основа в това време, което е страшно и влажно и ни кара да се потим много. Използването на безмаслени продукти ще гарантира, че кожата остава свежа и потът не пречиства грима.

Фондация на водна основа:

Вместо кремави основи, за предпочитане е булката да използва основи на водна основа, които отново могат да помогнат на кожата да стане лепкава и мазна при влажно време на мусон. Човек трябва да използва основата с чиста четка, а не с пръсти, които биха могли да допринесат за проблема с маслото и мръсотията, които обикновено се придържат по-бързо върху кожата при мусоните и лятото. Имате добра основа на вода на базата на ръка за желаните резултати.

Виж повече: Най-добри съвети за булки

Използвайте Маслопоглъщащ прах:

Нагласете основата с абсорбиращ мазнина прах, който ще помогне за поставяне на грима, както и за контрол на пот и масло върху лицето. Тя също така ще помогне на грима да остане свеж и да продължи дълго. Също така ще предотврати слепването на грима. За целта могат да се държат и ръкописни документи. Това е един ефективен връх, че мусонната булка трябва да се придържа.

Избягвайте всички гримирани кремове:

Независимо дали говорим за руж или дали е сенки за очи, всеки грим продукт, който се основава на крема, не се препоръчва за грим от мусоните. Спрей за настройка на грим трябва да се използва върху прахообразни продукти, за да ги настроите перфектно и да получите желания вид.

Избягвайте блясъка / блясъка:

Добавянето на блясък и блясък към лицето ще я направи блестяща и изглеждаща мазна. Това означава само, че трябва да се избягва използването на тези продукти за грим върху кожата по време на мусоните. Най-добрият заместител на тези продукти е доброкачественият бронзов бронз. Това е един от най-интелигентните кирки, които могат да бъдат направени.

Виж повече: Съвети за грим за лятна сватба

Продукти за подхранване с вода:

Друг ефективен и важен съвет за булчински грим по време на мусоните е да използвате очна линия и спирала, които са водоустойчиви в природата. Така ще избегнете избледняването на цвета през влажния сезон. Използвайте черни сенки за очи върху продуктите за грим, за да ги поставите по-нататък.

Гледай видеото: Twenty Thousand Leagues Under The Sea by Jules Verne. Part 1 of 2. Audiobook with subtitles (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send