Красота и мода

14 Удивителни снимки на Найантара в Сари

Pin
Send
Share
Send


Найантара е бомбата на южноиндийската филмова индустрия, откакто актрисата-ветеран направи своя филмов дебют през 2003 г. и от тогава дойде с най-забележителните изпълнения в много велики телугу и тамилски филми. Тя също специализира в филмите на малаялам и има няколко удара под колана си. Найантара е наистина богиня на индийското кино и трябва да я обожава за избора на облекло. Найантара в сари е истинска южноиндийска красота. Тя изтъква женствеността си и заслепява всички с различни погледи, които изобразява в ослепителни сари.

Горещи снимки на Найантара в Сари:

Има няколко умопомрачителни горещи снимки на Найантара в Сари; някои от тях са посочени по-долу.

1. Виж Фестивала:

Дайте на южната индийска дива шанс да изглежда страхотно за всяко социално или официално събитие и тя абсолютно ще излъчи погледа си. В тази картина традиционната празнична сари е идеалното допълнение към празничната среда, която придава цвят на околната среда. Това е горещо още от Найантара в сари от някой от нейните филми.

2. Цветовете на бонбоните:

Дори и на тази велика актриса напълно възприема вида на сари на напълно ново ниво. Бонбоните на сари са абсолютно вълнуващо очакване да се добави към околната среда около нея, друг страхотен сари се носи от тази изумителна актриса. Обърнете внимание на дизайна на саритовата блуза на Найантара. Половинните ръкави са плетени в прозрачна кърпа с кукички на гърба.

3. Матово злато:

Матовите златни сари са винаги страхотни измамници, а този сари е още едно своеобразно произведение на изкуството. Сари обогатява погледа й, като я поставя на място. Това е друг наш фаворит в нашия каталог на Nayanathara в сари снимки.

4. Облечен вид:

Това е един от най-големите сари, които Найанхара е носила и лично тя е фен на този вид сари. Найантара обича да експериментира с дрехите си, но предпочита да носи сари, тъй като в нея се появява много елегантен поглед, който тя обича да мърда.

5. Съкровище:

Екстравагантните сари не винаги са в списъка за тази южноиндийска актриса, с разнообразие от различни видове сари в гардероба си Nayanthara също има разнообразие от прости sarees, които й позволяват да се облича просто за всяко нормално събитие. Този сари е един от нейните екстравагантно прости сари.

6. Виж партията:

Търсите сари да се носят на обществено събитие или просто парти, но това е дизайн, за който трябва да отидете, да видите как Наантара е издърпал вида на този сари толкова добре, че да се слее в околностите му, като показва, че сарите са всички дрехи за събития.

Виж повече: Анушка Гореща в Сари

7. Оранжев изстрел:

Това е едно от последните й допълнения към гардероба си; оранжевият изстрел е много екстравагантно прост сари, който разкрива, че добавя блясък към околните. Обърнете внимание на изображението на Найантара сари по-горе и проверете как тя го носи без усилие.

Виж повече: Саманта Горещ В Сари

8. Червената гореща визия:

Дизайнерската блуза Nayanthara saree е модерна. Блузата се движи като дантела около рамото без ръкави и се съединява на гърба с кука или зашита става.

Виж повече: Триша Горещи снимки В Сари

9. Златото и синьото:

Златната и синя сари отново е друга сари, която тази велика актриса е украсила за скрийншот. Сари наистина показва цвета на очите й, което я прави много чувствена за камерата. Златото и синята сари наистина е страхотно сари за носене за всеки случай дори официално събитие.

10. Найантара в памучното сари:

Това е близо до съвършенство! Nayanathara дърпа от своя класа Сари поглед в красива памук сари, съчетани с подходящи бижута, за да отида с saree. Пробвайте това лято. Микс и мач е друг начин да се даде необходимото внимание на Вашия сари. Контрастът на вашето сари с блуза, която е ярка.

11. Найантара в копринената сари:

Внимателно преплетена и пренесена, тази копринена сари добавя красота на кралицата или трябва да кажем, че тя добавя красота към копринената сари? Отидете минимално с избора на бижута и оплетете косата си, за да завършите традиционния вид. Независимо дали избирате Kanjeevaram или Banarasi коприна, изберете такива, които ще ви определят.

12. Найантара в Сара в Керала:

Завършвайки погледа на страхопочитание, тя е най-добрата си в скромното сара на Керала с минимална граница, която е лека и някои браслети. Типичната прическа съвпада добре със сарите. Е, това е начинът, по който се издигате.

13. Найантара в половин сари:

Отиването на традиционния стил, Nayanathara в половин сари, е истинска дефиниция на традиционното представяне. Отиди силно с аксесоари, за да съответства на вида. Половината сари отново са контрастно представяне на цветовете. Научете как да го носите на секси начин от Найан!

14. Найантара в Черно Сари:

Черното е красота. Съчетайте черното сари с някои контрастиращи бижута и вървете като дива. Не забравяйте да се отдръпнете с известна увереност и увереност ще реши личността ви. Черната сари със златна граница като нея на снимката със сигурност ще добави яркост към цялостния ви костюм.

Какъвто и стил или идеи да изберете от изображенията по-горе, не забравяйте да влезете с малко енергия. Бижутата са добавка и избор на най-доброто от сари тип. Допълнете изгледа си с някакъв мек стил. Това е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете стопер!

Pin
Send
Share
Send