Прически

Топ 8 на красивите плетени панталони

Pin
Send
Share
Send


Днес сортовете се предлагат в различни форми и размери, в различни форми и опаковки и затова тук е вариант на една от най-често срещаните прически. Независимо дали става дума за училищна презентация или интервю в офис, независимо дали става въпрос за парти или просто разходка в детската площадка, конска опашка може да се използва за прическа за всеки и всеки, но след това отново идваме в различни структури на лицето и типове коса и следователно заедно с нашите варианти, нашите прически също са различни.

Красиви плетени опашки:

Френското понино пони:

Това е една от най-лесните прически, която може да се направи в рамките на пет минути, така че да не се налага да прекарвате това допълнително време в оживените сутрини, търсещи перфектната коса. За тази цел започнете да обвързвате косата си с френска инфузионна плитка отгоре и след това да продължите до средата. Към края започнете да го свързвате с пони.

The Crown Band:

Това е прическа, където плитката се прави в главата. Това е добра прическа за подправка на ежедневното ти пони. Започнете с разделяне на част от ключалките отпред и започнете да свързвате плитка от една част на косата. Обвържете цялата плитка и след това я докоснете до другата страна и го закопчете. Тогава го понижете.

Пони на страничната плитка:

За тази прическа започнете с оплетка на косата от едната страна. Разделете косата си от едната страна и започнете да ги плетете. Сега отидете по средата на тила и закрепете плитката с няколко щифта. Веднъж свържете косата с пони и започнете да го оплетете отново. Сега носете косъм отзад и го увийте около вратовръзката на понито.

Вариация на страничната плитка:

Това е още една разновидност на страничната плитка, от която започвате да дърпате косата си обратно до средно пони. Преди това започнете с плитката и след това я раздуйте, за да добавите обем към външния вид. Сега, след като понито е завързано, започнете с оплетка на част от понито, но този път правете понито и странично, така че да се създаде нов облик. Дръжте някои свободни нишки отпред, за да добавите малко докосване до външния вид.

Виж повече: Ponytails За къдрава коса

Рибата опашка:

Тук започваме с просто пони. Уверете се, че понито е достатъчно стегнато, за да избере дъщерни плитки. Сега, когато вашето пони е направено, трябва да опитате за плитка рибка опашка. Започнете с сегментирането на понито на две части и след това вземете ключалка от крайния край и я преместете на другата страна. Направете същото с другата ключалка и просто продължете, докато достигнете желаната дължина.

Обърнат пони:

Обърнете косата си с главата надолу, като обърнете главата си с главата надолу. Сега започнете да свързвате плитка, френски стил от дъното и я оставяйте по средата. Можете да използвате щифтове, за да осигурите правилно изгледа и след това да завържете с него пони. Уверете се, че имате изгубена нишка на опаковката на понито около вратовръзката, за да скриете вратовръзката.

Виж повече: Как да направим пони опашка

Цветната плитка:

Добавете малка вълна към косата си, за да добавите обем към външния вид на горната плитка. Сега започнете с хлабавото обвързване на косата си с половин пони и след това я завъртете. Сега започнете с нормалния процес на сплитане и разбира се не забравяйте да го запазите лек и хлабав. След като плитката е направена с вентилатора на плитката добре, за да го направи по-слаба. Сега хвърли плитката в роза.

Виж повече: Обратните прически на опашката

Двойната едностранна плитка:

За да започнете с тази коса, обърнете косата си и започнете да го оплетете. След като стигнете наполовина, спрете и го затегнете. Сега започнете да плетете отпред с предните ключалки и да започнете да го заплитате по средата. Съберете косата в средата и след това я подгответе.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Как Да Ушием Дреха За КучеАся ЕневаDIY Dog ShirtAsya Eneva (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send