Красота и мода

9 Водещи дизайнери на Mehendi в Хайдерабад

Pin
Send
Share
Send


Сватбите се честват много обилно в Хайдарабад, подобно на всеки друг град в Индия, който отразява културата и наследството на историческия град. Всички събития или случаи няма да се изпълняват без функция на мехенди. Това е основен приоритет за индийските булки, особено в Хайдерабад.

Ако някой скоро ще бъде булка в град Хайдерабад или ще обича да украсява ръцете и краката си с прекрасни Мехенди за фестивали и други поводи? Въпреки, че изкуството е широко известен в цяла Индия, сложността и истинската привлекателност на мехенди са заснети само от професионални мехндисти.

Топ Mehendi Артисти в Хайдарабад:

Тук са деветте най-добри дизайнери на мехенди в Хайдарабад, заедно с техните известни дизайнерски изображения.

1. Noor Jahan Mehandi Дизайнер:

Ноор Джахан има естествен талант на проектирането; реши да превърне хобито си в професия. Сега тя е механдист с общо 15 годишен опит като професионален мехнди дизайнер. Тя също така има група от 8 до 10 дизайнери, които могат да помогнат там по време на пиковите събития и сватбени сезони.

Адрес: 302, Апартамент Cresent, Begumpet, Лейн до офиса на Airtel, в близост до клуб Chiraan Fort, Хайдерабад - 500016.

2. Дизайнът на Sushma's Hyderabad Mehndi за ръце:

Сушма е един от най-добрите художници в Хайдерабад; има собствена уникална колекция от механди дизайни. Тя е перфектна с всеки от традиционните проекти за булчински, съвременни модели или индийски дизайни. Нейните дизайни на къната със сигурност ще бъдат харесани от всички. Тя също има Facebook страница.

Адрес: Лекари колония, Saroor nagar, Telangana, Хайдерабад

3. Козметичка Фатима Аджани и дизайнер Мехнди в Хайдарабад:

Фатима Аджани е всъщност козметик, но от своя интерес тя също започва да прави мехнди дизайни и сега е станала професионален художник в Хайдарабад. Нейният салон започна през 2004 г. и е един от най-популярните студия в Хайдарабад. Назначаването трябва да бъде резервирано 1 седмица преди това.

Адрес: Парцел No 503, Фортуна Емералд, Военна пътна ферма, Old Bowen pally-Bowenpally, Хайдерабад - 500011.

4. Анил Мехенди Арт:

Като един от водещите булчински мехнди дизайнери в Хайдарабад, Анил и неговата група са обучени от Раджастан. Той е известен с декоративни татуировки, булчински и арабски дизайни Mehandi. Въоръжени с отлично портфолио, те са търсили мехенди художници, известни с обичайните дизайни на механди.

Адрес: Биканервала, път № 1, хълмовете на Банджара, Хайдерабад.

5. Изкуства на Manoj Mehndi:

Manoj група е специализирана в булчински mehendi, бомбайски стил, гуджарати mehandi, арабски mehendi, традиционните mehandi, сребърни мехнди и Golden mehendi. Неговият дизайн на доставка ще бъде изключителен. Работил е с безброй булки. Неговата Facebook страница показва цялото му портфолио.

Адрес: № 16-11-1 / 5 / A Плосък №: 1 & 2, Сриниваса Тауърс, Мосорамбах, Малакпет Колония Хайдерабад - 500 036.

6. Kudumula Kavitha - Mehandi Художник:

Kudumula Kavitha има почти седем до осем години опит като майстор в Хайдерабад. Тя не ги е спряла да възприемат креативността и страстта си далеч и широко. Нейният дизайн включва съвременен дизайн. Те предлагат достъпни пакети с модерен и най-нов дизайн.

Адрес: No: 4-1-584 / 3, RM Complex, ул. No: 8, Hindustan Lane, Jawaharlal Nehru Road, Troop Bazaar, Хайдерабад.

7. Модели на Кусум Шарма Механди:

Kusum Sharma предоставя услуги по проектиране на механди, шиене на книги и шиене на курсове и е завършил степен по модно проектиране. Тя е една от многото талантливи жени. Kusum Sharma предлага всеки дизайн на булчински, които отразяват традиционните модни дизайнерски мотиви с модерен обрат на модните влияния.

Адрес: Колония за отбрана, Хайдерабад, Индия 500094

8. Miskeen Jahan - Mehndi Изпълнител:

Miskeen е един от най-търсените мехенди художници в град Хайдерабад и е специализиран в традиционното изкуство механди, Miskeen Jahan също предлага грим за булчинска коса и лице. Нейните мехнди дизайни се придържат към традиционните дизайни на Хайдерабади мехнди и са длъжни да създадат усещане за носталгия.

Адрес: 2-349 / A, Sai nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Дизайнери на Ashraj Mehendi:

Ашрадж е един от много опитни и професионални мехнди артисти с иновативни и креативни дизайни с страст към проектиране на флора и фауна и модели, които надхвърлят въображението с новаторски стил. Той и неговата група скоро станаха известни художници в Хайдерабад.

Адрес: Legend Residency, Парцел №: 8-7-90 / 1, Апартамент No: 202 3-ти етаж, Театър Каляни, Колония Тирумала, Пауъл Боуен, Хайдерабад 500011

Заключение:

Механди заема много важно място във всички сватби. Гореспоменатите топ мехнди изпълнители със сигурност ще изпълнят мечтата за дизайни на механди. Необходимо е просто да се каже какъв вид дизайн се изисква; почивка ще се погрижат от професионалните механди артисти. Направете подход, за да получите най-новите проекти за сватбата.

Източник на изображението: 2, 7.

Гледай видеото: Мехенди на линии. Жидкие (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send