Красота и мода

15 Последни Златни Браслета в 10 грама

Pin
Send
Share
Send


Златни гривни имат свое уникално място в индийските бижута. Дали това е повод да посрещнем новосъздадената съпруга или бебето с душ, за да бъде майка, даряването на златни предмети им беше добър късмет за ново начало. Също така, дизайнът на златния браслет е довел до революционни промени в дизайна, които го правят подходящ за партита и редовно носене. Най-новият модерен дизайн в златни гривни е 10-грамният дизайн на златния браслет. Те не само придават деликатен вид с атрактивен дизайн, но и носят светлина.

Златните гривни имат свое уникално място в индийските бижута. Дали това е повод да посрещнем младоженената жена или бебето на всякаква майка, даряването на златни предмети им беше добър късмет за ново начало. Също така, дизайнът на златния браслет е бил свидетел на някои драматични промени в дизайна им, за да отговарят на всеки повод, от една голяма сватба до моден коктейл. 10gm Gold bangles са най-новата тенденция в сегмента на златните бижута. Те придобиват все по-голяма популярност заради своя икономически ефективен, лек и модерен дизайн.

Различни дизайни на златни кърпи в 10 грама:

Нека проверим някои дизайни, които трябва да бъдат включени в колекцията ви от блясък.

1. Златни пръчици от мъниста:

Дизайнът на топчета в златните гривни в 10 грама грабна сърцата на няколко жени. Браслетът е осеян с няколко кръгли мъниста, закрепени върху браслета. Комплектът с четири ръкохватки дава перфектна комбинация с традиционните сари, най-вече за религиозни функции.

2. Единично диамантено злато

Търсите съвременен дизайн с един ръб? Този златен дизайн в 10 грама украсен с диаманти, е идеален за вас. В гривна е дадена юрган текстура с диамант форма дизайн релефно в него. Човек може дори да избере две гривни и да ги носи като двойка. Хубаво е за рокли за етнически функции.

3. Дизайнерски златен браслет:

Тази златна гривна е изявление, което идва обикновено като единичен браслет. Има деликатни цветни резби, за да изглежда едновременно естетично и тежко. Това е идеален избор за индийски облекла и дори за западните дрехи за фюжън вид. Дизайнът е подходящ и за партита на дълги рокли.

4. Kundan Gold Bangle:

Тези златни гривни в 10gm са обсипани с красиви кундани и идват с чифт тънки златни гривни, за да направят комплект. Дизайнът е известен още като Jadau bangles в някои части на Индия, най-вече в Гуджарат.

5. Двоен дизайн златен браслет:

А моден дизайн в златни гривни от 10 грама се дава както прост, така и нетен тип дизайн. Комплектът с двойна гривна е направен наполовина с мрежов дизайн, който допълва елегантността му, за да го носи върху рокли и етническо износване. Те могат да се носят и по етническо и сливане.

Виж повече: Злато Браслети 20 грама

6. Curvy Gold Bangle:

Търсите нещо уникално, за да украсите ръцете си? Тази великолепна извита златна гривна с тегло от 10 грама е чудесна комбинация за рокли, курти и западни облекла. Дизайнът идва с флорални мотиви, обсипани с красиви диаманти.

7. Ganga Jamuna Gold Bangle:

Новият модел в златните гривни в 10 грама е дизайнът на Gangga Jamuna. Браслетът идва в верига от златни и сребърни листа, заключени една в друга. Дизайнът е перфектен за обикновени редовни тоалети, където можете да подчертаете вида с тези гривни.

8. Обикновен Златен Браслет:

В комплект от две или единични, този златен гривна широко се използва за редовно носене и се прави в 10 грама злато. Браслетът е с цветен дизайн, релефен за блестящ вид. Браслетът може да се носи като едно парче или може да се комбинира с няколко гривни.

9. Машина за златен бранш:

Нов дизайн, който се появява на пазара, е машината, проектирана със златни гривни в 10 gms. Гвоздеите идват в комплект от дванадесет bangles, които могат да бъдат комбинирани с всеки комплект с различни цветове. Разфасовките по браслетите им придават блясък и блясък.

10. Обикновени златни браслети:

Приятният дизайн за носене на 10 грама златни гривни е този, който е направен без модели или дизайни, но все още е очарователен. Обикновените браслети могат да се носят за редовно носене, придружено с етническо или западно облекло. Гвоздеите могат да се носят и на една ръка.

Виж повече: Злато Браслети дизайни в 8 грама

11. Златен браслет, проектиран от пауна:

Дизайнът на пауна е бил кралски дизайн за носене за всеки повод. Обикновената златна гривна е с поглед от гривна, с паунов дизайн, обсипан с скъпоценни камъни. Това е перфектен избор за вечерни партита и може да носи всеки ден.

12. Дизайн на златен бранд Patla:

Дизайнът на златен браслет в единична с 10 грама злато, който се получава през тези дни, е дизайнът на Patla. Златната гривна е дадена флорални и други мехенди дизайн релефно върху него с помощта на машина. Браслетът може да се носи за контрастен поглед върху рокли и сари от време на време.

13. Деликатен Златен Браслет:

Тази деликатна флорална вдъхновена златна гривна се предлага в 10gms като модел на гривна. На краищата на гривната е даден двоен лист, който е свързан с кръгъл диамант. Моделът го прави подходящ за всякакъв вид тоалети, а също и като прекрасен подарък за вашата дама.

14. Изработена със златно кърпа с листа:

Търсите различен дизайн с блясък със зигзагообразни ръбове? Ето един чудесен листен дизайн, направен от 10 грама злато. Браслетът е направен с няколко малки листа и е украсен с бели камъни. Този дизайн е гъвкав и може да съчетава почти всеки индийски инвентар.

Виж повече: Браслети за златни бижута с 1 грам

15. Браслет с перла:

Този двоен модел златен браслет идва в 10gms, където част от гривната е направена с перла, а другата половина идва в деликатно изваян дизайн в злато. Перлите могат да бъдат заменени с камъни или диаманти по ваш избор.

В епохата, в която хората искат да носят нещо уникално за всеки повод, 10gm златни гривни са идеалният вариант за тях. Не само те са леки, но и в многобройни дизайни, които са подходящи за всякакъв вид облекло. Тези златни гривни могат да бъдат закупени без вина, тъй като те са леки на джоба, в сравнение с традиционните златни гривни, които обикновено идват от 40 до 50 грама. Те също са идеални за тийнейджъри и млади момичета, които искат да носят злато, но изглеждат елегантно и стилно.

Гледай видеото: Calling All Cars: The Broken Motel Death in the Moonlight The Peroxide Blond (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send