Красота и мода

4 сладки и лесни дизайни за нокти на плодове

Pin
Send
Share
Send


Fruit Nail Art Designs са нокътни изкуства, които имат различни плодове, рисувани върху тях, за да изглеждат изключително готини и модерни. Можете дори да съчетавате цветовете на вашето облекло и да рисувате различни плодове по ноктите според. Тези изкуства за нокти ще изглеждат добре в летните партита или в партита на басейна, тъй като тези партии най-често имат ярки теми.

Удивителни дизайни на плодови нокти:

Нека да видим най-новите плодове дизайн на ноктите изкуство ще даде идея, докато прави нокът изкуство.

Дизайн на ноктите с различни плодове:

Нокътното изкуство е просто изкуство с плодови нокти, с различни рисувани върху тях плодове. Първо боядисвайте основата си с бяла или бяла боя за нокти. Първият нокът е полурежената диня. Начертайте тънка зелена линия, за да направите полукръг, и след това запазете малко разстояние, което би било бяло заради основата. Вземете розово-червен цвят и начертайте останалата част от полукръга до ръба. Изберете черна боя за нокти и направете петна по ноктите, за да изглежда като семена. Вземете хромирана жълта боя за нокти и направете две банани на един пръст един до друг, а след това вземете гъста черна четка, за да направите границите на банана, за да им придадете реалистичен вид.

Вземете друг жълт цвят и направете горната половина на формата на сърцето на ръба на друг нокът и вземете черната четка отново, за да изтеглите пръчката и листата на крушата; това ще го направи да изглежда така. Плодовете за изкуство на гроздето са лесни, просто вземете лилав и лилав цвят на ноктите и направете точките на полка върху пръста си и ги разпределете равномерно, за да изглежда като грозде. Прекратете го като добавите пръчка с черен маркер за нокти. Вземете друг пирон и направете подобна форма на половин сърце за ябълка със светло червен цвят и направете централната част на ябълката видима с черната граница. Можете да добавите малко жълта боя в средата, точно както можем да видим на снимката.

Виж повече: Топ дизайни на Nail Art

Изкуството на оранжевите плодове:

Това не е трудна задача да се направи изкуство за оранжев плод. Вземете оранжев цвят и нанесете равномерно вдлъбнати полукръгове с него върху всички нокти. Вземете тънка бяла четка за боядисване на нокти и нанесете тънки линии на слоевете на плода, които се намират отвътре. За да направите това, дръжте малко оранжева граница отгоре и начертайте полукръг през нокътя; малко под оранжевата боя започва, а след това издърпайте линиите на бялата боя за нокти, една вертикална надолу и две други като V форма заедно. Центърът трябва да изглежда като малък бял полукръг, което прави всички бели слоеве да изглеждат така, сякаш се сливат един с друг. Покрийте ноктите с лъскав лак, за да я накарате да светят.

Декоративни нокти за дини:

Запазете спокойствието си и направете лека боя за диня на светъл слънчев ден. Вземете два различни нюанса на зелено. Точно както е показано на картинката по-долу, ги рисувайте един след друг през ръба. Оцветете почивката на нокътя с яркочервен лак за нокти и сте почти готови. Завършете ги с къси прави черни бои, които представляват семената, за да направите цветен контраст, който бихте могли да направите малки бели петна точно отляво на черните петна, което прави нокът по-добър с този завършек.

Ябълкови плодове Nail Art:

Направете наполовина нарязани форми на сърцето и ги накарайте да свършат на ръба на нокътя, правейки ги да изглеждат като ябълки. За да стане по-забележимо, трябва да направите пръчка с кафяв или черен цвят и след това да направите лист до него със светло зелено. За да стане лъскава, покрийте с лъскава полировка.

И накрая изберете любимите си плодове и ги направете красиво върху ноктите си, което ще ви даде безкрайно удоволствие.

Виж повече: Най-добрите 3D дизайн на ноктите

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4.

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send