Красота и мода

Триша Кришнан Съвети за красота и фитнес тайни

Pin
Send
Share
Send


Триша е красива актриса, която дебютира във филми повече от десетилетие назад. Тя се е опитала да направи отпечатък в Боливуд, но не успя и по този начин се върна към филмите на Тамил и телугу, където е била доста успешна от години. Изненадващо е, че дори и с нарастване на възрастта, тя все още поддържа изгледа си точно както преди десетилетие. Тя все още кара феновете си да се хипнотизират от нейните чувствени погледи и убийствени изрази. Сега ще видим как тя го поддържа.

Тук най-добрите съвети за красота и фитнес на Триша Кришнан.

Поддържане на естественото:

Триша е достигнала 30-те си години и тя казва, че тя не се напрега на лицето и фигурата си много. Тя запазва естествения си вид и оставя признаците на стареене да изпъкват, защото това е естествено. Тя няма перфектна фигура, но поддържа здравословна диета и тренировки.

Виж повече: Съвети за красота на Шаназ Хусейн

Грим, Очи, Устни и Коса:

Коливуд излезе с "HD грим", който е специално използван за HD камери и Триша го обича, защото винаги е обичала да се облича и грим. Тя е много запалена по грим от детството си и вярва, че правилното прилагане на грима е като изкуство и по този начин тя продължава да получава тази перфектна. Тя основава грима си с основа, която съвпада с нейния тон на кожата. За редовния си вид тя просто добавя очна подложка, спирала и гланц за устни след основата. Триша обича да държи косата си отворена и да ги разделя настрани, което е нейният стил на подпис. Тя обича светло кафявите акценти за косата си и се приспособява както към къдрава, така и към права коса. На партита и събития тя обича да носи и западни, и индийски тоалети. Тя ги носи перфектно заради тънкото й тяло и все още може да даде на младите актриси състезание.

Виж повече: Тайните на красотата на Таманна Бхатя

Диетични тайни:

Триша е била ментор на всичките си фенове, които са искали да следват нейната диета. На първо място за течности, тя пие много вода, заедно с портокалов сок и сок от нар. Обича да има зелен чай, защото съдържа анти-оксиданти и избягва редовния чай и кафе. Тя живее толкова много на течности, защото това не позволява ранно стареене.

Триша приема много витамин С за здравословен начин на живот и яде купа плодове, която включва лимони, портокали и други цитрусови плодове. Те запазват кожата й блестяща дори когато тя е в по-късните 30-те години и те също са причината зрението й да остане силно през идните години.

Триша подчертава най-много за закуската си и има тежка храна, пълна с параташ, омлети, извара и др.

Виж повече: Анушка Шетти Тайни

Фитнес тайни:

Триша подчертава много упражнения. Тя е извратена фитнес и не може да отиде на ден без редовния си режим на тренировка. Тя е първата фен на свободни ръце упражнения, които получава тялото си и ръцете тонизира. Йога е и нейната любима, защото успокоява съзнанието й от стреса на трескавите издънки и стимулира метаболизма й, което е здравословен начин за намаляване на мазнините. Има роли, за които тя трябва да постави тежест и роли, за които тя трябва да загуби, йога е най-доброто й лекарство за тези чести колебания. Триша обича да прави кардио упражнения, които поддържат горната част на тялото си силна. Тя някак си успява да тренира всеки ден, въпреки че има напрегнат график. Освен това актрисата обича да се гмурне във водата и да плува. Тя обича вода толкова много, че можеше да прекарва часове в басейна.

Pin
Send
Share
Send