Красота и мода

9 Най-добри дизайни за татуировки на Меган Фокс със значения

Pin
Send
Share
Send


Меган Фокс е холивудска знаменитост, която е завладяла сърцата на милиони с нейния външен вид, увереност и актьорски умения. Тя е една от най-секси жените, която се вижда на екрана и е класирана като втората най-гореща жена в света. Въпреки, че тя е модел и актриса, тя е имала няколко татуировки, нанесени върху нея.

Попитана за това защо тя обича да вписва тези татуировки, тя казва, че това е нейният начин да се защити за себе си, начин да изрази чувството на враждебност, особено майка си, която не одобрява идеята за татуировки.

Татуировките на Меган Фокс казват със снимки:

Някои от значимите и най-добри дизайни на татуировки, написани от Меган Фокс, са включени в следващите параграфи.

1. Татуировка на Меган Фокс - Мерилин Монро:

Меган Фокс се е украсила с невероятни татуировки, но най-добрата до момента е татуировката на Мерилин Монро, която е изписана на дясната й ръка. Меган я държи като идол и твърди, че плаче всеки път, когато чува гласа й през детството си.

2. Меган Фокс Уилям Шекспир цитира татуировка на гърба:

Меган Фокс изглежда много ценна живота си. Тя разбира своята значимост и го приема така, както идва. Това отношение към живота е показано в татуировката на Уилям Шекспир. Тя се намира под дясното й рамо и казва: „Всички ще се смеем на плъзгащите се пеперуди“.

Виж повече: Татуировка на Фернандо Торес

3. Меган Фокс Луна и звезда татуировка на крака:

Луната и звездната татуировка, нанесена върху краката на Меган, наистина комплиментира избора й и изразява нейната индивидуалност. Това е първата цветна татуировка, която е доста интересна и новаторска. Татуировката съдържа картина на оранжева луна, която припокрива една звезда. Татуировката допринася за чувствената природа на Меган и също добавя към нея бляскавия си облик.

4. Китайска татуировка Меган Фокс на врата:

Меган Фокс има китайска татуировка на гърба. Думата „надпис“ означава „сила“ и е една от най-малките татуировки. Едва ли е забелязано, тъй като е скрито зад косата си и не е получило много внимание. Въпреки това, ако забележите, татуировката изглежда много модерен и модерен на нея.

Виж повече: Татуировки и значения на Анджелина Джоли

5. Татуировка "Меган Фокс Риб" на ребрата:

Меган Фокс има прекрасно стихотворение, написано върху гръдния й кош. В него пише: „Имало е едно момиче, което никога не е познавало любовта, докато някой не счупи сърцето й“. Татуировката е написана на староанглийски шрифт и е създадена от самата нея.

6. Татуировка за име на мъжа на Меган Фокс:

Когато Меган Фокс е била със съпруга си Брайън Остин Грийн, тя решила да си вземе татуировка на долното си дясно бедро, за да прочете името му. Татуировката наистина отразява любовта й към Брайън и колко много цени нейната връзка с него.

7. Меган Фокс племенна татуировка на китката:

Меган Фокс е любител на океаните. Така че тя реши да получи татуировка, която показва две мощни океански вълни. Тази татуировка бе изписана на китката й и се наричаше татуировка Ин Ян. Наскоро това парче от боди арт беше премахнато, тъй като не се получи така, както Меган искаше.

8. Татуировка на Меки Фокс Мики Рурк на страната:

След като през 2010 г. сключва филм с Мики Рурк, Меган Фокс получава татуировка само за да го почете. Тази татуировка е написана на нейния десен гръден кош и се казва: „Всички онези, които са видели танци, са смятани за луди от онези, които не могат да го чуят”.

Виж повече: Татуировки на Виктория Бекъм

9. Меган Фокс Изсвири Татуировката:

Меган Фокс има още една последна татуировка, която изобразява картината на една прекрасна коте, която свири на пиано. Под него е написано “Play Him Off”. Татуировката е скорошна, макар че е трудно да се дешифрира.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Как се прави татуировка. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send