Красота и мода

Как да се избягва бременността

Pin
Send
Share
Send


Избягвате ли да забременеете? Искате ли да знаете съветите за предотвратяване на бременност? Контролът на раждаемостта, който използвате, е индивидуален избор, който трябва да бъде разумно измерен. Инструктирането на многобройните методи е главната стъпка да откриете този, който се вписва във вашия начин на живот, както и вярванията. Избягването на бременността е добра идея за много жени и двойки, поради многобройни причини, отговорни за техните условия. Следователно, днес в тази статия ви казваме най-добрите методи за избягване на бременност.

Не всяка двойка иска да създаде семейство в началото на брака си. За да избегнете забременяване по време на медения месец (или във всеки друг момент), трябва да използвате контрол на раждаемостта. Меден месец обикновено е време на радостна и необуздана любов, когато двойката най-накрая има време и място да остане самостоятелно заедно. Има много причини освен медения месец като кариера, работа, паричен проблем, житейски проблем или проблем в семейството, твърде млади, за да бъдат правилно родители, усложнения поради възрастта им, отказ или неподготвеност да се справят с предизвикателствата, някои духовни или морални причини, иначе генетични проблеми, които родителят не иска да разреши на деца.

Бременността е радостно събитие, ако е планирано. Контрацептиви са най-добрите, както и безопасни възможности за избягване на бременност. Днес има много методи или техники за контрол на бременността, които можете да изберете от тях според вашето удобство. Техниците за контрол на раждаемостта не са толкова скъпи и следователно можете да ги използвате на много ниска цена.

Виж повече: Тест за бременност у дома

Методи за избягване на бременност:

Сега ви даваме списък с най-добрите методи или контрацептиви, за да избегнете бременност. И мъжете, и жените могат да използват контрацептивите и те са както следва;

1. Използвайте Презервативи:

Каучукови презервативи се носят на пениса по време на сношението. Когато са съвместни със спермицид, те са равни на 98% при спиране на бременността и един от най-готините методи. Презервативите също защитават заедно с полово предавани болести или предавани болести. Те избягват бременността, като поддържат спермата от взаимодействие с богати яйца. Те са безплатни или евтини, готини, за да ги намерите, и не се нуждаят от никакви предписания или назначения от лекари, защото се предлагат в аптеките и хранителните магазини. Някои хора имат чувствителност към латексните презервативи и на негово място избират презервативи, приготвени от пластмаса.

2. Женски презервативи:

Изработен е също от латекс; женските презервативи са оформени като пръстен с чанта. Чантата се побира във влагалището; обаче пръстенът спира външното тяло, за да го хване на място. Те събират сперма за продължителността на сношението, така че никога няма да има шанс да преминат в тялото на жената. Женските презервативи също намаляват опасността от полово предавани болести чрез отбранително влагалището от открито преместване. Женските презервативи са малко по-малко актуални, отколкото постоянните презервативи, а някои хора разкриват, че са по-малко спокойни да използват.

3. Избягвайте полов акт:

Това е най-добрият оперативен начин за избягване на непланирана бременност. Ако решите да нямате полов акт, няма начин да забременеете. Самодисциплината е безобидна и най-реална форма на контрол на раждаемостта. След като решите да имате сексуален контакт, можете да изберете широко разнообразие от опции за контрацепция, но тревожната перспектива за бременност все още продължава, тъй като има няколко други фактора, свързани с всеки от методите. За да могат да се използват изкуствени контрацептивни подходи, това изисква подреждане на вашата телесна система, уреда и времето.

Виж повече: Какви са етапите на бременността

4. Женски контрацептиви:

Има много женски противозачатъчни средства и те са както следва:

спирала:

ВМС или интраутеринно устройство е допълнителна опция, която е контрацептивна вложка, която се имплантира интима на матката и може да бъде приета за 5-10 години. Тя е много ефективна при спиране на случайна бременност.

Хапчето:

Хапчетата за контрол на раждаемостта са най-разпространените сред избора на контрацептиви, използван от жените. "Хапчето" съдържа синтетични естрогени, както и прогестинови хормони, които спасяват яйцата на жената от напускане на яйчниците й, така че бременността да не може да настъпи. Хапчетата са изключително и 99% оперативни и е разумно да се приемат под лекарско предписание. Контрацептивните хапчета се получават само на рецепта от вашия гинеколог или медицински специалист. Таблетките трябва да бъдат заети всеки ден, по едно и също време всеки ден, за да работят правилно. Пропускането на няколко дни може да намали ефективността му.

Диафрагми:

Можете да изберете да използвате диафрагма, която е с мек гумен диск и е 80% -90% ефективен. Това желае да бъде инжектирано в шийката на матката през влагалището на жената под клинична обстановка. Диафрагмата е модифицирана в зависимост от размера и прикрива шийката на матката, така че прави стена за спермата. Той също носи спермицид и иска да остане в жената най-малко 6 часа след полов акт.

Виж повече: Симптоми за ранна бременност

Женска гъба:

Жените могат също така да избегнат бременността, като използват гъбата, тъй като тя е безвредна част за контрол на раждаемостта и за разлика от други опции (за жени), е свободна от хормони. Подходяща е за използване и много оперативно. Единственият проблем е, че той все още не е широкодостъпен, поне в местните аптеки. Гъбата желае да бъде въведена във влагалището и може ефективно да защитава сексуално предаваните болести.

Традиционни ВМС:

Приготвени от мед, те са евтини и дългосрочни и могат да се използват като спешна контрацепция. Включването е завършено от лекар и взема само пет минути. Ефективността е 96% -98%, незначително по-малко от съвременните ВМС без хормони.

Инжекциите:

Тази техника е един от най-ефективните обратими контрацептивни подходи с над 99% ефективност в противоречие с бременността. Вие получавате инжекция на всеки дванадесет седмици от лекар или клиника.

Кръпка за контрол на раждаемостта:

Още един 99% оперативен метод, който е спокоен за мисъл, отколкото хапчета. Всяка седмица поставяте нов пластир и това е всичко. Периодът ви ще бъде повече, отколкото с други методи, макар че това също не защитава заедно със STD.

Мирена ВМС:

Този нетрадиционен ВМС се прилага директно в матката от лекар или подобен експерт. Той издава малки количества хормони, които са потвърдили 99% оперативност в противоречие с бременността.

Ако искате трайно да избегнете бременността, тогава вазектомията за мъжете и Tubal Ligation за жените са постижими.

Така че, това са най-добрите методи за избягване на бременността, надявам се, че тази статия е много полезна и интересна. Насладете се с тези методи!

Гледай видеото: Кои процедури за красота са опасни за бременни? (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send