Красота и мода

Как работи рициново масло по време на бременност?

Pin
Send
Share
Send


Както знаем, рициново масло е растително масло и е получено от рицина. Също така се използва много дълго време, за да улесни запек или дори да предизвика повръщане, когато е необходимо. Теорията за индуцирането на труда с рициново масло е, че рициновото масло също действа като стимулант за червата, дразни матката и причинява контракции.

Как работи рициново масло по време на бременност?

Има и много странични ефекти от рициново масло, което може да включва диария, повръщане, контракции на матката, може или не може да бъде раждане, гадене. Някои жени и много практикуващи и лекари се кълнат в рициново масло, за да предизвикат труд. Много майки са опитвали рициново масло и са имали странични ефекти, но са останали бременни и не са имали никакъв труд, тъй като понякога рициново масло реагира различно в различни органи.

Има лекари и лекари, които не препоръчват рициново масло поради потенциалните странични ефекти като дехидратация, фетален дистрес и меконий в бебето! Не приемайте рициново масло без разрешение на лекаря! Ако индукциите на рициново масло се осъществяват без знанието на практикуващия в някои случаи, винаги е препоръчително да говорите с акушерката или лекаря как да използвате рициново масло преди да го направите.

Вдигането на рициново масло не е безопасно. Ако веднъж се погълне, рициновото масло се хидролизира чрез чревни липази до рецинолова киселина, която след това стимулира чревната секреция, намалява абсорбцията на глюкоза и увеличава чревната мотилитет.

Виж повече: Как да ям нар

Касторовото масло се използва и в червилата. Много жени, които могат да понасят добре петрола на устните си, получават реакция на устата си, ако маслото се превръща в рецинолова киселина. Ако е непланирана бременност! Тогава индукцията преди датата ви не е добра идея без каквато и да е медицинска причина. Дори и тогава, в случай на медицинска причина, въвеждането на рициново масло не е най-добрият вариант. Или може да не работи. Освен всички медицински техники за индукция, има и много алтернативни немедицински индукционни техники.

Можете също да опитате рецепти от рициново масло, ако го използвате. Много жени са давали рецепти за рициново масло, за да направят вкуса му по-приятен, за да бъде лесно погълнат. Тези рецепти се различават и могат да се променят по какъвто и да е начин. Вашият лекар трябва да ви даде подходяща доза от това колко рициново масло и колко често да го използвате. Обикновено дозата е около една унция, повтаряна на различни интервали. Smoothies са един от добър източник на индукционни рецепти на рициново масло. Можете също така да смесите рициновото масло с различни плодови сокове и лед, макар и консервирани или домашно приготвени. Очевидно по-големият обем напитки, толкова повече трябва да пиете. Студът също може да помогне за прикриване на маслото. Някои от вас може да предпочетат само да направят снимки на рициново масло и да го вземат със сок или друга ароматизирана напитка. Някои могат да се опитат да вземат по-топло питие, за да отстранят мазния филм от устата си. Можете да изберете горещ чай, кафе или също да измиете устата си.

Виж повече: Amla е добър по време на бременност

Чудите се кога работи?

Докато някои дами съобщават, че усещат разбъркването на червата си в рамките на час-два! А някои други не са засегнати от единична доза. Също така има много съобщения за това, че бебето е влязло в часовете след приемането на рициново масло.

Как бихте знали дали рициново масло ще работи за вас?

Ако сте на 40 седмици и получавате признаци на раждане, рициновото масло може да работи за вас. Вие бихте искали шийката на матката да е мека и изтъняване. Ако вече сте започнали да се разширявате, това ще увеличи шансовете на рициново масло да бъде ефективно при раждане. Никога не опитвайте рициново масло, ако не сте достигнали падежната си дата или имате висок риск от бременност.

Виж повече: Е нар добре по време на бременност

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: КАКВО НОВО ОТ iherb. iherb haul (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send