Красота и мода

15 Традиционни дизайни на гърба на блузата за Pattu Sarees

Pin
Send
Share
Send


Pattu sarees са тези, които се случват, за да поддържат традицията добре. Той е голям на зари, бродерия и всякакви тежки работи. Тези сари често са запазени за специални покани и поводи като бракове. Вашата блуза винаги трябва да отговаря на стила и красотата на сарика, който избирате. Pattu saree тези дни са лесни за намиране, но ако не изберете правилния дизайн за вашия избор, цялото шоу е технически разрушено. Сари са известни и много популярни, особено в южната част на Индия. Говорейки за блузата, те са еднакво търсени, така че цената може да стане малко по-висока, но нищо не можеш да си позволиш. Вашият сари трябва да има привлекателна блуза, с която да се свърже.

Съдържание:

  Най-новите и красиви модели на гърба на блузата за Pattu Sarees:

  Ето и 15-те най-добри варианта за дизайн на pattu saree блуза обратно в гърба, които сте чакали в ред за вас.

  1. Синя блуза: t

  Първата блуза обратно врата дизайн за pattu saree, че виждате тук е прекрасен стил гръб, и почти. Тук стилът е по-скоро изящен, с камъни, обграждащи кръглата цепка. Този дизайн е идеален за жени, които избират да бъдат смели, въпреки че следват традициите.

  2. Зелена блуза за Pattu Sarees:

  Можем да предположим, че красивата сложна каменна зидария е първото нещо, което забелязвате тук. Изглежда, че ще се впише добре в булката, заради дизайна и как почти всеки сантиметър на блузата е покрит с нея.

  3. Оранжева блуза Pattu Saree:

  Pattu блуза обратно врата дизайн списък не може да отиде unfeatured без този красив дизайн на него. Целият модел на гърба е абсолютно толкова творчески, колкото и да се получи. Този е идеален за pattu saree, които сте запазили запазени на вашия рафт за вашия сватбен ден.

  4. Зелена блуза Pattu Saree:

  Друг зелен цвят, който виждате тук, е по-скоро камък и мъниста, отколкото бродерия, но това не го пречи да бъде абсолютно увлекателно!

  5. Блуза с дълбоко врат V:

  Тази блуза ще бъде голямо внимание, ако търсите за гърба дизайн за блузи pattu. Престижният вид на блузата може да го направи скъпа покупка въпреки простотата, но ако попитате, ще разберете как почти всички смятат, че си струва цената, която трябва да платят.

  Виж повече: Блузка Модели за Net Sarees

  6. Обикновена зелена блуза:

  Освен леката бродерия на ръкавите, блузата е предимно проста. Въпреки това, дизайнът е уникален и ще ви хареса след като поставите блузата.

  7. Блуза с врата за лодка Pattu Saree:

  Единственият дизайн, който виждате тук, е смел ход, защото е почти без гръб. Най-добре би трябвало да се носи с пати сари с ниска бродерия, тъй като това позволява на блузата да отделя много внимание.

  8. Червена и златна блуза Pattu Saree:

  Друг pattu saree блуза обратно дизайн на врата от класическия вид книга, тази блуза е със сигурност ще доведе до най-добрите функции във вас, след като го носите с pattu saree. Не бива да бъде твърде трудно да си представите себе си в този, ако сте по-традиционен вид.

  9. Червена блуза:

  Всички нюанси на трезвост са запазени в тази традиционна блуза и ако вярвате в поддържането на всичко за вашата етническа принадлежност, тази блуза ще бъде вашият идеален избор за деня. Ръкавите в стила на якето изглеждат привлекателни и имат блясък на червеникавия оттенък, което контрастира с цялостния вид за добро.

  10. Блузка със син цвят:

  С кралски син цвят и работа с такава бродерия, трябва ли дори да пеем похвалите на този модел на блуза за врата на пату? Тя говори за себе си и вие вероятно сте достатъчно убедени.

  Виж повече: Блузка дизайн шията за памук Sarees

  11. Синя копринена блуза:

  Пати сарите с копринена блуза е една от най-старите комбинации и тук представяме блуза с дълбок врат и усукана струна за промяна. Погледнете малките камъни, поставени навсякъде, което прави блузата по-привлекателна.

  12. Синя струна с бродерия:

  Работата на сребърната нишка върху ръкавите наистина действа като определящ фактор за дизайна на блузата, който виждате тук. Той е модерен, но също толкова необичаен с различния набор от сини струни, които се срещат в триъгълния дизайн на врата.

  13. Златна блуза с бродерия:

  Дизайнерската блуза, която виждате тук, е различна от тази, която сте видели в списъка, тъй като и двете страни на блузата се отличават със същия сложен дизайн безупречно.

  14. Блуза с дълбок врат с дълъг ръкав:

  Цветовата комбинация от този дизайн на pattu saree блуза обратно врата е много различна и следователно интересна за окото. Той със сигурност ще привлече вниманието върху вас поради красивата бродерия на блузата и дълбоката врата, която вдига ума.

  15. Чистата врата Pattu Saree Blouse:

  Никой не може и няма да иска да се противопостави на това, да ви обръща внимание с тази заключителна блуза в списъка. Сред дизайните на гърба на блузата за pattu sarees, това е едно докосване на разлика, тъй като е стилен и съвременен.

  Виж повече: Блуза дизайни за Saree

  Много жени са склонни да правят компромис с качеството на блузата, която избират със своето pattu saree, като приемат, че saree ще се погрижи за работата, но това е нещо със скъпи сари, блузите им също трябва да бъдат отвъд добра. Докато вие ще бъдете отговорен за блузата, която изберете, можете да го използвате като предимство и да изберете идеални такива, които отговарят на вашия стил, така че не е нужно да се задоволявате с нещо, в което не желаете да се виждате.

  Гледай видеото: Нулевая Мировая World War Zero. 1 серия. StarMedia. Babich-Design. Документальный Фильм (Ноември 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send