Прически

Топ 9 прически за къса коса

Pin
Send
Share
Send


Съществува убеждението, че късата коса не е гъвкава и е краят на всички видове стайлинг и експериментиране, което е възможно само с дълга коса. Въпреки че е чудесно да се парадираме с кратка реколта, тя не е лишена от удоволствията на стайлинг и експериментиране. По-скоро е обратното. За да ви покажем как е подбрано от деветте най-добри модни прически, които да се опитат на къса коса.

Най-добрите прически за къса коса:

1. Кратко Боб и ресни:

Добавете текстурирани ресни към късата си коса и създайте уникален нов стил. Ако имате фина коса и нямате ресни, можете да я създадете, като разресвате коронната част на косата, която обикновено е по-къса. Добавете малко текстура и можете да имате много стилен външен вид.

2. Кратко Ombre:

Който и да беше казал, че ombre изглеждал най-добре на дълга коса, не експериментирал достатъчно. Ombre в може би само съвети със сигурност ще косата расте в уникален стил. Предимството на късата коса е, че можете да го отглеждате много по-дълго, докато запазвате стила.

Виж повече: Къси прически за детски момичета

3. Романтични странични къдрици:

Това е идеално за официални събития и партита. Разкопчайте цялата коса от едната страна и закопчайте къдриците като цвете точно над косата. Тя придава женски допир на иначе андрогинна къса коса. Не се притеснявайте, ако излезе разхвърлян. Не забравяйте да използвате много серум за коса за лъскаво покритие.

4. Поп бонбони:

Най-хубавото при късата коса е, че човек може да експериментира много с цветовете. Не само един, а няколко цвята могат да се използват за създаване на поразителен външен вид. Използвайте добро количество сух шампоан, за да ги оформите и да придадете лъскав вид. Опитайте с ярки бонбони, които са толкова в стил.

5. Fau-Hawk:

Fau-hawk е прическа за мохок. Косата на короната и центъра е просто събрана и издърпана нагоре, за да се създаде ефект на Mohawk. Използвайте восък за коса, за да го запазите на място. Тя може да бъде закръглена версия или бръснач остър вариант, напълно в зависимост от вашето настроение. Нейната забавно и фънки и гарантиран въртящ се глава.

Виж повече: Обикновено парти за прически за къса коса

6. Бързо завъртане:

Това е още една шикозна коса, където просто правите дълбоко средно разделяне на тила и създавате две части на косата. Сега ги завъртете и ги закрепете на противоположните страни. Използвайте няколко игли за коса, за да ги държите заедно. Оставете предната част тънка с небрежните дразни бретон, за да добавите текстура и дълбочина.

7. Ролков опашка:

Това е обрат на средната опашка на къси до средно дълга коса. Просто направете ниска опашка и я обърнете. Сега вземете дължината на конската опашка и я навийте в пролуката на обърнатата конска опашка. Закрепете с щифтове и завършете с лак за коса. Това дава илюзията за дебел кок.

8. Три-частично усукано изпълнение:

Трите части се правят на къси до средно дълга коса. Просто вземете косата в задната част на главата си и ги разделете на три части. Направете пигтейл с всяка секция. Сега, като вземете един пигтейл в даден момент, завъртете го и я навийте до основата и го обезопасете с щифтове. Заедно всичките три ще изглеждат като разхвърлян клъстер. Разресвайте предната си коса обратно, за да я придадете на чистост.

Виж повече: Как да правим прически за къса коса

9. Предната плитка:

Докато плитките са хит навсякъде, не е само за щастливия Рапунцел. Опитайте предната плитка. Това е съвсем просто, оплетявайки бретовете и ресните ръце заедно в прогресивна плитка. Тя създава прекрасен модел и запазва косата от лицето и очите.

Отнема много смелост, за да се похвали с кратка прическа. Така да го парадирам със стил.

Източници на изображения: запас на затвора 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 5 бързи и супер лесни прически за училище. BACK TO SCHOOL SERIES (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send