Татуировки

9 Най-добър фалшив татуировка дизайни със снимки

Pin
Send
Share
Send


По-добра дума за фалшиви татуировки ще бъдат временни татуировки, което противоречи на идеята за татуировка, но отговаря на необходимостта от изкуство за тяло. Декоративни и творчески по най-добрия начин, временна или фалшива татуировка не ви позволява да преминете през болката от иглата на мастилото в кожата завинаги. Обикновено нарисувани или отпечатани с помощта на нормална техника, тези татуировки ще изпълнят желанието ви за спорт на боди арт за ограничен период от време, преди да се отегчите или да решите да го премахнете. Въпреки че не са постоянни, тези временни татуировки са по някакъв начин по-добри от постоянните. Вече няма нужда да се притеснявате за избледняване на цвета или възпалената кожа веднага след като сте се сдобили и най-добрата част за него е, можете да промените дизайна, когато пожелаете.

Най-добрите фалшиви татуировки със снимки:

По-долу са изброени някои от фалшивите татуировки, които трябва да направите, преди да се установите за един.

1. Татуировки с флорални афери:

А цветен татуировка като такава добавя хубаво женски докосване на вашия външен вид. В това изкуство татуировката рамото украсява розово цвете на фуксия, цъфтящо и красиво, тъй като зелените листа около него обхващат цветето под формата на ореол. Това е един от най-добрите фалшиви татуировки за жени.

2. Да бъдат обичани фалшиви татуировки:

Татуировката добавя реалистичен намек за външния вид, почти като думите са издълбани или гравирани върху кожата ви. Те могат да бъдат постигнати чрез използване на бял или голи цветове, които се смесват с кожата. Тук думите обичани са написани на кожата, но мнозина могат да изберат различни.

3. Разкъсан през кожата:

Фалшиви или постоянни, разкъсаният татуиран дизайн на кожата е едно от последните изисквания. В тази татуировка, кожата изглежда разкъсана в голи парченца на нервите и плътта на дисплея. Тази фалшива татуировка е направена с такова съвършенство, че почти прилича на истинското изпитание.

4. В метални златни фалшиви татуировки:

Последната тенденция на временна татуировка разкри красотата на боди арт чрез метални блестящи нюанси. В тази картина, нюансът е в злато с леден метален блясък на краищата, докато татуировката цъфти в красив дизайн, оформен в дълги, тънки пера.

5. Татуировки с фалшиви лози:

Едно добро решение за костюми или тематични партита, изкуството на лозата татуировка от основно представлява заплетено продължение на лозата боди арт, лъскав и тънък направи с точни удари, които образуват красива мрежа. Можете да го използвате, за да украсите не само китките или лицето си, но и раменете, шиите и т.н.

Виж повече:Татуировка дизайни на Dreamcatcher

6. Татуировки със звездна нощ:

Една от звездите е една от основните идеи за татуировка. Преди да се откажете за постоянно мастило, защо не се опитате да изберете тази татуировка с фалшива звезда. За да се създаде мек 3D ефект, татуировката на звездите е запълнена в едноцветен цвят с мек изблик от заплитания отдолу. Той е един от най-сладките фалшиви татуировки за момичета.

7. Китайски дракон класически фалшиви татуировки:

Китайските дракони са още една най-подредена след първия таймер татуировка дизайн. Ето един фалшив татуиран дизайн, който има сложен китайски дракон, разпрострян върху ръката ви. Татуировката се прави в основно черно мастило с мек блясък, за да придаде жизненост на външния вид. това е един от най-популярните фалшиви татуировки за мъже.

Виж повече:Дизайни на котви

8. Татуировки с метално фолио:

Ето още един метален дизайн на боди арт, който можете да изберете. Лесно сменяеми, тези татуировки изглеждат величествени в своя метален лъскав дизайн. Можеш да ги имаш около китките си или дори да ги имаш в предмишниците.

9. Татуировки с фалшиви татуировки от Хуйд Глитър:

Блясъците винаги придават нов допир на вашия външен вид и затова в тази татуировка има намек за кралско синьо, смесен с блестящ зелен цвят, цветен модел, изрязан на гърба с пеперуда, развяваща се от двете страни.

Виж повече:Пламъчно-татуирани изображения

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Краят на играта: План за световно поробване (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send