Красота и мода

9 Най-новите дизайнерски индийски туники за жени

Pin
Send
Share
Send


Туниката е един вид връх, който е дълъг покрит до областта на коляното. Тя може да бъде без ръкав или с ръкав. Туниката не е прикрепена към тялото, те са хлабави върхове. Туниката може да се носи с панталон, гамаши и jeggings. Туники могат да се носят през всеки сезон, било то зимен, летен или мусон. Дори най-добре подхожда с яке и палто. В туниката има голямо разнообразие от модели. Има туники и дори рокля в туника.

Туники от дизайнери в Индия:

Ето списък на 9-те най-свободни и годни дизайнерски туники за дами.

1. Облечена туника от дизайнер:

Обезкостеният дизайн на туниките е уникален плюс това е къс ръкав. Тя също така е с релефна дантела като граница. Най-добре изглежда с джинси. Облечените дизайни в туниката са много редки и придават съвсем различен вид. Оголената конструкция е много често срещана при мъжката риза. Това е рядкост при жените.

2. Рокля за туника с дизайнерска качулка за врата:

Това е съвсем различен модел в туниката. Казва се, че е модел на качулка. Това е като носене на парти. Тя дава горещ поглед на момиче. Най-подходящ е за палацо и дори гамаши. Дори и този цвят на туниката е много добър с черния дворец. Той е зашит в блестящ материал, който хваща окото.

3. Ислямски туники за мюсюлмански жени:

Ислямската туника е много търсена в ислямските държави. Мюсюлманките я носят с шал или сергия. Тя изглежда добре с тънки джинси. Начинът, по който тази дама е изваяла шал, изглежда зашеметяваща. Дори високите токчета подхождат добре. Тази туника в нея има малко пристъп.

4. Туника за спално бельо

Ленният материал се счита за най-препоръчителния и удобен за носене. Ленната туника е много мека за носене и придава екстравагантен вид. Изглежда зашеметяващ в 3/4-ти ръкав и е много хлабав към туниката на тялото. Този тип туника не изглежда добре в стил на тялото. Това е предимно обикновен материал, така че печатните клинчета ще подхождат на ленена туника.

Виж повече: Печатни туники

5. Памучна черна туника:

Памучните туники са с голямо търсене през лятото, тъй като памукът е най-предпочитан и удобен за носене през лятото. Цветовият отпечатък е издълбан в областта на шията и областта на ръкавите, което подобрява красотата на туниката. Туниката също има странично изрязана и изрязана в края на ябълка форма. Тъй като е черен, той ще бъде с обикновени сини дънки. Памучните туники са богати на тъкани и стил.

6. Индийски стил на туника:

Индийската туника изглежда много сложна на индийски дами и дава приличен поглед на индийските жени. Моделът на врата и ръкава в тази туника е много добър. Тя има малко работа с резби в страничната част на туниката. Може да се носи по време на ежедневието и дори да излиза за пазаруване. Шаблонът за проверка в туника, 3/4 ръкав и модел на врата дава трезвен поглед.

Виж повече: Женски туники

7. Най-новата дънкова туника:

Джинсите са много скъпи и търсени материали. Джинсите изглеждат прекалено добре на носещия го. Вместо да се съчетава Джинсова туника с дънки, тя трябва да бъде съчетана с печатни гамаши. Тя ще бъде малко по-различна, за да я съчетае с печатните гамаши. Това е като разхлабена риза с дълъг ръкав и бутони на шията е различен стил от нормалната курта.

8. Висока ниска туника:

Високо-ниските туники са модерни и са като рокля за парти. Материалът на туниката е много тънък, така че е необходимо да има вътрешна вътрешност. Тя дава секси вид. Плюс цветът, използван в туниката също е много добър и момичешки. В това, тя е затворена врата плюс много трезвен работа в областта на шията.

Виж повече: Мъжки върхове на туника

9. Дизайн на туника в шифон:

Шифон е много лек и тънък материал. Най-често се използва в сари, но тази туника от шифон е дизайнерско парче. Може да се носи с дънки или гамаши, а моделът на шията е нещо различно. Можете да носите по време на излет.

Има голямо разнообразие от дизайнерски туники, предлагани в различни цветове, дизайн и модел. Туниката е един от възможностите на дамите да се носят на парти. Това е нещо различно от курта.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Гледай видеото: Карамел 9 на декември: Певицата и дизайнер Дения Пенчева за модерния фолклор - част 1 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send