Красота и мода

9 Най-добър дизайн на кухненски остров със снимки

Pin
Send
Share
Send


Днес един кухненски остров е една от основните характеристики на кухнята. Тя придава определена красота и я прави елегантна. Те не само копират шкафове и плотове, но и имат нужда от кухни. Продължителността на кухненските острови в кухнята е често срещана при собствениците на жилища и затова имаме 9 красиви дизайн на остров Кухня, които бихте обмисляли, докато проектирате или ремоделирате вашата кухня.

Последни дизайни на кухненски острови:

Тук погледнете 9-те най-добри дизайни на кухненски острови със снимки. Тук имаш представа как да направиш кухнята си по-красива.

1. Кухненски остров:

Това е красив дизайн на кухненски остров. В тъмнокафяво дърво този кухненски остров се откроява с блестящ кафяв мраморен плот. Има достатъчно пространство за извършване на кухненски дейности на този кухненски остров. Подовата настилка от дърво и мебели съвпада с острова.

2. Кухненски дизайни на остров Гранит:

В жилищни кухненски проекти, такива идеи за кухненски остров винаги са търсени, особено сиви, бели и златни гранитни цветове, лесно можете да изберете своя избор. Този красив кухненски остров в тъмно сиво идва с мивка, което го прави функционален и подобрява декора на цялата кухня.

3. Кухненски остров от естествена дървесина:

Не обичате ли вече кухненския остров? Дизайнът го прави уникален и се откроява в цялата кухня. Тъмната твърда дървесина контрастира с белите стени на кухнята. Ако сте малко експериментални, можете да изберете такива кухненски острови, за да вземете вниманието на зрителите. В противен случай можете да изберете други кухненски острови от естествено дърво.

4. Кухненски остров на колела:

Това е още един уникален дизайн в кухненските острови. Това е преносим кухненски остров, функциониращ и като маса за хранене. Това дава възможност за многократно използване. Има и държачи за чаши. В крайна сметка, този дизайн е добра инвестиция в кухненския остров.

5. Черно-бял кухненски остров:

Това е стилна и елегантна кухня на островна кухня. Тъй като монохромен дизайн е хит, дизайнът на този кухненски остров наистина е изключителен. Този кухненски остров е и маса за хранене в пълен размер.

6. Кръгъл кухненски остров:

Голямата бяла гранитна плоча в тази кухненска маса е проста и елегантна. Тя се вписва идеално с цялата кухня. Такива прости кухненски острови могат да се използват за хранене. Като цяло това ще бъде умен избор за вашето кухненско пространство.

7. Кухненски остров Квадрат:

Това голямо оформление на кухненския остров в черно е красиво и изключително разумна инвестиция за вашата кухня. Черната повърхност на масата на кухненския остров с места за сядане привлича вниманието и напълно пресича сцената на кухнята. Кухненският остров съвпада с кабинета на останалата част от кухнята.

8. Отворете кухненския остров:

Тук можете да намерите друга елегантна кухненска островна маса с места за сядане. Масивният отворен дизайн дава достатъчно място за трапезария в кухнята и за други цели. Белият гранитен плот допринася за шик и добавя към работното пространство. Можете да изберете този зашеметяващ кухненски остров, ако стилът и пространството са ваша грижа.

9. Кухненски остров от неръждаема стомана:

Ако разполагате с ултрамодерна кухня, дизайнът на този кухненски остров може да бъде вашият първи избор. В тази луксозна кухня островът от неръждаема стомана наистина се откроява. С достатъчно пространство за съхранение и вградена мивка, тази маса става чудесен функционален център на кухненското пространство. Това е гарантирана добра инвестиция.

Кухненските острови са необходимост в кухните, тъй като осигуряват работно пространство, функционалност за съхранение, вградена мивка и много други. Това зависи от вашия избор и от кухнята как искате да бъде. За да излекуваме Вашата дилема, ние Ви набавихме някои от идеалните решения, в които можете да инвестирате, за да получите желания и функционален кухненски остров за Вашата кухня.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 35 лучших идей современного дизайна кухни. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send