Красота и мода

12 най-добрите идеи за пиърсинг за мъжете и ползите от тях

Pin
Send
Share
Send


Пиърсингът на ушите е традиция, както и мода, която се следва от векове и все още е на практика. Това е обичайна традиция за жените по целия свят да пробият ушите си. Но в днешно време мъжете го правят точно така, както са го правили дълго време назад. Има многобройни салони и пиърсинг центрове за мъже, които нарастват благодарение на лудостта сред мъжете и момчетата. Тези центрове не само предоставят услуги за пиърсинг, но и продават невероятни аксесоари за мъжете.

В тази статия сме уредили най-новите и най-добрите идеи и предимства за мъжете, както и бижутата, с които може да се експериментира.

Топ 10 ползи за здравето на пиърсинг за мъже:

Пиърсингът на ушите е повече от стил. За тази традиция са доказани научни ползи, които я правят най-предпочитана от мъже и момчета.

  • Пиърсингът е широко възприет от всички традиции и може да бъде форма на изразяване на културата.
  • Пиърсингът се основава на акупунктурната техника, която може да излекува множество проблеми
  • Известно е, че пиърсингът на Дайт лекува пациенти с мигрена.
  • Според някои традиции, пиърсингът се опитва да подобри зрението на човека въз основа на площта на пробива.
  • Пиърсингът на зоната на ушите е спомогнал за храносмилането и дори за менструалните проблеми
  • Според акупресура терапията, нервите, свързващи мозъка, преминават през ушите. С пиърсинг, нервите се активират, което от своя страна ускорява развитието на мозъка.
  • Според някои изследвания, чрез пробиване на ухото в ранна възраст, уврежданията, свързани с гърлото, очите, езика и ушите, могат да бъдат сведени до минимум или нулирани.
  • Пиърсинг на площ от един инч над стандартния лоб може да помогне за лечението на болки в гърба.
  • Освен ползите за здравето, пиърсингът може да бъде форма на изразяване на тяхната креативност и дори бунт за мъжете
  • Избирайки различни бижута, човек може да се отличава от тълпата

Различни видове пиърсинг за мъже:

Нека да намерим тук споменатите 12-те ухо пиърсинг за мъже, които придават мощен вид.

1. Пиърсинг на пика:

Това е един от най-трудните и най-популярни проекти според ушите-пиърсинг художници. Боли много, но веднъж направено изглежда невероятно. Въпреки това, ако нямате подходящо сгъване на хрущяла в ухото си, този дизайн може да бъде доста труден за постигане. При този тип пиърсинг хрущялът се пробива с помощта на пиърсинг пистолет и мнозина казват, че боли повече от нормалното пиърсинг. Човек може да избере за кука с топки или дори малки примки за чудат поглед.

2. Хеликс пиърсинг:

Пиърсингът на спиралата е един от най-стилните начини за прихващане на ухото. Спиралата има две страни и може да бъде пробита и в двете посоки. Една спирала може да бъде пробита с повече от един пръстен. Редица известни личности и спортисти пронизват спиралата си, за да създадат шикозен и наперен вид. Болката е сравнително по-чувствителна, отколкото горният хрущял на ухото. Но след като направите това, можете да експериментирате с различни шипове, примки и дори лента за този изявен поглед.

3. Измерване на ухото на ухото:

Това е популярна пиърсинг мода за тийнейджъри по целия свят. При този вид пробиване съществуващата пробита дупка се разтяга и разширява, за да им осигури големи обеци. Това е една от най-интересните опции за пиърсинг на ушите както за момчета, така и за мъже. Този стил е по-популярен при избора на пънк начин на живот.

4. Лоб пиърсинг:

Лоб пиърсинг е най-простата и лесна форма на ухо-пиърсинг някога. Ухото на ухото е перфорирано отдолу с разнообразни бижута с различни размери. В сравнение с други форми на проникване на ухо, това ще причини най-малко нараняване и няма да изпитате много болка в процеса.

5. Трагус пиърсинг:

Трагус е външната част на ухото. Това е дебелата част на цялото ухо хрущял. В този раздел не можете да поставяте големи и тежки обеци. По-скоро ще трябва да пробиете малки и светли пръстени. Обикновено на трагуса се носят кръгови пръстени.

6. Уютно пиърсинг:

Често вътрешната част на джантата е перфорирана, за да изглежда модерно. Обикновено в тази част на ухото се носи топка или кръгова обица. Процесът на пиърсинг е малко болезнен. Уплътнителният пиърсинг също се нарича пиърсинг против спиралата, тъй като е в непосредствена близост до спиралата. Уютният пиърсинг определено ще ви накара да изглеждате привлекателен.

7. Промишлени пиърсинг:

Тази форма на ухо-пиърсинг е извън света. Това е уникален начин за проникване в ухото, което също се нарича като Пиърсинг на скеле. Два отвора са направени върху хрущяла на ухото един срещу друг. Дългата обица, която изглежда като парче тел, се прокарва през дупките, изграждайки линия на връзка между двете пробиви.

8. Daith Piercing:

Дайт Пиърсинг се прави на вътрешния хрущял на ухото. Тънка тел се използва за пробиване на вътрешния хрущял и се счита за най-трудната и болезнена пробивна процедура. Рискът от инфекции при този тип пиърсинг е доста висок. Пиърсингът на Дайт също се счита от мнозина за потенциала на мигренозния релеф. Най-популярните бижута са пръстените във всички размери и форми. Въпреки това, дупката може веднага да се затвори след като премахне пръстените, както и хрущялната област.

9. Орбитално пиърсинг:

Това е най-универсалният стил на пиърсинг и можете да експериментирате с много варианти. За да получите този стил, ще трябва да направите две дупки, направени във всяка част на ухото. Най-популярните области на ухото са спиралата, ушите и външният ръб на ухото. Орбиталният пиърсинг обикновено използва гладки пръстени, които идват с две топки или дори топки. Трябва да се внимава да не се избират тежки, големи пръстени, за да се избегне болката или да се събере миграция.

10. Противо-трагично пиърсинг:

Анти-Трагус пиърсинг се прави в повдигната гънка на хрущяла, присъстващ от външната страна на ухото. За хората, които имат малък анти-трагус, пиърсингът може да е твърде труден или невъзможен. Нивата на болката при този вид пиърсинг са значително високи. Най-често срещаните бижута за този стил са извита щанга, пръстен за затваряне на топка или кръгла щанга.

11. Пирсинг на раковини:

Conch е най-голямата област на ухото и получава името си от формата. В пиърсинг на раковина, зоната на раковината се пробива и може да бъде или вътрешен, или външен. Пробиването на вътрешната раковина включва долната част на раковината, докато горната част е външната зона на раковината. Нивото на болката зависи от размера на дупката и може да се увеличи в зависимост от избора на бижута. Най-често срещаните аксесоари са пръстените, топчетата и дори шиповете.

12. Напред Хеликс пиърсинг:

Напред Helix пиърсинг е най-популярният стил за мъжете. Тази тенденция е избрана от много хора, които обичат да създават уникален външен вид, но все пак да го пазят. При пиърсинг на предната спирала, горният хрущял на ухото, обърнат напред, е пробит. Човек може да отиде за двойно, тройна спирала пиърсинг, както и, в зависимост от техния избор. Човек може да избере шипове и прости пръстени, за да подчертае района.

Без значение каква е тяхната личност, мъжете и младите момчета имат много стилове, от които да избират, за да създадат собствено изявление. Експериментирайки с разнообразие от бижута и аксесоари, всеки ден можете да създадете изцяло нов облик. Въпреки това трябва да се внимава да се направи пиърсинг само от професионалисти. Също така, човек не трябва да носи тежки бижута или да избере евтини метали, за да намали шансовете за разкъсване и инфекции. Винаги избирайте хипоалергични бижута и ги запазвайте леки, докато областта не се излекува. Човек трябва да поддържа хигиена и да почиства площите често с памучен тампон.

Източник на изображения: 3.

Гледай видеото: Седемте Есейски Огледала на Взаимоотношенията - FULL (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send