Красота и мода

Топ 10 модерни дизайни мебели телевизия с картини

Pin
Send
Share
Send


Вашият дом е дефиниран по отношение на подредени материали и мебели. Вероятно най-гледаната област или най-често срещаното нещо, което привлича вниманието ни, е телевизорът. Първото място, което забелязваме, е мястото, където се съхранява телевизора. Следователно, използването на хубава част от мебелите е много необходимо, заедно с повече аксесоари, за да отидете заедно с. ТВ рафтове, шкафове и стелажи са добър вариант.

Различни идеи за дизайни на телевизионни мебели в Индия:

Ето някои от дизайните на телевизионни мебели, които можете да изберете и да използвате съответно за вашия телевизор.

1. Тесни конзолни телевизионни мебели:

Този нисък рафт е изработен от твърда американска орехова дървесина и е идеален, ако седалката за гледане на телевизия е на пода. Тесните конзоли са идеални за каменни и дървени стени.

2. Таблици с квадратна линия:

Ако телевизорът ви е стенна телевизия и изберете да не държите пода празен, можете да използвате таблици на квадрат. Те разполагат с чекмеджета, които улесняват съхраняването на нещата, а също и красиви мебели за вашия телевизор.

3. Дизайн на телевизионни мебели:

Широките подови конзоли са идеални, ако имате гола стена и искате да имате аксесоар за съхранение. Те помагат да се запълни площта, която изглежда гола и голяма. Използването на багажник, фоторамка или друга такава е добра идея, да попълните пространството и стената. Това е един от красивите дизайни на телевизионни мебели.

4. Съвременен дизайн на телевизионни мебели:

Мебелите в съвременен стил са стилни и придават минималистичен ефект. Това обзавеждане е най-доброто, ако искате съвременен облик, който да допълни околността. Избирайте по-тъмни мебели, което прави стаята ви по-голяма и стени, по-ярка. Това е един от най-добрия модерен дизайн за телевизионни мебели.

5. Дизайн на шкафове за телевизори:

Шкафовете са брилянтен вариант, ако искате да използвате цялата стена. Ако имаш много книги, това е още една причина да избереш тази. Работи като склад, шкаф, рафт - всичко в едно! Този стилизиран подход всъщност е полезен. Това е един от най-добрите проекти за телевизионни зали.

6. Дизайн на мебели за телевизори за стена:

Вашият телевизионен рафт или мебел също може да бъде закачалка за стена. Това прави подът ви чист и не заема място, докато тя огражда стената. Смели цветове добавят обем в околността. Избирайте ярки и смели цветове, ако не тогава бяло. Това е един от най-добрите дизайни на модерни телевизионни мебели.

7. Класически шкафове ТВ дизайн на мебели:

Ако искате къщата ви да бъде топла и гостоприемна и искате да я поддържате проста, класическите шкафове работят най-добре. Отидете за пастелни цветове, които допълват вашия тапет или тъмно дърво, за да допълнят пастелните стени. Те работят по двата начина. Това е най-добрият дизайн на дървени мебели.

Виж повече: Начало Интериорен дизайн Снимки

8. Традиционният дизайн на модерните телевизионни мебели Twist:

Ако имате стари дървени мебели, които вече не допълват променящата се обстановка, ето какво можете да направите - използвайте ярка боя, която пасва на вашето обкръжение, може би жълта или червена или оранжева и боядисвайте стария си шкаф. Това ще донесе хубав обрат на старите ви мебели и воля и този елемент на привличане към вашето телевизионно пространство. Децата ще обичат това!

Виж повече: Дизайн на мебели за зала

9. Дизайн на стари английски телевизионни мебели:

Тези комплекти са удивителни, ако искате да дадете на вашето пространство класически вид, лишено от претоварване или прекомерно потребление на пространство. Те се предлагат в различни тонове и цветове, от които можете да избирате и дават успокояващ и спокоен ефект във вашето пространство. Класиката никога не може да бъде заменена!

Виж повече: Интериори във всекидневната

10. Дизайн:

Повечето хора предпочитат стойка, която е висока и малко повдигната от пода. По ширина те заемат по-малко пространство и могат да се поставят диагонално. Те са прости и могат да бъдат декорирани или полирани и могат да бъдат използвани!

Надявам се, че над невероятните дизайни на телевизионни мебели със сигурност са ви впечатлили.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Jacque Fresco on Larry King Live 1974 Full Interview deutsche Untertitel (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send