Красота и мода

15 Последни и удобни куртски панталони за жени

Pin
Send
Share
Send


Курта, съчетана с панталони, е най-новата модна тенденция. Има различни видове панталони като панталони с молив, панталони за цигари, прави панталони, палацо и др. Вижте всички тези опции тук и изберете от широка гама панталони. Тези панталони изглеждат толкова удобно.

Красиви и стилни дизайни на панталони Kurta за дами в модата:

Ето няколко топ дизайна на панталон с изображения.

1. Комплект морски панталон с тъмносин печат:

Този атрактивен комплект за къри панталони е вкусът на сезона и придава вид. Този пряк панталон с дълги курти е подходящ за случайната разходка. Прекрасен дълго синьо kurti.It има три четвърти ръкави и V врата. Дръжката на бутона е дълга и изглежда страхотно. Правите панталони придават хубав вид на роклята. Традиционните щампи на куртите са привлекателни.

2. Сини къри панталони без ръкави:

Това е прекрасна синя без ръкави с розови панталони. Дръжката на страничния бутон изглежда много готино. Розовата комбинация за панталони придава много небрежен вид на роклята. Този дълъг курти с панталони ще обърне главите и ще подобри усещането за вашия стил.

3. Ръчен блок отпечатани панталони Kurta:

Това е дълга синя ръка отпечатана курта с панталони. Изработен е от 100% памук. Тя е с пълни ръкави и има хубава дълга дръжка. В средата има солиден зелен ръб, който придава на западния вид курта.

4. Зелена памучна коприна с панталони:

Това е красива зелена памучна коприна с къси панталони. Това е най-доброто облекло за всички официални поводи. Направете завъртанията на главите с този стилен комплект. Разполага със стилен шлюз и половин ръкав. Белите отпечатани панталони добавят към красотата на тази рокля.

5. Горчица Жълт памук Kurta с панталони:

Това е чудесна курта с дълги ръкави с горчица. Има хубава дълга дръжка. Оцветените ръкави придават хладен поглед на роклята. Това е идеалното ежедневно облекло. Тези прекрасни прави панталони с курта говорят за вашата простота и стилове на обличане.

6. Случайни твърди женски черни курти:

Този лек памучен комплект е идеален за офис, ежедневно облекло. Твърдата черна курта изглежда прохладна с палацовете. Този Palazzo панталон с дълга курта подобрява вашия моден стил. Куртата има три четвърти ръкава с хубави бели детайли. Подходящо е и за белите палацове. Изглежда много елегантно.

7. Оранжев и кафяв памук Kurta с панталони:

Той е прекрасен оранжев и кафяв цвят. Тя е без ръкави и имаше врата на лодка. Тя има прекрасни обвързващи детайли встрани. Кафявите панталони се справят добре с куртата. То е подходящо за всички случайни случаи. Идеална официална курта с дамски панталони.

8. Синьо-бял блок Отпечатан курта с панталони:

Тя е изработена от 100% чист памук. Синьо-бялата комбинация изглежда много елегантно. Той е най-подходящ за случайни случаи. Прекрасните сини флорални щампи на гърба на куртата допълват красотата на тази рокля. Той е три четвърти ръкав и има кръгъл врат. Тези тесни панталони за kurtis са най-подходящи за случайни случаи.

9. Паралелни панталони с шнур Tussar Cotton с курти:

Този хладен памучен панталон от кафяв тусар може да се свърже с печатния или етнически кърт. То е толкова модерно. Проверете това синьо курти с тези прекрасни успоредни панталони. Страхотно съчетание на паралелни панталони с курта. Той има три четвърти ръкава със странични прорези. Синята и кафява комбинация изглежда доста етническа.

10. Комплект панталони с жълти бродерии Chanderi Kurta:

Това е прекрасна жълта курта с мандаринова яка. Той има три четвърти ръкава със странични прорези. Красивата бродерия на куртата изглежда много етническа. Жълтите панталони допълват роклята. Може да се носи както за официални, така и за случайни случаи. Тези прекрасни курти с дизайн на панталоните допълват стилния коефициент.

11. Бродиран преден шлиц Kurta с ачанов стил с цигарени панталони:

Прекрасна бродирана синя коприна е прекрасна с чифт панталони. Kurta стил на ачан изглежда много етнически. Той има три четвърти ръкава, а предният прорез изглежда много кралски. Той най-добре подхожда за официални събирания и партита. Сините цигарени панталони с дълга курта допълват етническото настроение на куртата.

12. Риза за жени Kurta:

Чудесна риза от памук с затворена яка. Тя е сдвоена с дълги бели панталони. Това изглежда много небрежно. Това е подходящо за случайни случаи. Синята курта с отпечатъци върху нея придава мода. Накарайте главите да се обърнат с тези прекрасни панталони с дължина на глезена за kurtis.

13. Право нарязани курти с моливчета:

Една прекрасна прясно изрязана курта се съчетава с панталони с молив. Сините отпечатани дълги курти изглеждат много етнически на тези панталони. Хубаво ежедневно облекло. Изработена е от вискоза и има затворена яка. Отпечатъците са прекрасни и изглеждат много традиционни. Сините морски панталони с дълга курта добавят към хладния вид на куртите.

14. Оранжеви и бежови шевове със самозалепващи се дизайни с цигарени панталони:

Тази оранжева и бежова комбинация курти носи блясъка на събитието. Цигарените панталони, съчетани с този курти, допринасят за красотата на тази курта. Тя е без ръкави и има кръгъл врат. Детайлите на връзване на талията са привлекателни. Рядката комбинация от оранжево и бежово работи добре за партита. Това сливане на цигарените панталони с курти изглежда много трезво и просто.

15. Много пашминени вълнени панталони в комплект Kurta:

Това е прекрасна разноцветна курта с три четвърти ръкава. Най-подходящ е с бели панталони. Тя има хубава затворена мандаринова врата с дълга дръжка с конец с детайл. Куртата е изработена от пашминова вълна, а тъканта е мека и гладка. Тезата на правите панталони с курта е основна необходимост от случайни случаи.

Тези панталони са толкова удобни за ежедневно и официално облекло. Тя може да бъде свързана с всякакъв вид западни или традиционни върхове. Можете да избирате от широка колекция от модели в стил курта панталони, ако търсите удобно облекло за ежедневна употреба, тогава опитайте тази курта панталони за вашия уверен поглед. Вземете вашите панталони от всеки онлайн магазин.

Гледай видеото: Detroit: Become Human #2 ALWAYS THANK THE BUSDRIVER (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send