Татуировки

15 атрактивни крила татуировка дизайни със значения

Pin
Send
Share
Send


Стилът на татуировката включва разнообразие от дизайни в него. Татуировката може да бъде оцветена в различни конструкции и конструкции. Сред тях крилата татуировка е една. Както подсказва, татуировката ще бъде оцветена в различни дизайни на крила. Крилата татуировка варира в цвят, размер и дизайн. Tattooist прави дизайна като нашето лично чувство се изразява чрез татуировката на крилете към света чрез довършителните работи на татуировката. Крилете татуировки са направени в големи размери навсякъде задната част обозначава някои същества като кон, дракон, еднорог, череп и други същества.

Значенията на татуировките на крилете се проявяват като любов, адаптивност, свобода, паднало състояние, смърт, наследствено наследство и любов към природата и т.н. Това са символичното представяне на носещия. Това може да стане и от двата пола. Тези татуировки са лесно регулируеми от глезен до пълен гръб.

Най-добри дизайни на татуировки във Wings:

Крилете татуировки могат да бъдат от различни стилове и различни размери, както на дизайна и на която част от тялото, че ще бъде подписано. Отделно от тези малки размери татуировки крила също са популярни се прави на ръката, глезена, рамото и долната част на гърба, която показва вашия стремеж и вяра. Отделно от едноцветни татуировки, се правят и татуировки с цветни крила. Някои от различните дизайни на татуировки на крилата се следват за обща осведоменост.

1. Татуировка на приказките:

Татуировката на крило може да се направи само като дизайн или отразява символична стойност. В този дизайн на крило татуировка, тя отразява фея дизайн. Както е показано в приказките и митологичните герои, има много същества с крила, които им помагат да летят, които са част от митологични истории. В приказките ангелите притежават крила, които ги карат да летят през широкото небе. В митологичните разкази пратениците също имат широки крила, които ги правят по-лесни за предаване на посланието към Бога. Различни същества, които в действителност нямат крила, но са изобразени с крила във фантастични истории. Ако искаш да парадираш гърба си с татуировка, тогава трябва да опиташ това. Тази проста татуировка е предназначена за жени, но изглежда стилна, покриваща цялата ти част.

2. Любовни цитати с татуировки с крила:

Ако искате да добавите специални кавички заедно с татуировката с крила, това е най-добрият вариант. Татуировките, направени с помощта на кавички, са последните тенденции сред мъжете и жените. Дизайните се правят със специален цитат. Можете да добавите любовни цитати, специални думи или характер, за да подобрите красотата на татуировката, така че да изглежда привлекателно. Тук думите, които са запечатани между крилатите, са: „Любовта е как да останеш жива, дори и след като си заминал.“ Тя се подписва на гърба на дамата. При този дизайн крилата са в релаксиращ режим, показващ падането му. Това е един от най-добрите дизайни на татуировки за жени.

3. Татуировка с крилати конски обувки:

Можете да добавите всякакви компоненти или забележителни обекти във вашата татуировка, които обичате да излагате на показ през цялото време. Нещата, които са значими в живота на един човек, са изобразени с татуировката. Тук между двата крила се вкарва компонент за обувки от коне. Тази татуировка на крилото на обувката има триизмерен ефект с различен оцветен ефект. Цветните ефекти изглеждат по-различно от останалите моно цветни татуировки и има някакъв фънки стил. Тя ще бъде перфектна, ако махнете тази малка татуировка на ръката си.

4. Татуировка с крила на мехнди:

Тази мехнди проектирана крилата татуировка е артистичен израз, образуващ две крила в горната част на гърба. Ако решите да изглеждате секси и изобретателни, тогава опитайте тази постоянна татуировка. Тази татуировка е наистина уникална от така наречената татуировка на крилата. Сложните иновативни дизайни са изработени от кръгли модели и блокови конструкции. Този дизайн е смесица от дизайни и различни мехнди дизайни, които са достъпни за оформяне на различни модели. Тази секси татуировка, предназначена за мехнди, е една от иновативните татуировки за жени.

5. Tattoo Devil Wings:

Татуировката "Дяволски крила" попада в състояние на падение. Това означава, че представителството ще бъде много трудно. Дяволът ще бъде не само череп, но този ще бъде комбиниран с рога и кости и т.н. Най-често се използват цветове като червено и черно. Те са предимно оцветени на крака и пълен гръб.

Виж повече: Дърво татуировка дизайни

6. Татуировка на пеперуди:

Пеперудите са най-доброто представяне за татуировки. Тези татуировки крила се виждат в почти всеки различен дизайн на татуировки. Татуировката „Пеперуда крила” е символ на трансформиране от едно състояние в друго. Тъй като пеперудите се появяват от пашкулите на скромния молец. Крилата могат да бъдат оцветени от по-малки размери до по-големи размери от част на глезена до пълна облегалка.

7. Татуировки на птичи крила:

Тъй като татуировката може да бъде оцветена във всякакъв дизайн, крилата на птиците са една от тях. Птиците ще се издигнат от пепел ще бъдат елегантни. Като цяло орелът се използва най-вече при татуировки с птичи криле. Птичните крила са оцветени на глезените и китките и т.н.

Виж повече: Дизайн на Дейзи Татуировка

8. Татуировка на звездните крила:

Звездите татуировки са оцветени най-вече. Но комбинацията от звезда с крила ще бъде страхотна. Може да се направи в няколко цвята, за да направи татуировката по-привлекателна.

Виж повече: Татуировка на цветя

9. Татуировка на племенните крила:

Крилата татуировка може да се направи с племенни дизайн в него. Тази татуировка ще бъде уникална, което представлява различната природа на човека.

10. Татуировка с разбити крила:

Татуировката на разбитите крила е общо представяне на падналото състояние. Тази татуировка обикновено се прави от хората, които ще бъдат самотни, тъй като те се нуждаят от подкрепа. Така че това е добра идея да се представи, че лицето се нуждае от помощ. Тя може да се оцветява навсякъде от глезена до дължината на гърба.

11. Татуировка на сърцето:

Те ще са същите като татуировката на крилата, но е проектирана с формата на сърцето. Тези татуировки са много популярни от векове. Като цяло сърцето е представено за любов. Крилата са представени за свобода. Когато и двете се комбинират, тя представлява свободата на любовта. Така че хората, които са много близки до близките си, представляват любовта си към татуировката на сърцето.

12. Татуировка на кръстосани крила:

Общото представяне на кръста е Исус. Тя е представена като религиозна свобода. Тези дизайни правят потребителя уникален в тълпата. Както Исус беше пострадал на кръста. Когато крилата се съединят с кръст, то се разглежда като свобода от кръста за Исус. Така че татуировките на кръстосаните криле се виждат най-вече от хората, които са обичащи да бъдат религиозни. Той е един от най-добрите татуировки за мъже.

13. Татуировка "Ангел и демон" на долната част на гърба:

Жените, които обичат да носят подрязан връх или да я носят, татуировка на долната част на гърба е най-добрият вариант да се парадирате. Вашата част от долната част на гърба се подчертава, като се прави татуировка на крило. Тази татуировка на ъгъла и демоничните крила изобразява вашата вяра с митологичен ефект. Можете да добавите някои закачливи думи, които отразяват вашата идея. На лявото крило се прави прекрасен ореол, който изобразява ангела. Тук две крила отразяват два противоположни ефекта, т.е. един от ангел и друг от демон.

14. Татуировка на котвените крила:

Тази татуировка на крилата има дизайн на котвата между двете крила. Тя е направена фантастично направена на гърдите от тъмно синьо мастило с леко червеникав ефект и въжето се обвива около котвата. Това те кара да изглеждаш смела.

15. Татуировка на ангелите:

Ангелското крило е представено като татуировката, която човекът е оставил на небето след като е преминал света. Тези татуировки ще бъдат прости и уникални. Тези татуировки ще бъдат пълни и персонализирани. Татуировките обикновено са предпочитана задна част на тялото. Татуировката може да бъде оцветена върху интереса на ползвателя. Тези татуировки са оцветени в различни размери с различни цветове. Добавят се допълнителни дизайни, за да го разгледат привлекателно.

Различни стилове на татуировки на крилете са там, което отразява митологичната история и някои от тях са артистични, които изглеждат новаторски. Тук в тази статия се отразяват и двата стила. Най-добрите петнайсет крила татуировка дизайни за жени и мъже са показани в тази статия.

По същия начин на разположение са различни ухания на татуировки за крило, които да им оцветят татуировката с комбинацията от крила.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send