Красота и мода

18 Специфични стилове на модела на блузата на врата с яка на врата

Pin
Send
Share
Send


В днешно време дизайните на блузата с врата на врата са най-предпочитаният стил. Жените обичат да носят различно разнообразие от блузи за уникален модерен вид. С четените блузи във всеки цвят, не е нужно да чакате шивачи, за да си зашиете блузата. Блузата с яка е най-добрият избор поради тяхната лесна достъпност на невероятни дизайни. Те могат да бъдат по поръчка за вашия размер. Можете да имате много блузи за една сари, но създайте нов външен вид всеки път.

Дизайн на блуза с яка на врата:

Тук са 18-те различни вида блузи за врата, които жените трябва да носят при специални поводи.

1. Китайска блуза за врата на яка:

Това е китайска блуза. Хубава работа на бродерия се прави на яка и в края на ръкава и блуза. Бродерията подчертава областта на шията и въз основа на случая може да избере просто и тежко. Избирайки украсена дантела, можете да получите перфектното облекло, проектирано за сватба.

2. Блузка с отворена яката назад:

Този красив отворен модел е друг стил в яка. Той идва с тежък модел на врата, който има бутони за отваряне. Човек може да избере dori или пискюл, прикрепен към врата за изящен поглед. Цялата област на гърба и врата е подчертана с работа.

3. Дантелена блуза с яка на врата:

Тази дантелена блуза е с пълна яка и има страничен отвор. Раменната част на блузата обикновено се поддържа прозрачна, докато бюстът е покрит с лъскав материал като облицовка. Тази блуза обикновено е подплатена и е идеалният избор за течащи сари.

4. Стилна блуза за врата на врата:

Това е най-новият дизайн на блузата на врата. Това е комбинация от дантела и прозрачна тъкан. На шията и ръкавите е зашита отлична дантела. По-долу са поставени грациозни плисета под врата на яката. Като избирате контрастна цветна блуза, можете да създадете съвършен вид на картината.

Виж повече: Последни дизайни на врата на блуза

5. Блузка с висока яка за врата:

Тази блуза с висока яка на шията е чудесна за прости сари, с които предпочитате открояваща се блуза. Предната част на блузата идва с пачуърк от съвпадащи или контрастни тъкани, обикновено в отпечатъци. Той е чудесен за контрастни цветни сари и мачове, пропускащи прозрачни тъкани.

6. Дизайнерска блуза с яка:

Тази блуза с висока яка е уникален дизайн, който идва с двете високи гърла, както и дълбоко изрязана врата. Чрез избор на висок врат на горната част, може да се получи дълбокото деколте дълбоко, за да се разкрие областта на разцепване и да изглежда чувствено.

7. Блуза с яка от тип Butterfly:

Блузата с модел пеперуда е най-новият дизайн на вратата на яката на пазара. Той идва с крилати яка, която придава красив вид на блузата. Трябва да се внимава да се проектира блузата в обикновен плат с минимални украшения. Тази блуза е идеална за печатни и дизайнерски сари в течен материал.

8. Чиста блуза с яка:

В тази блуза мрежестата тъкан се използва от двете страни. Чрез смесване на мрежестата тъкан с пайети може да се създаде елегантен вид, който може да се избере както за нощни, така и за дневни партита. Тези блузи са перфектни в цветове като черно, златно, сребро и т.н. и могат да бъдат използвани повторно на няколко сари.

9. Последна блуза за яката:

Този модерен дизайн на врата съчетава квадратна форма на шията с яка. Чрез смесване на различни парчета плат може да се създаде уникален дизайн, който да отговаря на сарите. Използването на контрастни цветове и съответстващи връзки може да отнеме изгледа на ново ниво.

Виж повече: Южноиндийски дизайнерски блузи

10. Блузка с мандаринова яка:

Тя е червена блуза с шиен мандарин. Външната страна на блузата е покрита с мрежа. Блузата е подплатена за гладко покритие, цветовете на мандарина са чудесни за хора с дълъг врат. Те предлагат най-добро покритие и като поддържат тъканта светлина, можете да създадете удобен, но чувствен вид.

11. Блуза с яка за врата на поло:

Поло врата не само е чудесно за ризи, но и създават красиви модели на блуза. Тези блузи на врата, когато са изработени с лек материал, могат да преобразят целия облик и да ви направят да блестите. Можете да ги избирате както за традиционни, така и за западни сари.

12. Блузка с яка на стойка:

Блузката за яката на стойката идва с яки, подчертани в работата на Кундан, изрязана работа и дори бродирана нишка. Тези модерни блузи за врата с якичка са чудесни за сари, които обикновено са прости и се нуждаят от малко докосване, за да създадат грандиозен вид.

13. Кокетна блуза:

Този дизайнерски модел на врата с яка може да бъде създаден чрез смесване на няколко тъкани като сурова коприна, мрежа и пайети. Ръкавите за всмукване добавят женски поглед към блузата. Този модел подчертава областта на раменете и шията. Най-добрата характеристика на тази блуза е нейната гъвкавост в съвпадение на няколко sarees.

14. Блуза с яка на яка от стил:

Модната блуза в стил палто или дизайнът на врата с якичка Angrakha е перфектна хармония на елегантност и грация. Той е чудесен за официален поглед и традиционни събития, където човек желае да спортува трезвен, но уникален поглед. Добавянето на златна или сребърна яка към блузата може да действа като аксесоар и не е необходимо да носите тежки парчета врата.

Виж повече: Дизайн на блуза с цяла врата

15. Блуза за булката:

Този модел на блуза идва с тежка бродерия на шията и едната страна на рамото. Това е чудесно за млади момичета и булки, които искат да го носят с легенга или течаща сари. Блузата незабавно ще превърне дори и най-простото сари в жизнено облекло.

16. Формална блуза за яката:

Независимо дали сте учител или политик, официалната врата на яката е идеална за вашето работно облекло. Тази врата идва с обикновена яка, с изрязан отпред отпред. Украшенията на тези видове блузи са доста минимални, за да се избегне ярък вид. Тези блузи са най-подходящи за памучни, ленени сари.

17. Блуза с яка от риза:

Блузите с яка от врата на ризата са идеални за работа. Тези блузи идват с пълна яка и предни копчета. Блузите от този тип са най-подходящи за официално и офис облекло, затова трябва да ги държите прости. Също така, можете да експериментирате с малки отпечатъци и мотиви, когато ги обединявате с обикновени сари.

18. Блузи за врата с шал яка:

Шейната на вратата е перфектна за реколта. Те създават перфектен античен вид, особено когато се съчетават с брокади. Шейната на шиената врата е с дебел и тежък деколте. Огънатата част е подчертана с контрастна или отпечатана материя, запазвайки останалата част от блузата. Те са идеалното съчетание за леки и приглушени цветни сари.

Надявам се, че по-горният каталог на блузите с яка на врата е дал страхотни идеи за следващия ви поглед. Каквото и сари можете да изберете, изборът на правилната яка за врата ви може да ви превърне в дива. Облегалките за врата на врата са невероятна възможност за жени с тънки и дълги шийки да отклонят вниманието. Те също са чудесен избор за хора, които искат да създадат тежък вид с много минимални аксесоари.

Гледай видеото: Calling All Cars: The Grinning Skull Bad Dope Black Vengeance (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send