Красота и мода

Как да използвате серум за коса за растеж на косата?

Pin
Send
Share
Send


Серумът за коса е нова дума за вас? Трябва да сте се натъкнали на тази дума в няколко реклами за грижа за косата, но не сте наясно с нейните употреби и ползи. А прочетете, за да намерите всичко, което трябва да знаете за серуми за растежа на косата. В общи думи, серумът за коса е течност за грижа за косата, която се състои от съдържание на силиций, церамиди и аминокиселини.

Серумът за коса е като магическо решение, което превръща грубата и тъпа коса в блестящи и свободно течащи ключалки само за нула време. За разлика от маслата за грижа за косата, които проникват в кожичките на косата и временно променят структурата си, серумите за коса просто покриват повърхността на косата. Този тънък защитен слой причинява отражение на светлината и прави косата ви блестяща. Въпреки, че са превъзходни за управление на газирана и суха коса, тези серуми също предпазват косата от сурова слънчева светлина, замърсяване и влажност. И мъжете, и жените могат да използват тези серуми за коса.

Виж повече: Лечение на плешивост на косата

Предимства на серума за растежа на косата:

Ако желаете бързо да отглеждате косата си, докато поддържате качеството, серумът за растеж на косата е всичко, от което се нуждаете. Активните съставки в серума на косата стимулират корените на косата и скалпа. Това от своя страна предизвиква мъртвите или латентните космени фоликули да инициират нов растеж на косата. Тъй като серумът за коса работи по пътя си чрез „рестартиране“ на излишните космени фоликули, той също помага за увеличаване на дебелината на косата. Това прави серумът за растежа на косата най-доброто решение за онези, които са изправени пред изтъняване на косата, намален растеж на косата, алопеция, преждевременно оплешивяване и плешиви петна. Но това не свършва дотук. Освен че води до по-бърз растеж на косата, серумът за коса носи и други ползи за косата.

  • Серумът за растеж на косата придава бляскав вид на косата. Те магически трансформират сухата и къдрава коса, за да ги направят блестящи и управляеми. Той също така предотвратява заплитането на косата и дава здравословен блясък.
  • Чрез облицоване на косата със защитно покритие, растежът на косата предпазва косата от увреждане, причинено от замърсяване, влага, прах и инструменти за оформяне на косата.
  • Повечето от растежните серуми за коса са оборудвани с формула за UV защита. Това предпазва косата от увреждане от вредните ултравиолетови лъчи.
  • Накрая, серумите за коса са също отлични средства за подхранване на косата. Те са здравословна подмяна на масла за коса, които се придържат към скалпа и правят косата ви къдрава.

Виж повече: Естествено лечение на растежа на косата

Как да нанесете серум за растеж на косата:

Понякога дори най-добрите серуми за коса не могат да дадат желаните резултати, ако не се прилагат правилно. Затова винаги пазете това ръководство за прилагане на серум за коса. Този процес на прилагане със сигурност помага да се постигне безопасен растеж на косата.

  • На първо място, важно е марката за вашия серум да е същата като марката на шампоана и балсам. Това предпазва косата от неблагоприятните ефекти от смесването на различни съставки на косата.
  • Налейте 2-6 капки върху серум върху дланите си и ги изтрийте заедно. Серумът никога не трябва да се нанася с върха на пръстите. Винаги използвайте мека четка за разпръскване на серума върху косата.
  • Серумът за коса винаги трябва да се прилага по дължината на косата. За разлика от други продукти за грижа за косата, които се използват от скалпа, серумът никога не трябва да се прилага върху скалпа и корените на косата. След като нанесете дланите си по дължината, почистете косата си, за да разпределите равномерно серума.
  • Сега просто трябва да изсушите косата си напълно и сте приключили с работата. Това приложение за растеж на косата освен стимулиране на растежа на косата ще ви даде мека и копринена управляема коса, която ще накара главите да се обърнат във вашата посока.

Виж повече: Хомеопатична медицина за контрол на падането на косата

Преди да използвате серума за растежа на косата е от съществено значение да се консултирате с добър експерт по косата. Когато се използват серум за растеж на косата, винаги използвайте добра марка. Пазарът е наводнен със серум за растеж на косата, изберете такъв, който подхожда на косата ви и дава желаните резултати.

Източник на изображения: 1, 2.

Гледай видеото: Маска За ЕКСТРЕМЕН Растеж На Косата + Рутина След Баня (Декември 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send