Татуировки

Топ 10 на Бритни Спиърс татуировка дизайни

Pin
Send
Share
Send


Бритни Спиърс, жената, която винаги е в новините, може да даде интензивно съперничество на всеки символ на стил по света. Нейният безстрашен дух и ефективна сценична близост могат без много да се разтревожат от всеки човек в тълпата. Независимо от факта, че дискусиите я преследват често, завладяващата дива щеше да остане забележителна заради безупречния й дизайн. Най-добрата част от нейното обяснение за стила е очевидно колекция от татуировки, които тя парадира възхитително. Не е голяма изненада, епохата на подрастващите продължава да търси по-свежи символи срещу всички шансове, особено когато си мисли за алтернативна измамлива част от изработката на тялото.

Татуировките на Бритни Спиърс са най-популярните сред почитателите на татуировките по цялата планета. Тук вероятно са най-известните примери за всеки ден.

По отношение на татуировките, предпочитанията на стила дива да променят дизайна на татуировките толкова редовно, колкото и дрехите й. Тя е екстремистка почитателка на силна изработка на тялото и най-вероятно някакво парче от тялото й не е било отказано от татуировка. Започвайки от дребни и очарователни, тя от време на време си е поставяла огромни татуировки. Погледнете някои от най-красивите татуировки, които тя обича да парадира.

Най-добри дизайни и картини за татуировки на Бритни Спиърс:

Тук са топ 9 Бритни Спиърс татуировка дизайни и снимки, както следва.

1. Розовите устни:

Това е нещо, което работи най-добре с горящата Бритни Спиърс. Очевидно е, че това е типична татуировка, която тя изработи сред добре познатите си дни на разпадане. Тя постави тази татуировка на вътрешната страна на дясната си ръка. Това е приличен човек.

2. Кабала Символ:

Това е алтернативна татуировка с търговска марка, озаглавена от Бритни. Мнозина приемат, че татуировката на Кабала на врата й е мотивация от Мадона. Написан на иврит, значението на тази татуировка на врата на Бритни Спиърс е "възстановяване".

3. Татуировка за крака и пръсти:

Въпреки че е типичен пример, татуировката за крака и пръсти изглежда най-секси на Бритни. Тя има една татуировка с цвят на лоза на десния си крак и цъфтяща татуировка отляво. И двете татуировки изглеждат на мода и са готини.

4. Фея Бритни Спиърс Татуировка:

Най-разпространената татуировка на Бритни е татуировката на пикси на долната част на гърба. Приема се да бъде първата татуировка, която носеше в началото на 2000-те. Пикси е символ на младостта, а Бритни е надеждно привързана към темите на съня. Не е голяма изненада, тя никога не е изгонвала тази татуировка от тялото си.

Виж повече: Ейми Уайнхаус Фалшиви татуировки

5. Блум с китайски символ:

В случай, че получавате възможност да възприемате дясното й бедро, не бихте забравили да разпознаете очарователен маргаритен цвят с китайски образ в средата. Докато много хора приемат, че образът остава за „своеобразен“, други твърдят, че той възнамерява да бъде „загадка“. Независимо от значението му, тя безспорно е една от най-готините татуировки на Бритни.

6. Татуировка със звезда Бритни Спиърс:

От време на време Бритни демонстрира своята привързаност към звездните татуировки. Тя имаше многобройни скромни звездички на врата си, които с времето промениха областите си.

Виж повече: Тейлър Суифт Татуировка Идеи

7. Котка Бритни Спиърс Татуировка:

Бритни подпечатала татуировката на заровете, когато се ожени за Кевин Федърлайн. По-добрата й половина имаше сравнително татуировка със сини зарове в дясната си китка. Бритни напълни червената татуировка на лявата китка.

8. Кръст Бритни Спиърс Татуировка:

Бритни е получила надраскана татуировка в дните си с разбиване. Тя сложи татуировка точно след бръсненето на главата си.

Виж повече: Татуировки на Риханас

9. Триъгълник Бритни Спиърс Татуировка:

Основната триъгълна татуировка на Бритни се появи на фона на наградите Teen Choice за 2009 година. Намерена от дясната й ръка, това е малко татуировка, за да бъдеш разпознат. Трудно е да се каже истинската важност на този образ, колкото и многобройни да приемат, че той напомня на илюминатите. Това е сладък дизайн на татуировка на Бритни Спиърс.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 5 звезд, страдающих от анорексии. 5 celebs, suffering from anorexia (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send