Красота и мода

Как да направим грим за очи за сини очи

Pin
Send
Share
Send


Има различни форми на грим, които можете да направите, за да създадете сини очи. Можете да направите модерен син или можете да направите парти Смоки ефект ефект. Те са добри за времената, които искате да отидете на парти, за да искате да носите подобно оцветено облекло. Можете също така да ги екипирате с някои блясъци. За най-лесната техника можете да си купите блестящи сини лайнери и да си купите някои виолетови или лилави сенки, с които можете да получите някои други нюанси на тези цветове. Обикновено ще получите 3 различни нюанса на цвета и те могат да бъдат правилно смесени, за да получите колоритен вид. Можете също така да използвате сребристи блясъци, които са доста скъпи и можете да използвате и някои стикери от кристали, които могат да направят това в костюм. Те могат да бъдат обединени с обеци от полилей или с тежки бижута и легенди. Можете също така да ги носите във всяка форма на семейни функции.

За да създадете поглед за грим за сини очи, можете да следвате стъпките, споменати по-долу и да изглеждате като на изображението, показано по-горе.

Удивителен грим за очите за сини очи:

 • Трябва да почистите лицето си правилно, за да го избавите от всякакви замърсявания и себум. Ако повърхността не е почистена правилно, тогава гримът няма да издържи дълго време. Следвайте това с мокро избършете и избършете повърхността чиста от всякакви други остатъци от грим. Можете отново да измиете лицето с друго измиване на лицето, за да се отървете от всякакви следи от мръсотия. Не използвайте никакъв лосион за почистване на повърхността или може да я направи по-суха
 • След това можете да използвате грунд. Това е важно, ако искате погледът ви да продължи повече часове, след което трябва да смесите праймера преди нанасянето на коректора. Това е много важна съставка в основата.

Виж повече: Идеи за грим за вечерни очи

 • След това можете да приложите коректор и за професионална техника трябва да използвате крем-коректор. Можете също да използвате прах консилер, което е добро за стареене на кожата.
 • Трябва да използвате основа и да се смесват правилно върху капака и лицето. След това можете да използвате компакт за базата. Можете да използвате руж и да носите червило според цвета на облеклото, което носите.
 • Използвайте блестяща или блестяща сребърна сянка за цялата област от челото до цялото око. Можете да приложите и това от вътрешната страна.
 • Сега използвайте черна сянка и нарисувайте линия по гънката. Използвайте това в долния ръб под линията на водата.
 • Сега използвайте тъмносиньо-оцветени сенки за очи върху целия капак от външната страна и попийте по-малко от вътрешните страни. Вземете още един по-тъмен цвят на този син цвят на сянката и нанесете по черната сянка и от външната страна на горния капак.

Виж повече: Пурпурни идеи за грим за очите

 • Накрая вземете блестяща сребърна сянка и го нанесете върху вътрешните страни на капака. Можете допълнително да приложите още блясъци.
 • Сега можете да вземете гел лайнер и да начертаете тежка подплата за горния ръб. Направете същото с kohl за долния край.
 • Ако искате, можете да приложите лъжливи мигли за този вид поглед. Можете да използвате лепилото, което идва с тях и да се прилагат съответно.
 • Използвайте кърлица, за да навийте миглите и след това нанесете спиралата.
 • За да създадете нещо като костюм за парти, можете да използвате воден стикер ваденки в същия цвят.

Виж повече: Грим за гримиране на зелени очи

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: ГРИМ ЗА СИНИ ОЧИ. Ежедневният ми грим (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send