Красота и мода

9 Известни художници на Мехнди в Делхи

Pin
Send
Share
Send


Мехнди е традиционното изкуство да се рисуват ръцете, краката или тялото с паста, приготвена от прахообразни, сушени листа на растението хна. Той оцветява обикновено червено-червено до кафяв цвят, но това може да варира с оставащото време и редица други фактори.

Мехнди често се възприема като практика на жена, въпреки че наистина се практикува. Механди е изкуството да се прилагат дизайни на кожата чрез прилагане на пасти, приготвени с прах от къна на различни части на тялото. Тук са най-добрите професионални изпълнители в Делхи.

Професионални и най-добри изпълнители на мехнди в Делхи:

1. Prakash Mehndi Изпълнител:

Пракаш е известен със своите традиционни стилове и умело участва в проектирането на Mehendi от много години. Той е известен със своя раджастански и хидерабади модел на изкуството Механди. Той е бил маркиран като един от най-истинските мехенди артисти в Делхи от повечето си клиенти, които също добавят, че цените, които неговите такси са оправдани.

2. A. Shriniwasan Mehndi Designs:

Неговият талант никога не е останал незабелязан и всеки път, когато знаменитости докосват земята на Делхи, те се грижат да го посетят бързо. Клиентите му с висок профил често съставляват по-голямата част от графика си, но той е отворен и за нормалните хора, а повечето предпочитат неговия Mehendi поради качеството и ценообразуването.

3. Джей Пракаш В JP Mehndi Designs:

Компанията е известна с това, че произвежда Mehendi. Сред всички Jay Prakash има специално признание като мехенди художник около Делхи. Той е многостранен и уникалният му стил го кара да остане в търсенето на клиентела дори след появата на много артисти в района. Той ще удиви талантливите си дизайни.

4. Раджу Бест Механди дизайнер в Делхи:

Името може да се окаже изненада, но неговият пауничен дизайн на Mehndi го увенчава като най-заслужил и трудолюбив механди художник в Делхи от 1992 г. насам. просто ще хипнотизира всички.

5. Ajay Mehandi художник в Делхи:

Ajay е известен със своето модерно докосване и има широк спектър от видни услуги, които могат да избират според случая и търсенето. От стилен шик Mehendi до класически произведения на Henna, всичко е овладяно еднакво добре от него, той е добър в създаването на модерен дизайн с финес, който непременно ще бъде оценен.

6. Изкуства на Маной Мехенди:

Търсите известни автентични дизайни и оперативни будилни мехнди, обадете се на Manoj Mehandi Arts. Умели и новаторски мехенди са ги накарали да се откроят сред всички свои връстници. От ръцете до петите, няма нищо, от което да не могат да създадат платно. Манодж е най-добрият художник в Делхи.

7. Дизайн на Kundan Mehndi:

За да направи булката изглежда абсолютно бляскава, най-добрият мехнди художник в Делхи е Kundan Mehndi Design. Той има 25-годишен опит с ваза като дизайнер на мехенди и неговото уникално и шикозно изкуство от къна просто ще бъде зашеметяващо.

8. Дизайнер на Прасад Навал Махенди в Делхи:

Prasad Naval професия и страст е всичко към mehandi, той започва проектиране от 1998 г., и е добре познато име в Делхи като mehandi художник. Той е добър в представянето на уникален и елегантен дизайн на мехенди и неуморно дава най-добрите дизайни на Делхи Мехенди, а изкуството му ще бъде просто очарователно.

9. V K Bombay Mehndi Артисти:

V K Bombay Mehandi Arts се основава в Делхи и са известни занаятчии с еклектично разнообразие от класически и съвременни дизайни със сложни модели. Направили са механди дизайни за 100-те сватби; те предлагат различни видове проекти, категоризирани като арабски, бомбайски, булчински, златни, гуджарати и др

Заключение:

От автентична до реалистична и сложна, тази статия обхваща всички жанрове на професионални мехнди артисти в Делхи. Това е просто необходимо да се каже на тези дизайнери mehendi за случая те ще излезе с уникален и иновативен дизайн, заедно с теми. Не чакайте повече да резервирате срещата и да направите сватбата по-привлекателна с дизайните на механди.

Източник на изображението: 1, 4.

Pin
Send
Share
Send