Красота и мода

Как да направим Трагус пиърсинг?

Pin
Send
Share
Send


Tragus е частта от ухото ви, която помага за задържане на слушалките и се намира предимно в този район, за да спре директния поток от прах в ухото ви и действа като бариера за проникване на прах и мръсотия в ухото. Пиърсингът на Трагус е доста необичаен и затова е доста модерен. Не е трудно, но е доста болезнено и не се различава значително от пиърсинг на носа или пиърсинг на корема. Процесът е почти същият, но изисква много грижи, тъй като рискът от инфекция е висок, внимавайте, когато правите това, защото трагусният пиърсинг е доста болезнен и затова изисква прецизност и внимателни ръце, за да се изпълни процесът ефективно.

Методите на трагус пиърсинг не се различават от метода, свързан с пробиването на корема и пиърсинга на езика и следователно трябва да се извършват по същия начин само с някои много малки промени, тъй като ухото е под въпрос-

Инструменти:

Преди да започнете, трябва да имате всичките си инструменти за извършване на този процес ефективно готови, така че да не пропуснете нищо в процеса. Инструментите са жизненоважни в процеса на трагус пиърсинг. Поддържайте готови скоби, бижута, игла, ръкавици, които са били дезинфекцирани и някакъв обезболяващ крем, за да намалите болката. Веднъж пробит трагус ще бъде доста болезнен за няколко седмици, но ще трябва да бъде държан дезинфекциран за повече от няколко седмици, за да се избегне инфекция. Да се ​​пази от хлорирана вода по всяко време.

Чисти ръце:

Дезинфекцирайте ръцете си, като ги измиете с антибактериален сапун, за да не получите инфекция от докосване на прясно прободения трагус с ръцете си. Почистването на ръцете ще ви позволи да се чувствате по-безопасни, когато пронизвате езика си. Почистването на ръцете ви по този начин всеки ден в продължение на няколко месеца е необходимо, тъй като не знаете кога случайно докосвате областта на ухото си.

Виж повече: Как да направите пиърсинг

Чисто ухо:

Дезинфекцирайте ухото, така че да не се сблъскате с каквато и да е опасност от инфекция, след като трагусът е прясно прободен.

Чисти инструменти:

Дезинфекцирането на инструментите, които ще използвате, е задължително чрез употребата на алкохол. Тези инструменти трябва да се отърват от всички микроби, така че да няма причина за инфекция при използване на инструментите за пробиване на трагуса. Използвайте всеки друг дезинфектант, който е лесно достъпен по това време, защото трябва да бъдете внимателни през цялото време с инструментите, които използвате.

скоба:

Използвайте скоба, за да задържите областта на вашия трагус на място, така че да не се провалите в процеса на пиърсинг. Затегнете точната област, която сте маркирали за най-добри резултати. Няма нужда от маркиране, тъй като трагусът е малък и следователно скобата ще бъде на правилното място през цялото време.

Пиърс:

Сега пробийте, че сте стегнати с точност, след като сте вцепенили зоната, болката е естествена и със сигурност ще нарани доста, но ще премине болката и ще пробие ефективно трагуса.

Виж повече: Пиърсинг на корема

мърдам:

Размърдайте иглата в трагуса, за да отворите дупката, така че да можете да поставите бижутата.

Бижута:

Поставете дезинфекцираните бижута по ваш избор, така че дупката да остане отворена през следващите месеци, докато се лекува. Болката е нормална през следващите няколко седмици заради неудобното местоположение на пиърсинга.

Изчистване на района:

Измийте зоната с дезинфектант и сте готови и сега имате моден пирсинг, който е едновременно рядък и модерен.

Виж повече: Пиърсинг на езика

Гледай видеото: Направих си пиърсинг. ВЛОГ (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send