Красота и мода

9 Най-добрият ден занаятите на Св. Патрик и DIY идеи за деца

Pin
Send
Share
Send


Св. Патрик е покровител на Ирландия. Той също така се отнася и към покровителя на Нигерия. Той прекарва по-голямата част от живота си в създаването на училище, колежи и дори манастири в цялата страна. 17 март се празнува като Ден на Св. Патрик по цял свят, за да отбележи всички прекрасни неща, които бе направил.

Най-добър ден на занаятите на Св. Патрик и идеи за деца и деца в предучилищна възраст:

Нека видим няколко занаята за Деня на Св. Патрик за възрастни и комплекти, които се използват за празнуване на Деня на Св. Патрик,

1. Палмово печатане Rainbow:

Това са прекрасните занаяти на Деня на Св. Патрик за деца в предучилищна възраст. Ти просто трябва боя на всички цветове на дъгата и карта лист според размера ви изисква. Боя дланите на вашето дете с боя - започнете с червено и започнете да отпечатвате същото върху листа на картата и я оформете под формата на арка. Повторете с всички цветове и наистина колоритно изкуство, което ще донесе цветна усмивка на лицето на вашето дете.

2. Shamrock за печат на крака:

Това са забавната дейност и приятните занаяти на Деня на Св. Патрик за малки деца. Просто запазете следните неща готови - зелена боя и хартия с диаграма. Боядисвайте подметката на краката на детето - напускайки пръстите на краката - със зелена боя и го отпечатвайте върху листа с карти. Това ще направи стъблото на детелината. За листата, боядисвайте подметката заедно с пръстите и отпечатвайте два крака заедно три пъти, както е показано на снимката. Voila, вашият шамрок за крак е готов.

3. Rainbow Shamrock:

Какво имате нужда - хартия за диаграми на цветовете на дъгата, чифт ножици, всяка цветна лента, лента или лепило, молив. Вземете лист с размер А4 и проследете шаблона на Shamrock. Поставете шаблона върху цялата цветна хартия и ги изрежете. Придържайте ги една до друга на лента с помощта на лепило или лепкава лента. Просто се уверете, че сте ги залепили по реда на цветовете на дъгата. Сега всичко, което трябва да направите, е да го окачите.

4. Верига с дъга със злато:

Това са много лесните занаяти за деня на Св. Патрик за деца. Нарежете ленти от цветната хартия за диаграми - цветове на дъгата. Разточете ги в кръг и можете или да ги закрепите или да ги залепите заедно. Изрежете гърне от черна хартия и също лента за дръжката. Изрежете много кръгове от жълт картон или дори от златен лист, който може да бъде лесно достъпен в магазин за подаръци. Залепете златните / жълтите кръгове заедно и ги поставете върху горната част на саксията. И вашето злато в края на дъгата е готово.

5. Господар на чаша хартия:

Това са очарователни идеи за Деня на занаятите на Св. Патрик за малки деца. Всичко, от което се нуждаете, е малка пластмасова топка, хартиена чаша, розова и зелена боя, маскиране на очите или можете да използвате бутони, зелена, черна, жълта, оранжева, червена и розова занаятчийска пяна, черен маркер или скица и лепило. Боя пластмасовата топка розова и чашата зелена. След като изсъхне, залепете топката на дъното на чашата. Изрежете формата на ръката, брадата, колана, шапката и т.н. от пените, както е показано на фигурата, и ги залепете заедно. Можете да се придържате с песими очи или дори да използвате черни бутони за очи.

6. Хартиена планка Shamrock:

Това са много лесните занаяти St Patricks, които включват малко рязане, много боядисване и накрая залепване. Трябва само 3 малки хартиени чинии, зелена боя, лепило Зелен блясък, лепкава лента и зелена карта. Оцветете предната част на хартиените чинии със зелен цвят и ги оставете да изсъхнат, изрежете формата from ”V” от ръба на всяка хартиена чиния, като зеленото лепило за блясък начертае централна вена. Хартиените чинии се изсушават напълно, след това се подреждат в форма на детелина и се залепват заедно с помощта на лепило или лента. Поставете правоъгълника със зелена карта като стъбло.

Виж повече: Най-добрите занаяти за деца

7. Колаж Rainbow:

Това са много спретнати идеи на занаятчийски идеи, за да запазят малкия си зает. Просто му дай листове от всички цветове на дъгата един по един, като ги разкъса на малки парченца. Начертайте очертанията на дъгата на бял лист и просто помолете детето си да залепи парчетата върху тях според цветовете на дъгата. Той ще обича да разкъсва и да се държи.

8. Лесна шапка на Shamrock:

Тази шампоанска шапка е много лесна за изработка и изглежда възхитителна за децата. Нека нарязаме лента от зелен лист - достатъчно голям, за да заобиколи главата на детето и да ги съедини заедно. Нарежете две парчета зелени почистващи тръби и ги закрепете или ги залепете на страната на шапката по такъв начин, че те да са над ушите. Нарежете две трилистни фигури от зелената хартия и ги залепете на другия край на уреда. Хей, Престо !!! Шапката на детето ви е готова.

Виж повече: Последни занаяти за възрастни

9. Накрайник за тоалетна ролка:

За да подготвите тези занаяти, просто вземете тръбата на тоалетната ролка и я боядисвайте в зелено, оставяйки малко място за лицето. Залепете черните копчета или изпъкнали очи и изтеглете устата с червена писалка. Покрийте горния край на епруветката със зелена шапка и оцветете оранжевата брада със скица.

Празнувайте Деня на Св. Патрик с цветни плавателни съдове, които лесно могат да се направят вкъщи с вашето семейство. Децата обичат да заекват наоколо с шапките на Шамрок и гордостта на дъгата, които гордо показват своето творение.

Виж повече: Занаятчийски идеи за предучилищна възраст

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Roswell Incident: Department of Defense Interviews - Jesse Marcel Vern Maltais (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send