Красота и мода

11 Красива тамилска актриса В Сари

Pin
Send
Share
Send


Тамилска актриса! Всички знаете, че тамилската актриса обикновено носи сари, но днес стилът променя стила, в който западната култура играе важна роля. Повечето от актрисите предпочитат да носят западни рокли като дънки, къси панталони и т.н. Въпреки това, в тази статия аз разгледах списък на топ 11 тамилски актриси в Сари.

Тамилска актриса в Сари: -

1. Манджурският Лакшми в яркорозов Сари:

Laxmi Manchu носи розово сари, което включва златна граница, съчетана със сурова копринена блуза без ръкави. Тази блуза е проектирана от шилпа червено.

2. Vithika Sheru В половин сари:

Тя изглежда красива в половината сари на bhargavi kunam. Моделът, както и актрисата vithika sheru ще присъстват на филмовата преса „mahabalipuram“, където се обличат червено половин сари, проектирано от bhargavi kunam. Тя е червена половин сари със златен печат плюс златна граница, има червена дупата, която е обединена заедно с ръкави с дължина на лакътя и бродирана блуза със златен цвят.

3. Anchal в Blue Saree:

Тамилската актриса изглежда толкова зашеметяваща в тази прозрачна синя сари. Тази сара има мрежеста тъкан със златна бродерия по цялата сари, освен границата. Границата е проста. Тя носи обикновена копринена блуза без ръкави.

4. Акша в булчински Сари:

тя носи червено сватбена сари от Шенай. Това kanjeevaram коприна saree е дълбоко червено плюс злато на цвят със златни zari граница, този saree е съчетано с зелена копринена дизайнерска блуза. Тази блуза е планирана от Kavitha Gutta и тя е от булчински бутици Golden Threads.

5. Punarnavi в розово Lahnga Сари:

Тамилската актриса Punarnavi Bhupalam търси цвъртящ в черно-бял лахга сари. Този сари покрива обикновен розов палу с цветна граница, розова вони, обединена от блуза с ръкави с дължина на оранжевата ръкавица, която включва бродиран цветен дизайн.

6. Реджина Касандра в Черно Сари:

Тя се появява в аудио функцията на предстоящия си филм „Ra Ra Krishnayya” в черно fancygeorgette saree, което включва работа с пайети. Заедно с този сари тя носи черна блуза с каишка за спагети.

7. Ашвини в половин сари:

Тази тамилска актриса Ashwini носи половин сари, която е проектирана от Trisha Trends. Тя вървеше по рампата в зелено папагалче и лимоненожълто, което беше двойно засенчено полусарие от Амрита Мишра. Трендовите тенденции се намират, за да разкрият последователността на магазините в кръстосани градове-близнаци.

8. Shraddha Das в синята дизайнерка Сари:

Актрисата Shraddha изглежда прекрасна и поразителна в тази синя и златна дизайнерска сари. Това сари се състои от шифон на дъно толкова удобно да се носят, както и просто за покриване също. Освен това блузата е без ръкав, която също е дизайнерско парче.

Виж повече: Гореща актриса в Сари

9. Санджана в Червения Сари:

Тамил acrress sanjana изглежда в червено бродирани lehenga saree в компанията на златна граница, също включва синя мрежа pallu от злато плюс червена граница, сребро пайети граница съвпадение до висока врата пълна ръкави дълбоко пайети работа блуза.

Виж повече: Снимки на Kanjivaram Sarees

10 Дизайнерски полукръг на Keerthi Blue:

Тя изглежда вечнозелена, както винаги. Той разкрива, че си блестящ заедно с жива аура. Това е чист синьо изкуство коприна зари тъкан сари. Тя носи блуза.

Виж повече: Най-новите дизайни на Lehenga Saree

11. Приямани в Маррон и Златна чиста копринена сари:

Тя изглежда красива в тънък копринен сари на канчипурам, която е изтъкана в зари. Отдайте Maroon и Golden. Синхронизирана с непрошити с блуза блуза Pure Handloom Kanchipuram Silk в Maroon.

Гледай видеото: Сочинский сериал Непосредственно Каха 9-ая серия (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send