Красота и мода

Топ 9 места за меден месец в Утаранчал

Pin
Send
Share
Send


Утаранчал като хълмист терен е най-подходящ за перфектен меден месец. Мястото се гордее с колосална и спокойна гледка към Хималаите и културното богатство на мястото. Мястото на красивата местност, невероятната дива природа и духовна святост правят една чудесна почивка. Изброените по-долу са едни от най-добрите дестинации за меден месец в Uttaranchal за това перфектно начало на вашия брак.

Красиви снимки Меден месец места в Утаранчал:

1. Национален парк на долината на цветята:

Красивата долина е широко известна с различни видове флора и фауна и пленителни ливади от алпийски цветя. Този богато разнообразен район е чудесен начин да се радвате на природата и нейната красота. Човек може да пътува около мястото, за да изследва повече. Долината на спираща дъха чар е сред най-добрите места за меден месец в Утаранчал.

2. Национален парк Джим Корбет:

Националният парк е основна туристическа атракция и дом на много тигри. Сафари с джип е най-добрият начин да опознаете неговата красота и дива природа. Няма по-добро място от девствената природа, за да откриете любов и романтика.

3. Наинитовото езеро:

Езерото Найнитал с естествената си красота, спокойна обстановка и прясна вода го правят задължително посещение. Заобиколен е от богата флора и фауна, която придава красота на езерото. С яхтените съоръжения, това е идеалното място за романтичен меден месец с любимия човек.

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Трипура

4. Национален парк Раджажи:

Националният парк притежава харесвания на Шива, които са стъпките на Хималаите и е тигров резерв. Нейната богата флора и фауна прави една невероятна дестинация.

5. Нанда Деви:

Втората най-висока планина има спираща дъха природа, за да направи всеки меден месец супер специален. Националният парк Нанда Деви е близо до върха с природа и красота. Отидете в планината и планината с партньора си и укрепете връзката си.

6. Mussorie:

Това красиво място, наречено "Кралицата на хълмовете", привлича хиляди туристи през цялата година. Тя не може да бъде по-добре от тази малка романтична станция на хълма да си меден месец с партньора си. Можете да се разхождате из красивото място, да ходите по въжето и да пазарувате до сърцето си.

Виж повече: Места за младоженци в Телангана

7. Храм Кедарнат:

Един от най-известните храмове, посветен на бог Шива, той е разположен в снежните райони на Хималаите. Тя е построена от Ади-Шанкарачария и изкачването нагоре към храма е едновременно приключенско и религиозно пътуване.

8. Точка за сняг:

Снежната гледка е едно от най-популярните туристически обекти в града. Има възможност за пътуване с въжена линия, за да се види на езерото Найнитал и околните пленителни местности. Това е един от най-добрите места за меден месец в Утаранчал.

9. Abbott Mount:

Това е хълм станция, която се намира на 6400 фута над морското равнище и прави идеалното място да бъде по време на меден месец. Живописната красота, която го заобикаля заедно с боровата гора, която е покрита, както и гледката към Хималаите са нещо, което ще отведе медения ви месец до различно ниво на опит. Посетете църквата, която е между гъстите гори.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Утар Прадеш

Утаранчал е страна на възвишена природна красота и спокойна духовност. Мястото е перфектно съчетание от романтика, спокойствие и подмладяване. С вълнение на вълнение, свежест и любов, това е удоволствие за всички двойки, които планират медения си месец.

Има някои от най-добрите места за меден месец в Утаранчал. Направете доживотни спомени и медения месец на вашата дестинация сред чудесата на природата тук.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send