Красота и мода

15 най-добрите сенчести мехнди дизайни с изображения

Pin
Send
Share
Send


Дизайнът на Mehndi често се прави, за да изглежда по-сложен и красив, като добавя малко засенчване към него. Понякога дизайнът на мехнди се прави в различен цвят, за да подобри привлекателността на дизайна. Техниката на засенчване, използвана от художниците, се е развила доста през последните няколко години. Творческите нови техники се използват от съвременните артисти, за да направят дизайна още по-добър! Самото оцветяване е лесно да се направи, но художникът трябва да е достатъчно креативен, за да осъзнае колко много сенки се използват. Ето и 15-те най-добри сенчести мехнди дизайни, налични със снимки за вас.

Прекрасен дизайн на Менди 2018:

1. Флорален мотив, засенчен в дизайна на Mehndi:

Красив е сенчестият мехнди дизайн за ръце, с изявени цветни мотиви. Този вид механди дизайн е доста лесно да се направи и по този начин са избрани от много. Цветовете са обикновени с листа и други съпътстващи ги елементи за завършване на дизайна. Затъмняването се извършва чрез добавяне на няколко линии с различна дебелина, както и остатъците между тях. Конусите на механди се изтеглят, без да се освобождава голяма част от къната, за да се постигнат изтънялите ръбове на засенчените линии. Веднъж щом почувствате това, тази техника е много лесна за овладяване.

2. Красиви сенчести мехнди дизайни за ръце:

Красив сенчест дизайн mehendi е този, който има сложно украсена лента, преминаваща през дланта и две добре засенчени цветя от двете му страни. Цветните венчелистчета, които са големи, правят оцветяването очевидно. Засенчването добавя дълбочината на венчелистчетата, което я прави по-изискана. С използването на линии с различна дебелина, листата и другите елементи на дизайна също са засенчени.

3. Цветни сенки Mehndi дизайни за ръце:

Дизайнът на Mehendi понякога може да бъде засенчен с блясък или други цветове. Това прави дизайна по-жив и привличащ погледа. Използването на цветовете трябва да бъде разумно и човек трябва да има смисъл да използва перфектните комбинации. Докато перфектните нюанси на сместа правят дизайна по-атрактивен, използването на твърде шокиращи нюанси може да направи дизайна ясен и донякъде мръсен.

4. Арабски засенчени дизайни:

Арабски мехенди дизайн за ръка с тънък фон и дебели линии на цветен модел изглежда отлично! Дебелите линии правят цветята по-забележими, а оцветяването на фона помага за придаване на дълбочина на дизайна. Тези видове дизайн са по-привлекателни, когато се прави засенчване.

5. Последни сенчести мехнди дизайни:

Повечето от сенчестите мехнди дизайни включват цветя, които са най-подходящи за засенчване. Абстрактните модели и геометричните фигури не изискват засенчване, което да добави към дълбочината. Цветята от друга страна изглеждат по-добре с оцветяване, което му придава по-реалистичен вид. Красиво цвете, достатъчно голямо за засенчване, ще изглежда отлично и ще украси ръката ви.

6. Богато засенчени мехнди дизайни за пълни ръце:

Затъмнените дизайни на мехнди за пълна ръка не трябва да са прости и обикновени с единични или три големи цветя. Тези дизайни могат да се направят сложни с използването на няколко модела и форми. Затъмняването на цветята в моделите само допринася за направата на дизайна по-сложен и орнаментален.

7. Едноцветен дизайн с цвят на мехенди:

Дизайнът на Mehandi, включващ цветя, листа, спирали и други подобни изящни модели, изглежда още по-добър, когато дизайнът е преплетен със засенчване на друг цвят. Цветът прави механди по-забележими и красиви. Блясъкът може да бъде направен и в такива модели, тъй като той придава очарователен поглед на ръката.

8. Shaded Shadi Mehndi Designs:

Затъмнените дизайни на shadi mehndi са по-сложни от тези, използвани за други събития. Мехенди се смята за благоприятен за индийската култура и затова е важна част от повечето индийски сватби. Сватбените мехнди дизайни са сложни и силно орнаментирани. Те правят ръката да изглежда по-красива, която се съчетава със скъпите бижута.

9. Листни дебели сенки Механди Дизайн:

Мехенди прави ръцете ви невероятни. Има много засенчващи мехнди дизайни за ръцете, но този дебел листен дизайн е изключителен. Този дизайн има струни от дизайн на листа, който се движи отляво надясно. Вътрешното пространство на всеки лист е засенчено, което го прави по-дебел. Този тип механди дизайни могат да бъдат приложени на всички фестивали.

10. Механди дизайни на задната страна на ръцете:

Обикновено, когато става въпрос за мехенди, предпочитаме да прилагаме предната част на ръката и задната страна остава празна. Ако искате да покажете красивите си механди, тогава трябва да го приложите на задната страна. Ето и най-новия дизайн на сенчести механди за задната ръка. Този дизайн просто прилича на татуировка. Ако сте любител на татуировките и не искате да усещате болка, тогава този дизайн е идеален за вас.

11. Дизайн на мехнди със заоблени ръце:

Начинът, по който нашият стил на облекло се променя с новопристигналите, също се променя. Сега има изобилие от мехенди дизайни, които да се прилагат по различни поводи. Затъмнените мехнди са в тенденция и изглеждат прекрасно. Този дизайн е направен от една страна има огледален образ от друга страна, Така дизайнът, направен от една страна, се завършва от друга страна. Тази мехенди със съчетание на ръка е творчески и уникален дизайн.

12. Tikka Style Shaded Механди Дизайн:

Въпреки че стилът тика е един от най-старите стилове в дизайна на механди, но все още е в тенденция. Този мекенди в стил тика има много сложен вътрешен дизайн, който изглежда великолепно. Засенчването се прави много добре, така че да не се смесва. Обикновено върховете на пръстите са покрити с къна, а останалото пространство на дланта е изпълнено с много малки дизайни. Понякога същият дизайн, който се прави вътре в тикката, се прави на пръстите.

13. Дизайн с червен сенчест мехнди:

Червеният цвят е предпочитан от всички. Този засенчващ мехнди арабски дизайн има червен цвят. Тя има вихрова структура и всяка част от цветните венчелистчета е оцветена в червено. Въпреки че засенчването може да се направи и с черен цвят, това прави механди скучна, докато червеният цвят придава радостен вид и подобрява красотата на мехенди.

14. Дебело оцветени мехти Shading Design:

Младежите обикновено обичат Shaded арабски mehendi дизайн за ръце. След нанасянето на мехенди върху ръката ще има място между проектите, които могат да бъдат запълнени от такъв вид засенчване. Дебелия граничен дизайн прави всяко изкуство под ръка, за да се различава от други дизайни. Има предимство на дебели граници, т.е. ако по погрешка линиите са направени криви, те могат да бъдат направени по-добри, докато се сгъстяват.

15. Прост дизайн в сянка на Mehndi за Palm:

Младите момичета и жени прилагат мехенди до лактите си, които изглеждат красиво, но за децата и офис работниците не изглежда добре. Те трябва да бъдат ограничени до дланта или поне до китката. Този леко засенчен дизайн mehendi е такъв и може да се удължи малко, което придава приличен поглед на ръката.

Механди е естествена матрица, която се прилага върху ръцете и краката. Те не са вредни за кожата; в действителност те осигуряват охлаждащ ефект. Mehendi се прилагат от младежи и стари хора. Има много мехенди дизайни, които правят ръцете ви красиви. Затъмнените мехенди дизайни не са като рутинните дизайни на механди; те придават хипнотизиращ поглед и ще привличат окото във всеки случай.

Pin
Send
Share
Send