Красота и мода

9 Обикновени куклени занаяти за деца и деца в предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send


Кукли са любимите играчки за децата, точно от тези традиционни дни. Също така, изработването на собствените им кукли им дава специално удовлетворение. За децата, които са луди в правенето на разнородни занаяти през цялото време, тези куклени занаяти, ще бъдат друг фантастичен вариант. Открийте тези идеи за най-добрите куклени занаяти, скрити в следните връзки.

Обикновено и най-добрите куклени занаяти за деца и деца в предучилищна възраст:

Нека да намерим тук с 9 най-добри куклени занаяти за деца в предучилищна възраст и деца.

1. Чанта за кукли от хартиена торба:

Тук са най-простите, но изключителни занаяти на кукли за животни, които също са много забавни за игра. Те са изработени с помощта на хартиена торбичка като основен елемент и освен това цветните хартии се използват за допълнително оборудване на куклата.

2. Кукла за джобни чорапи:

Защо да сложим празните джобове на чорапи в кошчето? В идеалния случай можем да го използваме, като изработим такъв вид празна картонена кутия, да се превърнем в прекрасни кукли. Децата ще се забавляват, като правят тези хитрини чудовища като този, показан тук.

3. Кукла с чувствителен пръст:

Също така е възможно да се направят филцови кукли, които могат да показват всякакъв вид животни или неща. Тук изображението показва кукла с птичи филм, която подходящо се носи в пръстите ви, за да се играе със забавление. Има и други класове опции, включително Хелоуин, селскостопански животни или дори зеленчуци, които наистина показват креативността на децата.

4. Деца игриво кукли:

Най-приемливият куклен занаят за предучилищни ученици е представен в образа, който е уникален реколта. Децата наистина биха направили дейността си с голям ентусиазъм, в случай, че им бъде даден такъв ръчен куклен занаят. Тези занаяти използват сладоледени пръчки, за да измислят такава фантазия.

5. Super Fun Puppet:

Също така можем да влезем в забележителните куклени занаяти, като изберем този по-евтин материал за пръчици от Popsicle. Тези неща дават супер забавно на децата в техните предучилищни и малки деца етапи. Те наистина ще се влюбят в такива занаяти.

6. Тема базирана кукла:

Ако сте в лов на кукли, които правят занаяти за децата, които са в ранна детска възраст, тогава можете да изберете такива дейности, основани на темата. Тук е използвана типичната концепция за детска рима "Стария Макдоналд". И съответно, домашните животни са изработени за всеки пръст на ръкавиците.

Виж повече: Драконови занаятчийски идеи

7. Уникална кукла за пръсти:

Тук идва любимата на всички деца, Bumble пчела, на нейното шоу. Абстрактната идея за пръст-кукла се събира заедно с тази сладка форма на пчеларство. Можете просто да опитате този обикновен плавателен занаят за децата и да внедрите нови идеи, за да придадете на неговия облик.

8. Куклен куклен дракон:

Това е малко труден занаят, в който хартиените чаши са предписани, както е показано на изображението, за да образуват тялото на дракона. Цветът, който се използва тук, е червен и е само избор на индивидите. Така че, приемайки ограничена помощ на възрастен, децата могат да се забавляват и в такива идеи за куклено-майсторски занаяти.

Виж повече: Идеи за занаятчийски сови за деца

9. Смешни кукли за птици:

Вариант на видовете птици може също да бъде избран, за да направи такъв вид забавни куклени плавателни съдове. Тук бухалът е създаден със собственото си въображение, за да го направи като луда и луда кукуруза. Общият материал, наречен хартиени торби, се използва само тук.

Можете да опитате да правите такъв куклен съд всеки ден във вашия дом, правейки го нов, всеки ден с вълнение. Също така децата ще имат добро време за учене, когато тези забавни учебни концепции за правене на занаяти са включени.

Виж повече: Занаятчийски идеи

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Jolly Boys Falling Out The Football Game Gildy Sponsors the Opera (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send