Красота и мода

Топ 9 дизайни на етаж Ранголи

Pin
Send
Share
Send


Ранголи вземане е популярна форма на изкуството на Индия. Красиви модели се създават на пода в дневни или дворове, като се използват материали като оцветен ориз, сухо брашно, цветни пясъци или цветни листенца, особено по време на фестивали като Холи, Дивали и други индийски фестивали. Те са предназначени да бъдат свещени гостоприемни зони за хиндуистките божества. Проектите обикновено се предават от поколение на поколение, запазвайки формата и традицията на изкуството живи. Ето някои от дизайните на етажа rangoli. Ранголи придава и артистично усещане на мястото и я прави зашеметяваща. Това е една от най-добрите идеи за украса на домовете, при минимални разходи. Ранголи със сигурност е традиция в много домакинства, където се привлича всеки ден. В останалата част може да е просто празнична афера, която се поставя заедно с Дивали и някои други фестивали. Ранголи е добре дошъл за просперитет и мир в къщата.

Прости и лесни индийски етажи Ранголи:

1. Това Ганеша раголи етаж дизайн е най-добре за индийски фестивали като Дивали, когато Ганеша е почитан с пълна преданост. Това е традиционно спазване на религиозните чувства на повечето от нашите празници. Ярките цветове оживяват енергията, която един фестивал носи. Какво по-добро от господаря ти на входа. Но внимавайте тя да бъде направена на безопасно място.

2. Това е художествен модел, основан повече на флоралната страна. Тя е красиво проектирана с ярки оттенъци, които я придават жива. Този модел е подходящ и за семейни функции като семейна пуджа. Цветя гориво в живота в естетически допир на дизайните на етажа.

3. Този красив дизайн на ранголите на пода е изображение на паун. Дията на върха означава значението на Дивали, празник на светлините. Той е колоритен и светъл. Пауни и цветя имат щастлив въздух около тях и изглеждат наистина освежаващи и приветливи. Дия е индикатор за светлината, която отблъсква мрака и лошото.

Виж повече: Ранголи със зърнени храни

4. Този цветен Diwali rangoli има жълто като основа и светлина като своя тема. Той е прост, но елегантен. Жълтата е цветът на просперитета и е използван елегантно в този дизайн на етажа. Изглежда топло и приветливо.

5. Това rangoli immortalizes все така красив паун Rangoli с артистичен допир. Той има жизнена цветова схема. Този етаж ранголи дизайн е най-добре да спечели състезания и оценка.

6. Това е геометрично растителна раголи на етаж. Нейният елегантен модел и живи цветове са визуален вид. Този модерен дизайн на ранголите намеква за модернизация, проникваща в индийската традиция, тъй като дори основните културни корени (като ранголи) са оцветени в нейните живи нюанси.

Виж повече: Материални идеи на Ранголи

7. Това зашеметяващо представяне на паун е сигурен победител за всички състезания по ранголи. Тя може да озарява фестивала и да придаде очарователен поглед на вашия дом.

8. Това е за любителя на симетрията. Този геометричен модел придава хубав и елегантен вид на всеки етаж. Симетрията осигурява баланс, който също показва поддържането на баланс в реалния живот.

9. Тази декорация на пода раголи, базирана на червено и жълто, е абсолютна красота. Простотата се разпространява спокойно. В diyas донесе жив красив модел.

Виж повече: Обикновено геометрични дизайни Rangoli

Това бяха някои от най-популярните дизайни на рангули за дивали. Рангули са неразделна част от фестивалите в индийските домове. Цветовете и светлините означават за какво са фестивалите. Традиционната форма на изкуството е уникална за нашата култура. Тези красиви дизайни могат само да разпространят щастието и да донесат просперитет по време на празничното настроение. Освен това те могат да бъдат избрани и на други специални поводи.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Луксозен апартамент за продажба в Банишора (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send